Kızlaarr benim malum gün de geldi. Bugün kontrol nst si var karnım da inat gibi çok gergin. Duşa girip gidicem rahatlayayım diye. Bana da dua edin olur mu sancım çıkmasın artık
Hakikaten grup ne kadar sessiz bugün.
Kızlar beni de sağlık ocağından aramışlardı kontrol için idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ama ben de herhangi bir yanma falan yok. O yüzden bir ilaç falan da vermediler. Dilerim artmaz
Hakikaten grup ne kadar sessiz bugün.
Kızlar beni de sağlık ocağından aramışlardı kontrol için idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı ama ben de herhangi bir yanma falan yok. O yüzden bir ilaç falan da vermediler. Dilerim artmaz
enfeksiyon çok normalmiş canım. Eğer aşırı yüksek değilse pek umursamıyolar galinba benim anladığım. Benim doktor yine de o monurol mu neyt-di ondan vermişti bana en son.
Kaşinti yapıyor mu sende. Benim bugün çok kaşıntım oldu travazol kullandım mecbur. Uzun zamandır yoktu kaşıntı ne güzel. Bol su içmeyi bırakmıştım 15 gündür. Başlayayım gene. Ama midem hiç almıyor suyu bulantılar geri geldi Allah yardımcımız olsun insallah
Aminnn İNŞALLAH canımm kaşıntı nadir oluyor bendede bende içebildiğim kadar içiyorum canımm suyaa dayanıyorum bende genede hafif rahatsız ediyor amaa monurol verdi genee bildim bakalım bi kaç gün sonra içicem Nasipse
enfeksiyon çok normalmiş canım. Eğer aşırı yüksek değilse pek umursamıyolar galinba benim anladığım. Benim doktor yine de o monurol mu neyt-di ondan vermişti bana en son.
İyi olmaya çalışıyorum canım 2 kez ciğer gelş iğne vurdular çok korkuyorum erkenden gelecek oğlum diye
tansiyonum 14 15 civarı yarını bekliyoruz idrar sonucuna göre karar verilecek galiba
Seninle konuşmuştuk hatta hatırlıyorum canım
Ay inşallah ilaçlatirdan kaynaklı mı bilmiyorum sabah 13 civarıydı tansiyonum
İnşallah idrarada bir problemçıkmaz evde devam ederim bu sürece
Senin neden yatış yapmadılar canım tansiyonun kaçtı
Benim bir sefer 15-8 i gördü. Tek sederlik idrarda protein çıkmadı ilaç başladık ve sonrasında tansiyonum yükselmedi o seviyelere. 24 saatlik idrarı evde topladım ondada düşük miktarda çıktı. Bu gün perinatoloji randevum vardı, şehir değiştirdim bunun için ama doktorlar grevdeymiş, sinirlerim boşaldı ağladım.. salı günğ kısmetse perinatolojiye gelicem bakalım sonuçlarımla, bebeğimin gelişimine baksın diye