Benimkisi beyaz renkte kokusuz diyemem ama öyle rahatsız edici bir koku değil bilemedim haftaya söyliyim doktorumaSürekli değil, arada geliyor. Akıntı hep var ama bende. Renksiz kokusuz. Akarı yok kokari yok
En az 2,5 litre bende içiyorum. Bende kahvaltida bal filan tükettim yükselmedi gece uyaninca mesela muzda yiyorum oda yükseltmedi . Aslinda belli başli şeyler çok yükseltiyor diğer türlü serbest bıraksak daha iyi olcak . Börek( özellikler yufka ) simit makarna patates havuç bunlar çok yükseltiler benim değerleri .Suyu iyi içtiğim zaman yüksek çıkmıyor aslında bu hafta iyi gittim arada kaçamak bile yaptım. Haftasonu yakın arkadaşlarımız geldi tiramisu ve kahve yaptım o kadar iyi geldi ki, sonrasında şekeri ölçtüm yükselmemişti o da acayip iyi geldi :).
Benim bebeğin suyu biraz fazla kilosu da önden gidiyor, bakalım 2 hafta sonra ne diyecek.
Bende 7 gibi kahvaltı yapıyorum işe gitmeden, 10 gibi de ara öğün yapıyorum. Bu hafta en çok dikkat ettiğim ara öğünlerdi. Ara öğünlere uyunca daha iyi oldu şekeriö tabi bu kendi yorumum. Endokrinoloji de ki doktor tuhaf bişey soramıyorum
Benim gebeliğin başından beri baya akıntım var, bazen rengi hafif sarımsı oluyor bazen ama koku kaşıntı yok, idrar tahlillerim de temiz çıkıyor. En baştan beri yaşadığım için üzerinde hiç durmadım ve herhangi bi rahatsızlık da yaşamadım çok şükürKızlar sizde de beyaz renkte akıntı var mı? Benim 1 haftadır daha bi arttı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Kendimi az kaldi diye avutuyorum. Benim de bir porsiyon pasta kek yiyince olmuyor. Ama ben hem yemekte ayı gibi ve istediğimi yemek istiyorum sonra da yemeğin arkasından tatlı gömmek istiyorum. O olmuyor işte.Ben geçen haftasonu tiramisu ve kahve çılgınlığı yaptım, 1 saat sonra ölçtüm yüksek çıkmadı.
Hafta içi de yemekhane de hamsiköy sütlacı vardı dayanamadım yarısını yedim, ölçtüm yine yükselmemişti.
Onun dışında bende tatlıdan çikolatadan uzak duruyorum çok canım isterse züberin ürünlere sarıyorum.
Canım tahin helvası çekiyor uzun zamandır ama çok tatlı olduğundan yemiyorum ama nasıl zor tutuyorum kendimi anlatamam
Benim de karbonhidrat çok yüksektiyor doktora söyledim ama sen yine de şekere dikkat et dediEn az 2,5 litre bende içiyorum. Bende kahvaltida bal filan tükettim yükselmedi gece uyaninca mesela muzda yiyorum oda yükseltmedi . Aslinda belli başli şeyler çok yükseltiyor diğer türlü serbest bıraksak daha iyi olcak . Börek( özellikler yufka ) simit makarna patates havuç bunlar çok yükseltiler benim değerleri .
Evet evet, arada oluyor bana da. Akıntı çok oluyordu ben de 15. Hafta gibi sormuştum kontrolde. Hamileyken artar demişti ki bir de progesteron kullanıyordum o sıralar. Ama yine de enfeksiyon var mı diye bakti. Seninki de normaldir kesin de sor yine de.Benimkisi beyaz renkte kokusuz diyemem ama öyle rahatsız edici bir koku değil bilemedim haftaya söyliyim doktoruma
Yok bizim bu klasik helvamız varya balığın ardından yediğimiz, ay şuan bile kokusu burnuma geldiKendimi az kaldi diye avutuyorum. Benim de bir porsiyon pasta kek yiyince olmuyor. Ama ben hem yemekte ayı gibi ve istediğimi yemek istiyorum sonra da yemeğin arkasından tatlı gömmek istiyorum. O olmuyor işte.
