Kocan çok şanslı yaşlanmaz o zamanherkes öyle bir vibe alıyor normal hayatımda da yaptığım geyiklerden ama yeminle hiç izlemedim. feyyaz yiğit beni bul aslanım ne cevherler kaçıyor djkfjk
of kesin izleyip sinir olucam e aynı espirileri ben de yapıyorum herif hayvan gibi para kazanıyo ben klavye yumrukluyorum diye... dkdfjk
Ay mesela bugün yaptığın şehirler arası tuvaleti kokusu esprisi… tam bir feyyaz yiğit esprisiydiof kesin izleyip sinir olucam e aynı espirileri ben de yapıyorum herif hayvan gibi para kazanıyo ben klavye yumrukluyorum diye... dkdfjk
Bende hep oluyor bebek çıkacak gibi oluyorVajinaya keskin ağrı girmesi normal mi ya 3 4 kere girdi çamaşırımda ıslanmış değiştirdim yine bir iki damla ıslanmış altıma mi işiyorum anlamiyorum ki bebiste aşağıları tekmeliyor sürekli
al işte gördün mü…Ay mesela bugün yaptığın şehirler arası tuvaleti kokusu esprisi… tam bir feyyaz yiğit esprisiydi
Ama tat kaçırıyor böyle acaba doğuruyor muyum diye düşünüyorumInsallah normaldircunku dunden beri yaziyom ayni seyleri yasiyorum cocugumda asagi durtup duruyor. Yolda oldu gecen oyle kaldim agridan . Kasigimi tutup , ama bildgin vajinam agridi yani keskin ve anlik oluyor hep yok çok şükür
Aralayıp bakıp geri kaçıyor gibiBende hep oluyor bebek çıkacak gibi oluyor
Kız doğurmuyosunuz, bu gruptan kimse martın en aşağı onuna kadar doğurmuyo herkes pıtısını sıksın otursun aşağıAma tat kaçırıyor böyle acaba doğuruyor muyum diye düşünüyorum
Ya ben bacaklarımı sıcak tutmaya biraz takıntılıyım. Alttan muayene falan bile olacak olsa o geceliğin içine tayt giyerim sadece çamaşırla duramam biliyorum. O yüzden gecelik almadım almicam da. Zaten doğum sonrası öyle sık sık muayene olmuyormuş 1 kez gelip bakıyolar dedi annemHanımlar selam,
Ben yine geç katılıyorumşaşırdık mı hayır,
Külotta ıslaklık işeme değil terdir çok katılıyorum. Bende de oluyor ama hep yanlarda oraya işeyemem ve dışardaykenondan ter eminim. Su gibi oluyor.
Hastane için gecelik öneriliyor, pijamadansa. Muayene falan sebebiyle. Ben şunları aldım, loğusa olduğu için pahalı biraz ama içleri çok iyi. Normal beden alınabilir. İçinde lastik ve düğme var ayarlanıyor.
Dantelli Önü Düğmeli Hamile Lohusa Sabahlık Takımı Lacivert 18K18210 | Monamise
Dantelli Önü Düğmeli Hamile Lohusa Sabahlık Takımı Lacivert 18K18210www.monamise.com.tr Dantelli Önü Düğmeli Hamile Lohusa 3lü Pijama Takımı Lacivert 18K18211 | Monamise
Dantelli Önü Düğmeli Hamile Lohusa 3lü Pijama Takımı Lacivert 18K18211www.monamise.com.tr Düğmeli Uzun Kollu Esnek Viskoz Hamile Pijama Takımı 15207
Özellikler: Kumaşı yumuşak ve rahattır. Geniş kalıplıdır Kullanım Amacı: Hem günlük hem de Hamilelik dönemi ve sonrası için kullanıma uygundur. Emzirme bölmesi mevcuttur. Paket İçeriği: Ürün paketi içerisinden bir adet üst ve bir adet alt pijama çıkmaktadır. Kumaş İçeriği: %80 Viskon , %20...artiscollection.com
Doğurmaktan korkan P Papatyaguluu gibi koşarak geri yatağına yatsın ya da djkfkfkfKız doğurmuyosunuz, bu gruptan kimse martın en aşağı onuna kadar doğurmuyo herkes pıtısını sıksın otursun aşağı
Kv inat araba sürmesini öğreniyorum doğumdan önce halledeyim diye kocam da gönülsüz ilk dersi verdi bugün ondan sonra oldu baba tarafına çekti bu çocuk kesin yoksa dogacagindan değil maksat rahatsız etmekKız doğurmuyosunuz, bu gruptan kimse martın en aşağı onuna kadar doğurmuyo herkes pıtısını sıksın otursun aşağı
Ölü takliti kurtarır her zamanDoğurmaktan korkan P Papatyaguluu gibi koşarak geri yatağına yatsın ya da djkfkfkf
Aynen öyle valla diyorum nasıl anlıcam ikinci bebek amaAralayıp bakıp geri kaçıyor gibi
Hep ıslaklık oluyor az azKız doğurmuyosunuz, bu gruptan kimse martın en aşağı onuna kadar doğurmuyo herkes pıtısını sıksın otursun aşağı
Valla bu cocugumun neresi neremde ben artik saldim cunku masallah her yeri heryerimde sjdjdj.Ayakları aşağıda olan bebeler size çıkacakmış gibi hissettiriyor. Ben de bi gün midem fırt diye ağzımdan çıkacakmış gibi hissediyorum ya da sol kaburgamdan bi çıt sesi gelecek bi gün diyorumayakları zannettiğimizden de kuvvetli kerataların
Doğurmuyoruz ya biz anca Ya işiyoz ya sıçıyoz ya pırtlıyoz afedersiniz şu grup arada iki lohusa takımı , iki müslin konuşuyor onlar arada kaynıyo . Kontrole giden gelen bilgileri tazeliyo ama maşşallaaah ne işememiz ne sıçmamız ne pırtımız bitmiyor şu gruptaKız doğurmuyosunuz, bu gruptan kimse martın en aşağı onuna kadar doğurmuyo herkes pıtısını sıksın otursun aşağı
Ya benimki tüm vücuduyla hiç dönmedi bence. Mesela bacakları hiç sağıma ya da aşağıya gitmedi hep en güçlü hareketleri sol üstte hissettim ben. Sola yatın diyolar ya mesela hep ben sola yattığımda bacaklarının üstüne yatmış oluyorum hemen dürtüklüyor uzun süre kalamıyorum o şekilValla bu cocugumun neresi neremde ben artik saldim cunku masallah her yeri heryerimde sjdjdj.
Artik sey psikolojisine girdim aman hareket ediyor ya cok sukur vursun bi sey olmaz canim cocum falan. Ama vuruncada beklenmedik zamanda gelen tekme ufaktan bir hass.. dedirtiyor
Sonra kosa kosa tuvalete gidiyom .
geceyse bi de Uyanip offf pufff hay baslicam cisine vb. 3 -5 dk yataktan cikmaya calisma ha gayret kalktık falan Tuvalette gece 3 bucukta hayati sorgulama geri yatinca uyanmis bebemin tekmeleriyle uykuya dalmaya calisma sjbdjfjf. Agzima ediyor ama Yiyem onun ayagini( benim ikizler burçluluk )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?