2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Çok şükğr canım hayırlı haberlerini almak çok iyi bebişinde güzel şekilde kilosunu alır kavuşursunuz

Bende erkek gibi hissettim kese şekli tamamen hurafe şeyler ama olsun fasulye kese erkek diyorum sağlıcakla gelsin inşallah

Benim beyaz akintim var bu arada biraz fazlalasti P pelinn doktor eger koku kasinti yoksa sorun yok demisti doktorum relax biraz sjdjjfjf

Ya bugun benim karnim assssiriiii gergin ve cocugun hareketleri canimi yakiyor , nefes nefese kaliyorum biraz sebebini anlamadim. Cok sert ama karnim nefes alamiyommm

Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Maşallah sağlıkla kilosunu alsın ve kavuşun biran önce çok duygulandım. İlk bebişimiz sağlıkla büyüsün

Görüyo musun bir problemim daha çözüldü bu grupta kaşıntı sıfır ama koku bilemiyorum ya var ya hafif bişeyler sorucam yine de haftaya
Karın gerginliği sertliği nefes alamıcak gibi olmak anlık mı böyle saatlerce sürenden mi?
Bana saatlerce sürenden oluyo nefes alamıom hazımsızlık şişkinlikten

Benim de öyle bugün ya birkaç gündür suyu az içiyorum ona da bağladım en son. Senin su durumun nasıl?

Benim de ya karnım ağrıyor ve ay diyorum ev ahalisi bana bakıyor bunun için gittim Nstye de girdin bişi çıkmadı demek bebişlerin kemikleri sert maşallah ondan artık inşallah

Benim de öyle bugün ya birkaç gündür suyu az içiyorum ona da bağladım en son. Senin su durumun nasıl?
Kız suyla ilgili olduğunu sanmıyorum ben deli gibi sabahtan su içiyorum daha çok tepiniypr sanki ama tepinsin tepinmeyinxe korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…