2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kızlar bugün hiç iyi değilim hiçbir yere sığmıyorum göğsümün altındaki kemikler batıyor mahvoldum geçmek bilmiyor var mı öneriniz
Gazın mı var acaba o mu sıkıştırıyor canım? On beş yirmi dakika yürüsen, rezene içsen rahatlatır mı bir nebze? Gerçi her doktor rezeneye izin vermiyor sanırım ama benimki haftada iki üç kere içebilirsin demişti beni çok rahatlatıyor diye. Geçmiş olsun

Ay yok ya ben de çok merak ettim. Ne oldu etti. Umarım iyidir. Kafasını dağıtmak için gitmiştir.
Kız o delirip alt kata çamaşır suyu dökmüş, arkasında iz bırakmamak için kaybolmuş olmasın

Benim uzun zamandan beri cati kemiği ağrısı var. Özellikle yataktan kalkarken ve oturduğum yerden kalkarken cok oluyor zor yürüyorum bu sebeple. Karnım fazla büyük değil fakat bu ağrıdan penguen gibi yürüyorum

Gazım olunca karnım sancılanıyor benim canım herhalde bebeğim ayaklarıyla itiyor göğüs kafesimin altı ağrıyor çünkü teşekkür ederim deneyeceğim yine de
Ben soluma yatınca biraz rahatlıyor kuzum.
Yok canım ne sağ ne sol 5 dakika yatıyorum sonra batıyor yine

Ay kızlar çok kötü bişi oldu.

10 yıllık birliktelik 4 yıllık evlilik ve sonunda kocamın önünde osurdum.

Nası oldu hiç bişi anlamadım. Birden bebek kasıklarımda çok baskı yaptı ve pırt dedi çıktı. Ne kocam bana bakabildi ne ben kocama ftyhujıklş

HAdi kocamın yanında oldu da ben şu saatten sonra g.tüme güvenmiyorum olur olmadık her yerde pırtlatabilirim demekki.

Kız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocam valla ben kaç aydır çatır çatır patlatıyorum artık iyice arsız oldum bazen ha gayret sıçacan aşkım diyor gülüp geçiyoruz

Selam kızlar yazışmaları okuyorum arada toplu şekilde zor olsa da okumaya çalışıyorum Çantalarını hazırlayanları,dolapları düzenleyenleri görüyorum maşallah aynı enerjiden kendime de diliyorum zira hiç bişey yıkamaya falan başlamadım henüz Bu arada şıkır şıkır bir lohusa geceliği de bulamadım beyaz şöyle fotoğraflık yani olanlar inanılmaz pahalı 1500-2000 gibi bi rakam vermek istemiyorum kaç kere giyicem yani zaten fotoğraf çekimine de karar veremedim yapsam mı yapmasam mı diye siz ne yapacaksınız? Dolabi hazirlamadigim için ne eksiği var bebişimin onu da çok bilemiyorum ama büyük bir eksik kalmadı gibi geliyor 37ye kadar çalışırım diyordum ama çalışma hayatı artık mental olarak zorlamaya başladı hergun sabah kalk işe git falan bakalım nereye kadar dayancam.. 28+1iz bugün 27+4de doktora gitmiştim 1200 gram olmuş bebişim kafası da 2 hafta önden gidiyor ama çok takmadım bakalım şimdilik bi dahaki kontrolde daha net belli olur koca kafalı kızım Haftada 2 günde gebe pilatesine gidiyorum 18. Haftadan beri iyi geliyor vücuduma inşallah doğumda da yardımcı olur Göbişli bir foto da ben atayım eksik kalmayayım eheheh

Eklentiler

• IMG-20240131-WA0036-01-01.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 70
Gobegim sabahtan akşama buyuyor gibi sjbdjfjf .
Arkadaslar ben aksam yemem icmem bitince yani enn gec 8 den sonra Korkunc bir sekilde nefessiz kaliyorum ve vallahi agir seyler yemiyorum. Çocugum da bazen nefesimi kesiyor hareketleriyle. Dogum zamani nefes egzersizlerini nasil yapcam bilmem snndjd cunku bebem assa dogru artik elimi ayagimi neyiyse ittirdikce allahim allahim nefesim kesiliyor yerimiz daraliyor cok zorlasmaya basladi ve daha 8-9 haftasi var aaaaaaa dusunemiyorummmm

Yine burnum kanadı neyseki durdu cok şükür
Gecmis olsunnn Benimde gecen hafta baya kotuydu arka arkaya kaniyodu. Bu aralar sakinledi . Hem kisin kurulugu hemde doktorums gore hormonlardan dolayi genisleyen catlayan kilcallardan vs oluyormus. Benim de cok gec durmustu gecen hafta

Ic camasirini gectim artik memeleri saldim arkadaslar bunaliyorumm

Gecmis olsunnn Benimde gecen hafta baya kotuydu arka arkaya kaniyodu. Bu aralar sakinledi . Hem kisin kurulugu hemde doktorums gore hormonlardan dolayi genisleyen catlayan kilcallardan vs oluyormus. Benim de cok gec durmustu gecen hafta
Benım de 2 oldu ustuste olmuyor Allah tan

Benim ilki makat gelişti, bu da yan yatıyor

Kız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocam valla ben kaç aydır çatır çatır patlatıyorum artık iyice arsız oldum bazen ha gayret sıçacan aşkım diyor gülüp geçiyoruz
Ay bende aynı böyleyim kaç aydır gebelikten önce wc de bile suyu açardım aman ses gitmesin diye o kadar kasardım yani. Şimdi sürekli evde pırt pırt geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…