2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız noluyor noluyor grupta patır patır bebişler heyecan pompalamaya başladı Allah sağlıkla herkesin kucaklarına almayı nasip etsin minnakları. Ay hadi inşaAllah
Seni bekliyolarmış he

Aaaa ne oldu böyle canım benim ağrın mı vardı da gittin ne oldu

Ay bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Böyle bişey var mı ki kızlar?
Göbek aşağıda olunca ne oluyor ki?
Şu insanlara göbek yorumlamak yasaklansın ya. Doktorun bebek aşağı inmiş, rahim ağzı incelmiş falan demediyse sorun yoktur

Ay bana da bi heycan geldi. Bugün de biri göbeğin aşağıda doğuma az mı kaldı dedi, tırstım.
Göbek aşağıda olunca doğum başlıyor ama bana hep diyorlar korkma benim bebekte gece sabaha kadar o kadar hareketliydi ki korktum ya bugün dahiliye randevum var haftaya da kadın doğuma ağrım sızım yok ama bebeğimin ayağımızda elimiydi yumuşata gibi biri sabah elime geldi yüreğim ağzıma geldi

Umarım bekler bebeğin canım ama kanala giren bebekler 1-2 hafta içerisinde doğuyor diye biliyorum. Sen 32. Haftanın içindeydin diye hatırlıyorum sanki haftan çokta kötü değil canım 1-2 hafta daha tutarlarsa güzelce kucağına alırsın bebeğini inşallah

Canım dualarımız seninle Hayırlı haberlerini alalım inşallah.

Şu insanlara göbek yorumlamak yasaklansın ya. Doktorun bebek aşağı inmiş, rahim ağzı incelmiş falan demediyse sorun yoktur
Bence de ya durduk yere tedirgin oldum. Benim göbeğim aşağı da yukarıda olmadı sadece yemek yiyince iyice toparlanıyor o kadar. Geçen haftaki kontrolde herşey yolundaydı. Düşüncelerini kendilerine saklasalar keşke

Cok pahali degil mi bi ara baktim 400 tl idi
Ben dün sipariş verdim 200TL'ye dolap'tan. Bazılarınız ıyyy hiç hijyenik değil falan diye düşünebilir de. Alt tarafı memesine koymuş g.tüne falan sokmamış sonuçta kadın diye düşündüm. Gelince kendimde iyice dezenfekte edeceğim. Sıfır alsam 550TL gibi bi ücreti vardı.

Benim de göbeğim aşağıda, henüz yeni 30 haftalık olduk. Korkutuyor bu tip şeyler beni

Benimde bir gun önce dogumdan karnım aşagıya düştü.Annem dedi sen yarın dogurursun karnin aşagıya düşmüş diye sabahi dogurdum zaten.Ama ben 38haftadaydım şimdiden erken düşmez daha bence.

Valla bende dolaptan aldım güzelce karbonat sirke yaparım bitti gitti zaten kullanılmamış aldım ben gerçekten hiç deformasyonu yoktu çizik bile yoktu ama bu 999 ve 925 ayar arasındaki farki anlayamadım ben

Zuhahah okurken haykirdim valla bende dolaptan alicaktim da bi kac tanesine teklif verdim red ettiler bakalim deneyecegim baskalarindan

Benim de göbeğim aşağıda, henüz yeni 30 haftalık olduk. Korkutuyor bu tip şeyler beni
göbek aşağıda demelerine aldırma, benim göbeğim hiç yukarıda olmadı zaman zaman canımı sıkıyor bu yorumlar ve benim de kafama taktığım oluyor ama herkes çok bildiğinden öyle diyor. şey gibi düşün, daha henüz 8-10 haftalıkken ultrason görüntüsünden çocuğun cinsiyetini tahmin etmek gibi henüz daha cinsel organlar oluşmamış oluyor o haftalarda aslına bakacak olursan, herkes götünden sallıyor. ben artık böyle diyenlere başından beri aşağıda hiç yukarı çıkmadı daha var doğuma diyorum, hemen susuyorlar. zaten bir sürü şeye canım sıkılıyor, bir de buna canımı sıkamıycam yani. sen de sıkma bacım

Valla bende dolaptan aldım güzelce karbonat sirke yaparım bitti gitti zaten kullanılmamış aldım ben gerçekten hiç deformasyonu yoktu çizik bile yoktu ama bu 999 ve 925 ayar arasındaki farki anlayamadım ben
Aynen ya ben de öyle karbonatlı sirkeli su ile temizlerim. Hatta öncesinde bebiş biberon yıkama deterjanı ile de yıkarım garantilerim. Ne olabilir ki zaten üstünde.

O 925 ve 999 ayar olayını ben de bilmiyorum. Benim sipariş verdiğim 999 du.

Durabildiği kadar durur inşallah, haftan iyi bebenin kilosu da iyiydi diye hatırlıyorum hayırlısı neyse o olsun

Ay sağolasın ya, insan duydukça tedirgin oluyorum, hem eşim de yurt dışında yalnızım iyice korkuyorum bişey olacak diye.
Benim de hep ortalarda aşağıda yukarıda olduğu olmadı hiç

Kiz dolaptakilerde bi alem vermiyolar kullanilan seyi dusupte aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…