2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah . Kalbini ferah tut canım şükür ki fark edildi hastanedesiniz müdahale edilir en kısa zamanda toparlarsın

Seninle konuşmuştuk hatta hatırlıyorum canım
Ay inşallah ilaçlatirdan kaynaklı mı bilmiyorum sabah 13 civarıydı tansiyonum
İnşallah idrarada bir problemçıkmaz evde devam ederim bu sürece
Senin neden yatış yapmadılar canım tansiyonun kaçtı

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah . Kalbini ferah tut canım şükür ki fark edildi hastanedesiniz müdahale edilir en kısa zamanda toparlarsın
Aynen canım çok şükür evde olsam daha tedirgin olurdum galiba burada rahatım en azından 3 saatte bir bebişim kalp atışını dinliyorum o bana huzur veriyor çok şükür

Geçmiş olsun canım benim, sen hiç moralini bozma. Aklimizdasin

çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı olmanızı nasip eder inşallah

Geçmişler olsun . Biz duamızı ederiz sende kalbini ferah tut . Sağ salim evinize dönceksiniz inşallah .

Allah yardımcın olsun canım. Bi an önce şifa versin sana stres yapmamaya çalış daha çok yükselir tansiyonun dualarımız sizinle senin ve bebeğinin güzel haberlerini bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun, biliyorum kolay değil ancak olabildğince kafanı boşaltıp sakin kalmaya çalış. Hastanede en güvenli yerdesin. İyi olacak inşallah her şey

Kızlar ya Günaydınn. Ben valla geve uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum leş gibi bişey oldum çıktım . Gece tuvaletti agri siziydi derken gunduz de yataktan cikamiyorum.

Kızlar ya Günaydınn. Ben valla geve uyuyamıyorum sabah uyanamıyorum leş gibi bişey oldum çıktım . Gece tuvaletti agri siziydi derken gunduz de yataktan cikamiyorum.
Al benden de o kadar hiçbir şey yapasım gelmiyor bankada işlerim var gitmem lazım haftalardır erteliyorum

Çok geçmiş olsun Sevda, dua ederim tabii ki. Kızların dediği gibi moralini yüksek tutmaya çalış, kötü şeyler okuma stres gerçekten en büyük düşman ne kadar sakin olursan o kadar uzun kalıyor bebiş, vaktinde gelsin inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Sen sakın stres yapma, hem tansiyonunu hem bebişi etkiler. Hastanede gerekli her şeyi yapıyorlar zaten. İkiniz için de dua ederiz biz

Çok geçmiş olsun canım hep dua edicem inşallah sorunsuz çıkıcaksınız ordan oğluşunla

Allah hepinizden razı olsun kızlar çok teşekkür ederim stres yapmaya çalışıyorum ama yinede düşmüyor tansiyon idrar sonucunu çok merak inşallah o bari güzel gelir
Cok gecmıs olsun canım Allah şifa versin

Kızlaarr benim malum gün de geldi. Bugün kontrol nst si var karnım da inat gibi çok gergin. Duşa girip gidicem rahatlayayım diye. Bana da dua edin olur mu sancım çıkmasın artık
Nst’ye gireceğin için komple gerginsindir muhtemelen ondan karnın da öyledir. Derin nefes al ver rahatlat kendini, güzel geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…