2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaarr benim malum gün de geldi. Bugün kontrol nst si var karnım da inat gibi çok gergin. Duşa girip gidicem rahatlayayım diye. Bana da dua edin olur mu sancım çıkmasın artık
Allah yardımcın olsun gülüm inşallah zamanını bekler
O değil de bu uygulamanın bebekleri çok çirkin ya kim tasarladıysa.
Ya dimi samimi gelmiyor bana nedense hiç çocuğumu gibi kabul edemedim orayı

Bende bunu çok seviyorum

Eklentiler

• IMG_1868.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_1871.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 101
Hakikaten grup ne kadar sessiz bugün.
Kızlar beni de sağlık ocağından aramışlardı kontrol için idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ama ben de herhangi bir yanma falan yok. O yüzden bir ilaç falan da vermediler. Dilerim artmaz

enfeksiyon çok normalmiş canım. Eğer aşırı yüksek değilse pek umursamıyolar galinba benim anladığım. Benim doktor yine de o monurol mu neyt-di ondan vermişti bana en son.

Aminnn İNŞALLAH canımm kaşıntı nadir oluyor bendede bende içebildiğim kadar içiyorum canımm suyaa dayanıyorum bende genede hafif rahatsız ediyor amaa monurol verdi genee bildim bakalım bi kaç gün sonra içicem Nasipse

Benim bir sefer 15-8 i gördü. Tek sederlik idrarda protein çıkmadı ilaç başladık ve sonrasında tansiyonum yükselmedi o seviyelere. 24 saatlik idrarı evde topladım ondada düşük miktarda çıktı. Bu gün perinatoloji randevum vardı, şehir değiştirdim bunun için ama doktorlar grevdeymiş, sinirlerim boşaldı ağladım.. salı günğ kısmetse perinatolojiye gelicem bakalım sonuçlarımla, bebeğimin gelişimine baksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…