2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli değil, arada geliyor. Akıntı hep var ama bende. Renksiz kokusuz. Akarı yok kokari yok
Benimkisi beyaz renkte kokusuz diyemem ama öyle rahatsız edici bir koku değil bilemedim haftaya söyliyim doktoruma

En az 2,5 litre bende içiyorum. Bende kahvaltida bal filan tükettim yükselmedi gece uyaninca mesela muzda yiyorum oda yükseltmedi . Aslinda belli başli şeyler çok yükseltiyor diğer türlü serbest bıraksak daha iyi olcak . Börek( özellikler yufka ) simit makarna patates havuç bunlar çok yükseltiler benim değerleri .

Kızlar sizde de beyaz renkte akıntı var mı? Benim 1 haftadır daha bi arttı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Benim gebeliğin başından beri baya akıntım var, bazen rengi hafif sarımsı oluyor bazen ama koku kaşıntı yok, idrar tahlillerim de temiz çıkıyor. En baştan beri yaşadığım için üzerinde hiç durmadım ve herhangi bi rahatsızlık da yaşamadım çok şükür

Kendimi az kaldi diye avutuyorum. Benim de bir porsiyon pasta kek yiyince olmuyor. Ama ben hem yemekte ayı gibi ve istediğimi yemek istiyorum sonra da yemeğin arkasından tatlı gömmek istiyorum. O olmuyor işte.

Tahin pekmez yaptım ben geçen kahvaltida. Hurma pekmezinden. Korktuğumdan az yedim dokunmadı. İstersen öyle dene.

Benim de karbonhidrat çok yüksektiyor doktora söyledim ama sen yine de şekere dikkat et dedi .
Makarna tam tahıllı yiyorum arada çok iyi geliyor ruhuma

Benimkisi beyaz renkte kokusuz diyemem ama öyle rahatsız edici bir koku değil bilemedim haftaya söyliyim doktoruma
Evet evet, arada oluyor bana da. Akıntı çok oluyordu ben de 15. Hafta gibi sormuştum kontrolde. Hamileyken artar demişti ki bir de progesteron kullanıyordum o sıralar. Ama yine de enfeksiyon var mı diye bakti. Seninki de normaldir kesin de sor yine de.

Yok bizim bu klasik helvamız varya balığın ardından yediğimiz, ay şuan bile kokusu burnuma geldi
Ara ara yemekhane de çıkıyor bi gün tabağı alıp kaçacağım diye korkuyorum

Benimde başlarda sarımsı olabiliyodu ama son 1 haftadır sadece beyaz renkte. Bende de kaşıntı yanma tarzı hiçbir şey yok aslında ama mantar da olabilir bilemedim

Gece açikmasi olunca siz neler tüketiyorsunuz ? Aksam ara öğünden sonra diyet listenizde meyve var mi dizinde

Yok bizim bu klasik helvamız varya balığın ardından yediğimiz, ay şuan bile kokusu burnuma geldi
Ara ara yemekhane de çıkıyor bi gün tabağı alıp kaçacağım diye korkuyorum
Biliyom bilmem mi hiç
Ama onlar çok şekerli oluyo ya yani hadi nefsim kesilsin falan desen çok çok az yemen lazım yani benim dişimin kovuguna yetmez

Benimde en son gittiğimde 4 gün öndeydi . Sizin çok mu fazla önden gidiyor. Doktor sizi çok kisitlamiş sanki :)) yada benim doktor rahat :)

Gece açikmasi olunca siz neler tüketiyorsunuz ? Aksam ara öğünden sonra diyet listenizde meyve var mi dizinde
Gece acıkması olmuyor ben de. Öyle uykumdan kalkıp bir şey yediğim olmadı.
Benim diyet listem yok, en başta bunlar bunlar şekeri yükseltir diye konuştular. Ama yasak ve diyet listesi yok. Sağlıklı beslenme+ hamile olduğum için arada kaçamak gibi bir beslenme tarzım var diyelim ama kaçamaklar çoğaldı son zamanlarda.
Meyve yiyorum. Günde bir porsiyon en iyisi ama mesela kahvaltıdan sonra bir elma yediysem aksamuzeri bir porsiyon meyve daha yiyorum. Ona kendiniz bakacaksınız. Ben çikolata da yiyorum mesela hem de aksamlari, tatlı yiyorum, sütlü tatlı kendim yapıp yiyorum, seker iceren butun sebzeleri yiyebiliyorum. Ama makarna yiyemiyorum, bal çok dikkatli yemem lazım, pide, börek tarzı şeyler hele ki benim için şekerin direkt tavan olması demek. Biraz kişisel yani. Test ederek öğreneceksiniz.

Biliyom bilmem mi hiç
Ama onlar çok şekerli oluyo ya yani hadi nefsim kesilsin falan desen çok çok az yemen lazım yani benim dişimin kovuguna yetmez
Benim de aynı koca bi paketi bitirebilirmişim gibi geliyor o yüzden en iyisi bakışmak, o bana bakıyor ben ona. Bakalım nereye kadar götüreceğiz

Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Yaaa çok sevindim Hayırlı olsun grubumuzun ilk annesi. İnşallah hemencecik kilosu artsın ve kucağına al.

Benimde en son gittiğimde 4 gün öndeydi . Sizin çok mu fazla önden gidiyor. Doktor sizi çok kisitlamiş sanki :)) yada benim doktor rahat :)
İlk başta 10 gün önden gidiyordu sonra dikkat edince 1 hafta önden gitmeye başladı.
Beni diyetisyen öyle bi kısıtladı ki ilk günler öleceğim zannettim hatta ağlama krizleri yaşadım açım ben ne yiyeceğim diye ama sonra diyetisyenin verdiği listeyi attım. Hamile kadına 6 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt diye sınırlama koyuyor ya, başladım sana da diyetine dedim tabi kendi kendime.
Sonra kendi düzenimi oturttum. Herşeyden yiyorum artık yoksa insan gerçekten ruhsal olarak çöküyor.
Kadın doğum doktorumda kendini bunaltma hafta bir sütlü tatlı ye dedi, hurmalı top atıştırmalıkları sorduğumda az az ye ancak abartma günde 2 yı 3ü geçmesin sonuçta o da şeker dedi
Ama alıştım bu renksiz hayata, doğum sonrası da hemen hemen bu tarz beslenmek istiyorum

Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Ohhh Çok şükür yoğun olsam da sen yazarsın diye ara ara giriyordum merak ettim seni ve bebişi. Herşeyin yolunda olmasına sevindim Rabbim güç kuvvet versin sağlık versin afiyet versin sana ve bebişine.

Hoşgeldin Amine Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…