2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bilemedim valla, yalnız olmadığıma sevindim ama aynen inşallah bi rahatlayalım

Ben böyle bişey aldım canım hem uygun hem çok çık duruyo bak istersen yumuşacık

10 yillik birliktelik 4 yillik evlilik boyunca pirtini kocanin yanindayken icinde tutmak nedir yaaa kizz Saaal kocanin yaninda yapamicaksan kimin yaninda yapcan, ayricaa sen hamilesin ve bizler gazli insanlariz

allah cezanı vermesin gerçekten çok kötü bişiy oldu sandım nabzım falan yükseldi anlık, izlediğim diziyi durdurdum. meğer kocasının yanında osurmuş, deli

Aaa çok doğru. Belki öyle oldu, sinirlendi girmedi.

10 yillik birliktelik 4 yillik evlilik boyunca pirtini kocanin yanindayken icinde tutmak nedir yaaa kizz Saaal kocanin yaninda yapamicaksan kimin yaninda yapcan, ayricaa sen hamilesin ve bizler gazli insanlariz
Ama o da benim yanımda yapmadı 1 kere bile ilişkimiz bu noktadan sonra ne hale gelecek bilmiyorum.

Ay bende aynı böyleyim kaç aydır gebelikten önce wc de bile suyu açardım aman ses gitmesin diye o kadar kasardım yani. Şimdi sürekli evde pırt pırt geziyorum
Ay tutamadım kocacım diyorum bazen o da gülüyor hatta hapsurunca altıma işedim diyorum olur olur yeriz yeriz diyor

E peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdiniz Kocanızın tepkisi ne oldu.

Ama o da benim yanımda yapmadı 1 kere bile ilişkimiz bu noktadan sonra ne hale gelecek bilmiyorum.
Benimki yapiyor ben baslarda bayaaa bir direndim ama hamilelikle geldi yani bana guncelleme onceden de pirt yaptim diyodum. Ama sonra sonra hamilelikle seye donustu " onden infoooo - zaten demir hapindan dolayi bazi sorunlarim var , o yuzden her an pirt olabilir olursa yapilir tutulmaz . Hazirlikli olalım yadirgamayalim sjbdjfjf "

E peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdiniz Kocanızın tepkisi ne oldu.
Benim tam az once anlattim bu arada ilk oldugunda evlendikten 1 sene sonra falandi o yapiyordu valla genis genis 3 seneye yakindir evliyiz bizde
1 sene once falan regl zamanimdi galiba kisindi ve regl zamanlarimda da ilk gunleri gazli olurdum . Sicak su torbasi istedim koltukta ayaklari uzatmistik koydu getirdi torbaya uzanirken sen pirt geliver yuzune baktim pirt yaptim dedim oohhhhh beeee sonunda sende yaptin evlilik level atladi falan adam bi sevindi beni opuyo falan osurdum hala demeyiz bu arada asiri kibariz yani pirt yaptik deriz ksjdjfjfjfj

Şöyle oldu ilk sessiz bir pırt yaptım fıs diye sonra baktım büyük birşey geliyor sırt üstü uzanıyordum tam kalktım tuvalete gidecektim kalkarken kendimi zorladım ve pırt etti eşimle göz göze geldik gülüştük bu kadar ondan sonra da hiç tutmadım zaten duydu diyerek salladım ama o da yapıyor hahah banane

Çok afedersin gerçekten kötü güldüm ben hamile kaldığından beri kocamın yüzüne bakamıyorum gece uykuda uyandıracak şekilde hemde 12yıllık evliliğimde ilk defa böyle şeyler yaşadım üzülme unutulmuyor ama konik bi anı
Kız kocamın yanında osuramayacaksam neden kocam valla ben kaç aydır çatır çatır patlatıyorum artık iyice arsız oldum bazen ha gayret sıçacan aşkım diyor gülüp geçiyoruz
ay benimkide çocuklara annenizin arkasında çok durmayın başınıza herşey gelebilir diyo
kız aynen biz birbirimizin yanında yapmıyoruz ama ben bu nu bozdum
Karar vermiyorsun kendiliğinden geliyor benim yine ilk hamileliğim yatakta şakalaşıyoruz kız birden bi pırt geldi kocam yüzüme vurmadı ama ben öyle utandım ki hayatımda sözde ilk pırtımdı bu brbişte aman Allahım yatarken tam dalmısız kız öyle sesli geliyor ki korkudan uyanıyoruz kocam adımı bombacı mülayim diyo adam yanımda yapmaz yani utanır valla

İlk zamanlar bende aşırı gaz vardı hatta bence hepimiz öyleydik yine o günlerden bir gün karnım inanılmaz şiş ağrıyor eşime dedim az ov bişeyler yap rahatlat, o bunu yaparken de bizim nisan annelerinde bu gaz yüzünden biri hastanelik olmuş şu kadar ücret ödemişler hastanede falan diye anlatıyorum o da tam ay aman diyim rahat ol tutma kendini gelirse derken pırt pırt salmıştım o gün bugündür rahatım

Ay tutamadım kocacım diyorum bazen o da gülüyor hatta hapsurunca altıma işedim diyorum olur olur yeriz yeriz diyor
Oooh maşallah bizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum

Oooh maşallah bizde geçen hastanede kaldığımızda ikimizde acemiyiz, serumla wc giremedim eşimle girdik mecbur ilişkimiz baya level atladı o gün Doğumdan sonrasını merak ediyorum
Sanki o şeyleri sen yapmamışsın gibi bi havalar bi tafralar doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…