Nick i Mansure diye mi kizKız seni hiç Mine hayal etmemiştim neden bilmiyorum ama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nick i Mansure diye mi kizKız seni hiç Mine hayal etmemiştim neden bilmiyorum ama![]()
Gerçek hayatta tanıyanlar da Mine hayal etmemiş oluyo merak etme sjkdkdkKız seni hiç Mine hayal etmemiştim neden bilmiyorum ama![]()
Ay olabilir gerçi senide Asya hayal etmemiştim çok Merve gibi gelmiştinNick i Mansure diye mi kiz![]()
Ay bak tanımadan tutturdum deseneGerçek hayatta tanıyanlar da Mine hayal etmemiş oluyo merak etme sjkdkdk
Sonra ikinci bi şok yaşatıyorum herkese adımın, BABAMIN BABAANNESİNİN adından ötürü Mine olduğunu söyleyerek ahsjdjkdjdAy olabilir gerçi senide Asya hayal etmemiştim çok Merve gibi gelmiştin
Ay bak tanımadan tutturdum desene![]()
Nerelisiniz siz kız Paris göçmenimi Mine diye büyük babaanne mi olurSonra ikinci bi şok yaşatıyorum herkese adımın, BABAMIN BABAANNESİNİN adından ötürü Mine olduğunu söyleyerek ahsjdjkdjd
Ahahahhaha karadenizliyiz Paris değil de rumluk var birazNerelisiniz siz kız Paris göçmenimi Mine diye büyük babaanne mi olur![]()
Ben de Mansure hayal ettim hep, kapalı hanım hatun bir kız olarak canlandırmıştım Mine olarak değilGerçek hayatta tanıyanlar da Mine hayal etmemiş oluyo merak etme sjkdkdk
Adım dışında doğru tahminBen de Mansure hayal ettim hep, kapalı hanım hatun bir kız olarak canlandırmıştım Mine olarak değil![]()
Ay valla ne güzel isimAhahahhaha karadenizliyiz Paris değil de rumluk var biraz![]()
Ben sana en çok İrebiç demeyi seviyorum bence Rabia’dan güzel hıhBenim adım Rabia mesela egeliyiz eşimin ailesi tam yörük konuşma olarak rebiye, rabiha, irebiye, irabiye vb bir çok versiyona çevriliyor artık sinirlenmeden doğrusunu vurguluyorumkızımın ismini de Gökçen koyacağız galiba şimdiden Gökçe olsa daha iyi değil mi? Vb gibi öneriler alıyoruz yok Gökçen deyince de ee Gökçe deriz diyorlar
![]()
He bende bende bu gece aydınlanma yaşadıkBen de Mansure hayal ettim hep, kapalı hanım hatun bir kız olarak canlandırmıştım Mine olarak değil![]()
Senin ve eşimin bu isim konusunda ki ittifakınızı bitirmeyi and içtim ulannBen sana en çok İrebiç demeyi seviyorum bence Rabia’dan güzel hıh![]()
Senin ve eşimin bu isim konusunda ki ittifakınızı bitirmeyi and içtim ulann![]()
Ben sana en çok İrebiç demeyi seviyorum bence Rabia’dan güzel hıh
Senin ve eşimin bu isim konusunda ki ittifakınızı bitirmeyi and içtim ulann![]()
Ay sorma sorma rabia'dan geliyor (ileğen, irezil gibii)Ayyy benim esimin tarafi da yoruk . Irebic demek ki ordan geliyooo kizzz . Anaaa ampul yandi beynimde. Bende bi abla var cok gelir gider dukkana beni de pek sever kadina lakap takti sandim
Of bu akşam çok komikmişsiniz, bütün günlerin gecelerin arasından bugün size geç kaldığım için biraz hırpalanmış yatıyorum gözümde bir damla yaşla.. şaka şaka yarın da gülerizgüleriz di mi? Yarın da komiklik yapcakmışsınız evet tamam söz.
Kız bir tek benim mi rezil anlarım var ahhshsAshley sabah kalktığımızda biraz daha anılarından bahsederse jsjsk