2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizde de beyaz renkte akıntı var mı? Benim 1 haftadır daha bi arttı sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
Bende de oluuor arada canımm geceleri progestan atıyorum bir tanee ama sabahlta olabiliyor hatta dünn tetenoz olmuştum bugün sarıı bir akıntı geldi löp diee hissettim Bi korktum ama arkadaşlarıma sordum onlardada oluyormuş bi nebze iyi geldi ALLAH sağlıcakla bebişleri ilerletsin

Kaç kilo bebek canım?

Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Ay çok sevindim, hiçbir sorun çıkmadan tez elden hemencecik kucağına verirler inşallah ilk bebeğimizi sağlıkla mutlulukla büyütürsünüz minnoşu sen nasılsın, iyi misin?

Kızlar şuan bebek sağlıklı hemen yoğun bakıma alındı kilo gelişim tamamlanınca vercekler cumartesi çıkıcam hastaneden inş
Kuzummm Rabbim bebeginide senide korusun
Hemen toparlanirsiniz ikinizde umarim dualarimiz seninle Nisan bebeklerinin ilk minnosu diyebilir miyiz

Muhtemelen iki kiloya yakındır 32 haftaysa.Ben 30haftada gidince 1.kilo 580 civarı gösteriyordu ultrason.Minicikdir dahaama çabucacık toparlar inşallah.
Şimdi eski mesajlarına baktım da Cumartesi günü 1280 kg mış. Kan akışı sebebiyle kilosu biraz geriydi. Ama biraz daha almıştır belki.

Kızlar kızlar doktor erkek olursa şaşırmayın diyip bir tahminde bulundu henüz 11+3 bacak arasına bakmadı yüksek ihtimalle nub görüntüsüne göre söyledi oda, varmı böyle olan nub görüntüsü sonuç neler çıktı veya değişen oldu mu Fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20240215_135645_830.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 34
Şimdi eski mesajlarına baktım da Cumartesi günü 1280 kg mış. Kan akışı sebebiyle kilosu biraz geriydi. Ama biraz daha almıştır belki.
Alır bencede.Zaten bebek dogumdan sonra çabuk kilo alıyor güzelce beslerler bakarlar inşallah belli bir kiloya gelince artık annesine vericekler.

Ben gorunce kiz gibi hissettim kuzum ama goruntuden pek anlamam acikcasi. Her ne olursa olsun cinsiyeti saglikla sihhatle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…