Benim valla böbreğime bile vurdu.Ya benimki tüm vücuduyla hiç dönmedi bence. Mesela bacakları hiç sağıma ya da aşağıya gitmedi hep en güçlü hareketleri sol üstte hissettim ben. Sola yatın diyolar ya mesela hep ben sola yattığımda bacaklarının üstüne yatmış oluyorum hemen dürtüklüyor uzun süre kalamıyorum o şekil
Yine de beni ifşa etmen hiç hoş değilgece uyumadan önce okuyunca bütün gün aklımda kaldı
Ben tüp mideliyim hep gaz sorunum oluyor gaz yapamadığımda hastanelik oluyorum korkunç bir şekilde
hatta gece eşime mesaj attım okuyunda gülün biraz elitliğimi (!)
Ahahahahahahahahahhahahaha ay ölüyorum şu an gülmektenYine de beni ifşa etmen hiç hoş değil
Şimdi bunların hepsini kocama okuyup seni ifşa etmez miyim ŞeymaŞeyma mı demeliyim yoksa sen mi gerçek ismini açıklamak istersin Aşkım Tocam
Tamam dur şimdi gülmekten bi de altına işemeAhahahahahahahahahhahahaha ay ölüyorum şu an gülmekten
kocam yanımda yok anamda kalıyorum şehir dışında o 1 haftadırTamam dur şimdi gülmekten bi de altına işemekocan bunu kaldıramaz daha osurugu atlatamamis sanırım
Kimmiş o yav burdan bütün kocalara duyuru;İfşa etmedim kız ben seni kocam diğer kadınlarında pırtladığını bilsin diye attım çevremizdekiler hep maşallah barbie mıçmıyo bile sorsan mıçan da pembe mıçıyo çiçek şeklinde güzel kokulu
kocam yanımda yok anamda kalıyorum şehir dışında o 1 haftadıraşkım tocama da gelince ilk evlendiğim zamanlardan kalma o
Valla bende baya güldüm içerdeki beyfendi zaten kasılıp duruyor canımı yakıyor uyutmuyor iyi geldi Allah razı olsun güldüm birazKimmiş o yav burdan bütün kocalara duyuru;
Kadınlar da insan sıçıyor ve osuruyor hatta bazen ikisini kombo yapıyorçiçek micek hayal kurmayın ay ne güldüm kız Allah iyiliğini versin
Hiç sorma bende öyleyim ya hele de şu iki gündür kaburgalarimın anasını ağlattı vura vuraaValla bende baya güldüm içerdeki beyfendi zaten kasılıp duruyor canımı yakıyor uyutmuyor iyi ki geldi Allah razı olsun güldüm biraz
UYKULARRR HARAMM OLDUUU göbeğim içim dışım talan da oldu zalimm gecelerrr
Geçmiş olsun canım inşallah düşer tansiyonun moralini yüksek tut biz de duamızı ederizKızlar
Yüksek tansiyon ile hastaneye yatışım oldu idrarda protein kaçağı var, ayaklarda hafif şişme ve başağrısı da var tansiyonum 15 seviyelerinde
24 saatlik idarar biriktirmeye başladık
bana dua edin lütfen ismim Sevda oğluşumun ismi Göktuğ
Ben de 30 haftalık oldum çok heyecanlıyımKızlar 33. Haftadan sesleniyorum bu haftadan itibaren fenalarda oluyorsunuz gününüzün kıymetini bilin ;]
Allah'ım şifa versin canım inşallahKızlar
Yüksek tansiyon ile hastaneye yatışım oldu idrarda protein kaçağı var, ayaklarda hafif şişme ve başağrısı da var tansiyonum 15 seviyelerinde
Hastanede moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama ister istemez üzülüyorumGeçmiş olsun canım inşallah düşer tansiyonun moralini yüksek tut biz de duamızı ederiz
Her şey yoluna girmiş ve sağlıklı bi şekilde evinize dönün inşallah bizi de haberdar etKızlar
AminHer şey yoluna girmiş ve sağlıklı bi şekilde evinize dönün inşallah bizi de haberdar et
Rabbim Şafi ismi ile şifa versin korkma lütfen Allahım yanınızda olsun kaçıncı haftadasınKızlar
Canım geçmiş olsun, inşallah 24 saatlik idrarda protein az çıkar. Aynı durumu yaşadım, yatış yapmadılar. Bu gün perinatolojiye gideceğim, Rabbim ikinize de güzel haberler nasip etsin inşallah. 24 saatlik idrarı mümkün olan en az hareketle ver. Bol bol yatarak.Kızlar
Çok geçmiş olsun, bir an önce düzelip çıkarsın hastaneden umarım, Göktuğ kuş da annesini üzmez zamanını bekler inşallahKızlar
Neden martın ilk haftasıBen de 30 haftalık oldum çok heyecanlıyımsadece park yatak ve içindeki mekan yatağı yıkayıp kurutmam gerekiyor Martin ilk haftası onu da yapacam nasip olursa
Geçmiş olsun cNım moralini yüksek tut dualarımız seninleKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?