- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
Ay bilemedim valla, yalnız olmadığıma sevindim amaBenim götüm ağrıyor yürüdüğüm zaman, on dakka yürüyüp üç dakka oturup tekrar yürüyüp tekrar oturuyorum. Alt tarafta baskı dediğin öyle bir şeyse bana da oluyor yani, yalnız değilsin. Şeker vücutta tuz gibi su mu tutuyordu acaba o yüzden mi diyetisyen kontrollü gitmek istedi doktorun? Bir de mesela şeker tüketmiyorum diyoruz ama nişasta tüketiyoruz, o da şeker ya polemiğe girmek istememiş direkt diyetisyene şutlamış da olabilir. Canını sıkma, cuma günü sancı mancı çıkmayacak sen de rahatlıycan biz de rahatlıycaz inşallah heheh
Ben böyle bişey aldım canım hem uygun hem çok çık duruyo bak istersen yumuşacıkSelam kızlar yazışmaları okuyorum arada toplu şekilde zor olsa da okumaya çalışıyorumÇantalarını hazırlayanları,dolapları düzenleyenleri görüyorum maşallah aynı enerjiden kendime de diliyorum zira hiç bişey yıkamaya falan başlamadım henüz Bu arada şıkır şıkır bir lohusa geceliği de bulamadım beyaz şöyle fotoğraflık yani olanlar inanılmaz pahalı 1500-2000 gibi bi rakam vermek istemiyorum kaç kere giyicem yani zaten fotoğraf çekimine de karar veremedim yapsam mı yapmasam mı diye siz ne yapacaksınız? Dolabi hazirlamadigim için ne eksiği var bebişimin onu da çok bilemiyorum ama büyük bir eksik kalmadı gibi geliyor 37ye kadar çalışırım diyordum ama çalışma hayatı artık mental olarak zorlamaya başladı hergun sabah kalk işe git falan bakalım nereye kadar dayancam.. 28+1iz bugün 27+4de doktora gitmiştim 1200 gram olmuş bebişim kafası da 2 hafta önden gidiyor ama çok takmadım bakalım şimdilik bi dahaki kontrolde daha net belli olur koca kafalı kızım Haftada 2 günde gebe pilatesine gidiyorum 18. Haftadan beri iyi geliyor vücuduma inşallah doğumda da yardımcı olur Göbişli bir foto da ben atayım eksik kalmayayım eheheh
10 yillik birliktelik 4 yillik evlilik boyunca pirtini kocanin yanindayken icinde tutmak nedir yaaaAy kızlar çok kötü bişi oldu.
10 yıllık birliktelik 4 yıllık evlilik ve sonunda kocamın önünde osurdum.
Nası oldu hiç bişi anlamadım. Birden bebek kasıklarımda çok baskı yaptı ve pırt dedi çıktı. Ne kocam bana bakabildi ne ben kocama ftyhujıklş
HAdi kocamın yanında oldu da ben şu saatten sonra g.tüme güvenmiyorum olur olmadık her yerde pırtlatabilirim demekki.
allah cezanı vermesin gerçekten çok kötü bişiy oldu sandım nabzım falan yükseldi anlık, izlediğim diziyi durdurdum. meğer kocasının yanında osurmuş, deliAy kızlar çok kötü bişi oldu.
Nası oldu hiç bişi anlamadım. Birden bebek kasıklarımda çok baskı yaptı ve pırt dedi çıktı. Ne kocam bana bakabildi ne ben kocama ftyhujıklş
HAdi kocamın yanında oldu da ben şu saatten sonra g.tüme güvenmiyorum olur olmadık her yerde pırtlatabilirim demekki.
Aynen o geldi benim direk aklıma. Neyse iyi olsun da budur inşallah sebebi, yakın zamanda gelir tekrar umarımAaa çok doğru. Belki öyle oldu, sinirlendi girmedi.
Ama o da benim yanımda yapmadı 1 kere bile10 yillik birliktelik 4 yillik evlilik boyunca pirtini kocanin yanindayken icinde tutmak nedir yaaakizz Saaal kocanin yaninda yapamicaksan kimin yaninda yapcan, ayricaa sen hamilesin ve bizler gazli insanlariz
Bacım mottom " içerde durup kanser olacağına dışarda dursun konser olsun"Kız ben kocamın yanında asla yapamam bunu nasıl yapıyorsun kahkaha attım
Ay tutamadım kocacım diyorum bazen o da gülüyorAy bende aynı böyleyim kaç aydırgebelikten önce wc de bile suyu açardım aman ses gitmesin diye o kadar kasardım yani. Şimdi sürekli evde pırt pırt geziyorum
Benimki yapiyorAma o da benim yanımda yapmadı 1 kere bileilişkimiz bu noktadan sonra ne hale gelecek bilmiyorum.
Benim tam az once anlattimE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.
Şöyle oldu ilk sessiz bir pırt yaptım fıs diye sonra baktım büyük birşey geliyor sırt üstü uzanıyordum tam kalktım tuvalete gidecektim kalkarken kendimi zorladım ve pırt etti eşimle göz göze geldik gülüştük bu kadar ondan sonra da hiç tutmadımE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.
Çok afedersin gerçekten kötü güldüm ben hamile kaldığından beri kocamın yüzüne bakamıyorum gece uykuda uyandıracak şekilde hemdeAy kızlar çok kötü bişi oldu.
ay benimkide çocuklara annenizin arkasında çok durmayın başınıza herşey gelebilir diyoKız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocamvalla ben kaç aydır çatır çatır patlatıyorum artık iyice arsız oldum bazen ha gayret sıçacan aşkım diyor gülüp geçiyoruz
kız aynen biz birbirimizin yanında yapmıyoruz ama ben bu nu bozdumAma o da benim yanımda yapmadı 1 kere bileilişkimiz bu noktadan sonra ne hale gelecek bilmiyorum.
Karar vermiyorsun kendiliğinden geliyor benim yine ilk hamileliğim yatakta şakalaşıyoruz kız birden bi pırt geldi kocam yüzüme vurmadı ama ben öyle utandım ki hayatımda sözde ilk pırtımdı bu brbişte aman Allahım yatarken tam dalmısız kız öyle sesli geliyor ki korkudan uyanıyoruz kocam adımı bombacı mülayim diyo adam yanımda yapmaz yani utanır vallaE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.
İlk zamanlar bende aşırı gaz vardı hatta bence hepimiz öyleydikE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.
Oooh maşallahAy tutamadım kocacım diyorum bazen o da gülüyorhatta hapsurunca altıma işedim diyorum olur olur yeriz yeriz diyor
Sanki o şeyleri sen yapmamışsın gibi bi havalar bi tafralarOooh maşallahbizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?