- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Anlattığın hikayedeki kadın sen misin, üç bin liralık gaz senin mi gazındı?Kız bir tek benim mi rezil anlarım var ahhshs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlattığın hikayedeki kadın sen misin, üç bin liralık gaz senin mi gazındı?Kız bir tek benim mi rezil anlarım var ahhshs
Evet hahahAnlattığın hikayedeki kadın sen misin, üç bin liralık gaz senin mi gazındı?![]()
Çaykaralı mısınAhahahhaha karadenizliyiz Paris değil de rumluk var biraz![]()
Ahahahhaha bir de o var. Aramıza sur çektin gece bakıyorum gözükmüyorsun yorgandan yastıktan diyozaten kocama uzuluyorum oyle bir uyuyorum ki dakika basi donuyorum yatakta bi oraya bi burayabi de buyuk u seklinde hamile yastiklari varya ondan var bi bu eksikti diyip duruyo bana sarilmaya calisiyo oglusu kucaklayip uyuyo gece ama bunun icin once hamile yastigini asmasi lazim o da baya yer kapliyor
zaten ona sarilip yatmasi ayagini yukseltmesi falan okeyde gobus assa dogru dusunce belde agri oluyor destekli olanlardan aldim valla gelene kadar kocise bi tik daha eziyet o gelince aramizdaki engel kalkiyor adam cok sevincek aldigimdan haberi yok. Bu arada o hamile yastigi da u seklinde oldugu icin kestirip emzirme
Yastigi yapcam sjdjfjfj
Lisede Hazel diye bir kız vardı sınıfın en çalışkan en zeki kızıydı. Kendi de çok iyi biriydi. Ben sevdim.Kızlarımm selamisim konusunda objektif yorumlarınıza talibim.. Kızımıza Hazel ismini düşündük, çevremden soranlar olmuştu ben de söyledim bu ismi düşündüğümüzü farklı 3 ortamda aynı yorum yapıldı benim de içime bir kuşku düştü
ing öğretmeniyim hem türkçede hem farklı dillerde de anlamı olduğu için hoşuma gitmişti, eşim de beğendi (hayret edilesi bir durum)
Ama dediğim gibi farklı ortamlarda aynı kelime ile yorum yapılınca tesadüf olamaz demekki böyle bir şey çağrıştırıyor heralde dedim. O kelimeyi daha sonra söyleyeyim fikirleriniz etkilenmesin![]()
Gelelim tekrar ismimizee
Hazel
Bu ismi duyunca sizde ne çağrıştırıyor? Şöyle sesli bir söyleyince kulağa nasıl geliyor? Dışarıdan objektif bir göze, fikre ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler içli köftelerim![]()
Kız gitseydiniz keşke sizde. Biz eşimle içmiyoruz ama geçenlerde meyhane gibi bi yere gittik. Çünkü ikimizde meze çok severiz. Kızarmış ekmek ve yanında meze yediğimiz çok zaman oldu. Hava alırdınız değişiklik olurdu.Koca beni yemekler icmekler icin evde birakti kafa dinliyom aslinda ama birazda keske bende onlarin yediklerinden yiyebilsem
Siniri oldubi de su isim misim derken cocugun anasi babasi haric herkesin her seye karismasi hallerine oldum olasi sinir olmusumdur . Tepkimi koyuyorumjejdjfj
Çok şükür benim de oldu kendimceKız bir tek benim mi rezil anlarım var ahhshs
Masallah kuzumKızım ve oğlumla dolaştık biraz 31+3
Eki Görüntüle 3383666
Ay geç kaldım muhabbete ama içimde kalmasın
1. Kocam yanımda osurmaz, uykusunda ama puf ya da pof şeklinde yapıyor. Bi insan hiç mi cart diye osurmaz. Neyse o puf bana yetiyor zaten. Tabi ki hemen "aşkum pufpuf yaptın akşam biliyo musun" şeklinde sinsi bir tatlılıkla sabah yüzüne vuruyorum ki ben cayır cayır osurduğumda bir sey derse "sen kendi götüne hakim ol önce" gibi seviyeli bir şekilde argümanlarımı sunabileyim.
2. Geçen alisveris yaptığım markette çıktı benim öyle kontrolsüz bir şekilde. Beni rica ediyorum bloke etmeyin, bunca aydır bi samimiyetimiz var diyerek söylüyorum bir koku meydana çıktı kızlar. Dedim bu kokunun benden geldiğini anlarlarsa beni tutuklarlar. Allahtan çok kimsenin olmadığı bir vakitti, hemen kaçtım. Olay mahalini terk ettim.
3. Bir kere de iş yerimde olmuştu. Ofis doluydu ama her kafadan bir ses çıktığı için sadece bir arkadaşım dönüp dedi ki "duydum". Dedim "napayim, ballerinas can fart too".
Benim yegenimin adi Rabia ben kucuklugunden berii Rebiyeeeeeg die cagiririm sevgimi ifade etme seklim.olmustu demek yörük sivesiyle diomusum haahha Gökçen cok seker buarada sevdimBenim adım Rabia mesela egeliyiz eşimin ailesi tam yörük konuşma olarak rebiye, rabiha, irebiye, irabiye vb bir çok versiyona çevriliyor artık sinirlenmeden doğrusunu vurguluyorumkızımın ismini de Gökçen koyacağız galiba şimdiden Gökçe olsa daha iyi değil mi? Vb gibi öneriler alıyoruz yok Gökçen deyince de ee Gökçe deriz diyorlar
![]()
1. Kocam yanımda osurmaz, uykusunda ama puf ya da pof şeklinde yapıyor. Bi insan hiç mi cart diye osurmaz. Neyse o puf bana yetiyor zaten. Tabi ki hemen "aşkum pufpuf yaptın akşam biliyo musun" şeklinde sinsi bir tatlılıkla sabah yüzüne vuruyorum ki ben cayır cayır osurduğumda bir sey derse "sen kendi götüne hakim ol önce" gibi seviyeli bir şekilde argümanlarımı sunabileyim.
2. Geçen alisveris yaptığım markette çıktı benim öyle kontrolsüz bir şekilde. Beni rica ediyorum bloke etmeyin, bunca aydır bi samimiyetimiz var diyerek söylüyorum bir koku meydana çıktı kızlar. Dedim bu kokunun benden geldiğini anlarlarsa beni tutuklarlar. Allahtan çok kimsenin olmadığı bir vakitti, hemen kaçtım. Olay mahalini terk ettim.
3. Bir kere de iş yerimde olmuştu. Ofis doluydu ama her kafadan bir ses çıktığı için sadece bir arkadaşım dönüp dedi ki "duydum". Dedim "napayim, ballerinas can fart too".
Size sorum var, ayak tırnaklarınızı kim kesiyor? Ben dün deneyip kesemedim biraz üzüldüm. İlle pediküre mi gidicez, huylanırım ben.
Yoo biz hep anlattık da sen burayı az okuyorsunKız bir tek benim mi rezil anlarım var ahhshs
Ay bende yatakta yapmıştım bi kere sabah kocam uyuyor sandım gözlerini bi açtı o ses neydi öyle dedi bayada ses çıkmıltı çok utandım sen uyumuyormuydun dedim 2gün benle dalga geçtiE peki bişi sorcam. Bu soru kocasının yanında osuran kızlara. İlk nasıl osurdunuz. O an buna nasıl karar verdinizKocanızın tepkisi ne oldu.