- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Gazın mı var acaba o mu sıkıştırıyor canım? On beş yirmi dakika yürüsen, rezene içsen rahatlatır mı bir nebze? Gerçi her doktor rezeneye izin vermiyor sanırım ama benimki haftada iki üç kere içebilirsin demişti beni çok rahatlatıyor diye. Geçmiş olsunAy kızlar bugün hiç iyi değilim hiçbir yere sığmıyorum göğsümün altındaki kemikler batıyor mahvoldum geçmek bilmiyor var mı öneriniz
Kız o delirip alt kata çamaşır suyu dökmüş, arkasında iz bırakmamak için kaybolmuş olmasınAy yok ya ben de çok merak ettim. Ne oldu etti. Umarım iyidir. Kafasını dağıtmak için gitmiştir.
Vallahi ben de bunu dusundum manyak mıyız neKız o delirip alt kata çamaşır suyu dökmüş, arkasında iz bırakmamak için kaybolmuş olmasın
Benim uzun zamandan beri cati kemiği ağrısı var. Özellikle yataktan kalkarken ve oturduğum yerden kalkarken cok oluyor zor yürüyorum bu sebeple. Karnım fazla büyük değil fakat bu ağrıdan penguen gibi yürüyorumIyi akşamlar kızlar benim dün geceden beri kasiklarim popom ve vajinamda bir ağrı var ama kemik ağrısı gibi nasıl anlatsam sanki tahta sandalyede bütün gün oturmuşum gibi bir ağrı yürüme mi bile etkiliyor. Sanki spor yapmışım hamlık var gibi yada açılıyormuş gibi nasıl anlatacağımı şaşırdım. Tecrübeli anneler daha önce yaşadınız mı doğuma hazırlık mı yoksa endişe etmelimiyim. Dr sormadan size bir sorayım durumu göre ona sorarım dedim.
Ben soluma yatınca biraz rahatlıyor kuzum.Ay kızlar bugün hiç iyi değilim hiçbir yere sığmıyorum göğsümün altındaki kemikler batıyor mahvoldum geçmek bilmiyor var mı öneriniz
AHahahaghjklşlkjhghhjklKız o delirip alt kata çamaşır suyu dökmüş, arkasında iz bırakmamak için kaybolmuş olmasın
Gazım olunca karnım sancılanıyor benim canım herhalde bebeğim ayaklarıyla itiyor göğüs kafesimin altı ağrıyor çünkü teşekkür ederim deneyeceğim yine deGazın mı var acaba o mu sıkıştırıyor canım? On beş yirmi dakika yürüsen, rezene içsen rahatlatır mı bir nebze? Gerçi her doktor rezeneye izin vermiyor sanırım ama benimki haftada iki üç kere içebilirsin demişti beni çok rahatlatıyor diye. Geçmiş olsun
Yok canım ne sağ ne sol 5 dakika yatıyorum sonra batıyor yineBen soluma yatınca biraz rahatlıyor kuzum.
Kız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocamAy kızlar çok kötü bişi oldu.
10 yıllık birliktelik 4 yıllık evlilik ve sonunda kocamın önünde osurdum.
Nası oldu hiç bişi anlamadım. Birden bebek kasıklarımda çok baskı yaptı ve pırt dedi çıktı. Ne kocam bana bakabildi ne ben kocama ftyhujıklş
HAdi kocamın yanında oldu da ben şu saatten sonra g.tüme güvenmiyorum olur olmadık her yerde pırtlatabilirim demekki.
Gecmis olsunnn Benimde gecen hafta baya kotuydu arka arkaya kaniyodu. Bu aralar sakinledi . Hem kisin kurulugu hemde doktorums gore hormonlardan dolayi genisleyen catlayan kilcallardan vs oluyormus. Benim de cok gec durmustu gecen haftaYine burnum kanadı neyseki durdu cok şükür
Ic camasirini gectim artik memeleri saldim arkadaslarGobegim sabahtan akşama buyuyor gibi sjbdjfjf .
Arkadaslar ben aksam yemem icmem bitince yani enn gec 8 den sonra Korkunc bir sekilde nefessiz kaliyorumve vallahi agir seyler yemiyorum. Çocugum da bazen nefesimi kesiyor hareketleriyle. Dogum zamani nefes egzersizlerini nasil yapcam bilmem snndjd cunku bebem assa dogru artik elimi ayagimi neyiyse ittirdikce allahim allahim nefesim kesiliyor yerimiz daraliyor cok zorlasmaya basladi ve daha 8-9 haftasi var aaaaaaa dusunemiyorummmm
Benım de 2 oldu ustuste olmuyor Allah tanGecmis olsunnn Benimde gecen hafta baya kotuydu arka arkaya kaniyodu. Bu aralar sakinledi . Hem kisin kurulugu hemde doktorums gore hormonlardan dolayi genisleyen catlayan kilcallardan vs oluyormus. Benim de cok gec durmustu gecen hafta
Benim ilki makat gelişti, bu da yan yatıyorBenimki de makat gelişmiş sezaryen olacağı için çok sıkıntı etmedim ama ilk gebeliğim hep baş gelişti, bu hamilelikte başından beri böyle ilk gebeliğimde çok hareket hissetmezdim bu kadar, acaba pozisyon hareket hissetme olayını daha fazla mı yapıyor acaba diye düşündüm.
Kız ben kocamın yanında asla yapamam bunu nasıl yapıyorsun kahkaha attımKız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocamvalla ben kaç aydır çatır çatır patlatıyorum artık iyice arsız oldum bazen ha gayret sıçacan aşkım diyor gülüp geçiyoruz
Ay bende aynı böyleyim kaç aydırKız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocamvalla ben kaç aydır çatır çatır patlatıyorum artık iyice arsız oldum bazen ha gayret sıçacan aşkım diyor gülüp geçiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?