2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebemde bazı gunler cok yavas vuruyor benı tedırgın edıyor o gun bugun mesela
Bebelerin bi günü bi gününü tutmuyor ki canım benim de öyle iki gün sakin takılıyo kendi halinde bi gün öyle bi tekme atıyor ki elimde çay bardağı olsa yere düşüp dökülür diyorum değişken yani

kızlar ben de normalde devlet takipliyim arada özele gidiyorum bugün yine gittim özele kilosu 1700 küsür çıktı 32+1 bugün. Ama geçen salı 31+4 de devlette 1900 dü. Ve normalde böyle olmuyordu devletle bu özel uyumlu gidiyordu canım sıkıldı dr haftasıyla uyumlu dedi ama :/ kilo vermesi mümkün mü acaba ya

Normaldir ınsallah

Valla bu ultrasondan ultrasona farkediyor herhalde , cunku iki ayri doktora gidenlerde genelde hep farkli bi sey cikiyor ya boyu ya kilosu ya suyu . Icini ferah tut iyidir bebisin ultrasonlara gore degisir bence anlamadigimmbi sekilde

Demir hapını bazen unutuyorum almadgim gün kasinti oluo
O demir hapıyla ilgilidir canımm o halde enfeksiyon herşey sebep olabiliyor gerçi ama hamişlerin çoğunda varmış olmayanda var tabide lenfosit görülürmüş bugünki labarant söledi ama önlem amaçlı monurol genee içicem mecbur artık önümüzdeki hafta bir gün Şifaa niyetine sağlıkla ilerlesinlerde bebişler

Kıxlar dua etmeyi unutmayın duydugumdan beri sersem gibiym buyn
Canımm İNŞALLAH bidahaki gitmende bebişini kilo almış görürsün ama doktorun dediği kilodan fazladır genelde zaten ama tabii tedirgin olman normal benim eşimm düşün 40 senee önce 1200 gram doğmuş Şimdi MAŞALLAH ı var önemli olann hastane ve doktor
Ecoprin vs vermedimi pekii bi kaç haftalığına da olsaa ayrıca limonlu su kivii C vitamini rahme kan akışını hızlandırır Kanıı sulandırırda bilgin olsun abartmadan Deneyebilirsin Muz ceviZ süt deneyebilirsin Şifaa niyetine A ashleyy arkadaşımıZda benzer bişey yaşamıştı sanırım DÜzeldi ALLAH ın izniyle sende Canım kolay olmayabilir ama elimizden gelen Tevekkül ett İNŞALLAH iyi haberlerini alalım Çok Aminnn

Kıxlar dua etmeyi unutmayın duydugumdan beri sersem gibiym buyn
Canım stres yapmamak zor ama biraz daha sakin kalmaya çalış oda bebeğe giden akışı çok engelliyormuş, sen elinden geleni yap doktorun tavsiyelerine uy bundan sonra sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle kritik zamanları atlattık inşallah olumsuz bir durum olmaz ama doktorun gözlemleyecek kontrol altındasın biraz daha rahat olmaya çalış ki bebiş stres olmasın, dualarım seninle ve bebişle
Bence kilo vermemiştir ya karın çevresinden bakılıyor ya pozisyon bile etkiliyor demişti benim doktorum onunla alakalı bile olabilir

Kuru dut kuru üzüm ceviz badem aldım süt ayran bunları içiyorum bakalım 1 hafta sonra ne kadar almış 2 hafta takipteyim

Minnakımın çamasırlarını yıkıyorum sabahta utulucez
31. Haftaya girdik cok sukur oyle boyle bari bavul hazır olsun

Kuru dut kuru üzüm ceviz badem aldım süt ayran bunları içiyorum bakalım 1 hafta sonra ne kadar almış 2 hafta takipteyim
Aynenn Şifaa niyetine canımm İNŞALLAH alıcaktır bebişş etlensin ama doktorların sölediği kilodan fazladır die düşünüyorum Süt ceviz badem yumurta yoğurtt bunlar etkiler die düşündüm limonuda suyuna damlat arada içç mesela Şifaa niyetinee ALLAH ın izniyle

Ya kaç çıktı tansiyonun
Sende çok dikkat et tansiyon çok fena 2 gündür de elim yüzüm aşırı şişti
Evet hastanedeyimm bu şekilde beni asla eve yollamazlar
11 e 9 oldu bi anda uykumdan uuyandirdi beni sol kolum uyustu sonra 13 e 10 oldu limonlu su yaptim ictim filan dustu. Ama 2 haftaya yakindirda sag gogsumun alti safra kesem buyuk ihtimal cok sanciyor agrior napcam.bilmiorum cok zorlaniorum

Bende bakiorum cok arastirmiyorum su safra kesem mi artik sag gogsmun alti o kadar cok agrior ki mahfoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…