Tahin pekmez yaptım ben geçen kahvaltida. Hurma pekmezinden. Korktuğumdan az yedim dokunmadı. İstersen öyle dene.
Benimde başlarda sarımsı olabiliyodu ama son 1 haftadır sadece beyaz renkte. Bende de kaşıntı yanma tarzı hiçbir şey yok aslında ama mantar da olabilir bilemedimBenim gebeliğin başından beri baya akıntım var, bazen rengi hafif sarımsı oluyor bazen ama koku kaşıntı yok, idrar tahlillerim de temiz çıkıyor. En baştan beri yaşadığım için üzerinde hiç durmadım ve herhangi bi rahatsızlık da yaşamadım çok şükür
Gece açikmasi olunca siz neler tüketiyorsunuz ? Aksam ara öğünden sonra diyet listenizde meyve var mi dizindeKendimi az kaldi diye avutuyorum. Benim de bir porsiyon pasta kek yiyince olmuyor. Ama ben hem yemekte ayı gibi ve istediğimi yemek istiyorum sonra da yemeğin arkasından tatlı gömmek istiyorum. O olmuyor işte.
Tahin pekmez yaptım ben geçen kahvaltida. Hurma pekmezinden. Korktuğumdan az yedim dokunmadı. İstersen öyle dene.
Biliyom bilmem mi hiçYok bizim bu klasik helvamız varya balığın ardından yediğimiz, ay şuan bile kokusu burnuma geldi
Ara ara yemekhane de çıkıyor bi gün tabağı alıp kaçacağım diye korkuyorum
Benimde en son gittiğimde 4 gün öndeydi . Sizin çok mu fazla önden gidiyor. Doktor sizi çok kisitlamiş sanki :)) yada benim doktor rahat :)Suyu iyi içtiğim zaman yüksek çıkmıyor aslında bu hafta iyi gittim arada kaçamak bile yaptım. Haftasonu yakın arkadaşlarımız geldi tiramisu ve kahve yaptım o kadar iyi geldi ki, sonrasında şekeri ölçtüm yükselmemişti o da acayip iyi geldi :).
Benim bebeğin suyu biraz fazla kilosu da önden gidiyor, bakalım 2 hafta sonra ne diyecek.
Bende 7 gibi kahvaltı yapıyorum işe gitmeden, 10 gibi de ara öğün yapıyorum. Bu hafta en çok dikkat ettiğim ara öğünlerdi. Ara öğünlere uyunca daha iyi oldu şekeriö tabi bu kendi yorumum. Endokrinoloji de ki doktor tuhaf bişey soramıyorum
Gece acıkması olmuyor ben de. Öyle uykumdan kalkıp bir şey yediğim olmadı.Gece açikmasi olunca siz neler tüketiyorsunuz ? Aksam ara öğünden sonra diyet listenizde meyve var mi dizinde
Benim de aynı koca bi paketi bitirebilirmişim gibi geliyor o yüzden en iyisi bakışmak, o bana bakıyor ben ona. Bakalım nereye kadar götüreceğizBiliyom bilmem mi hiç
Ama onlar çok şekerli oluyo ya yani hadi nefsim kesilsin falan desen çok çok az yemen lazım yani benim dişimin kovuguna yetmez
Yaaa çok sevindimKızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Ah çok sevindimKızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
İlk başta 10 gün önden gidiyordu sonra dikkat edince 1 hafta önden gitmeye başladı.Benimde en son gittiğimde 4 gün öndeydi . Sizin çok mu fazla önden gidiyor. Doktor sizi çok kisitlamiş sanki :)) yada benim doktor rahat :)
Ohhh Çok şükür yoğun olsam da sen yazarsın diye ara ara giriyordum merak ettim seni ve bebişi. Herşeyin yolunda olmasına sevindim Rabbim güç kuvvet versin sağlık versin afiyet versin sana ve bebişine.Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Ay canım benim geçmiş olsun hayırlı olsun inşallahKızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?