• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Antibiyotik vermiş sanırım bakteri çıkmamıştı ama dimi.
Yokk çıkmamıştı canımm ama arada akıntım olabiliyor gerçi o herkeste var sanırım artık neden verdi bilmiyorum hamilelikte gönül rahatlığıyla içiliyorrnuş cefaks olumsuzluğu yokmuş araştrdım bende 5 günlükmüş Artık ilaçlarla yaşıyoruz ya monurol zaten öncedende içmiştim Amaaa şu lökosit neden hep çıkıyor anlamıyorum gecee progestan atıyorum diemi yoksa biton vitamin vs içiyoruz ondanmu sumuu yetmiyor anlamadım artık içicem Şifaa niyetine Arkadaşımm 🙏🐬

Yokk çıkmamıştı canımm ama arada akıntım olabiliyor gerçi o herkeste var sanırım artık neden verdi bilmiyorum hamilelikte gönül rahatlığıyla içiliyorrnuş cefaks olumsuzluğu yokmuş araştrdım bende 5 günlükmüş Artık ilaçlarla yaşıyoruz ya monurol zaten öncedende içmiştim Amaaa şu lökosit neden hep çıkıyor anlamıyorum gecee progestan atıyorum diemi yoksa biton vitamin vs içiyoruz ondanmu sumuu yetmiyor anlamadım artık içicem Şifaa niyetine Arkadaşımm 🙏🐬
Akıntı benim gebeliğin başından beri var hem de baya akıntım oluyor

Ay bizimki hiç böyle triplere girmedi. Hatta yüzü sırtıma dönük deyince iyi diyo bakmasın bize terbiyeli çocuk sjdkdjkdk
cok iyi :) bir kadın bir erkek dizisi vardı ya orada kadın hamıleyken sex ıstıyordu sureklı, kocası da yapamam kızım sacmalama cocuk benle tanısmadan şeyimle mi tanısacak dıyordu cok komıktı aklıma sıreklı o gelıyor :D

Ay ben bu KV kp ile 2 ayı nasıl aynı evde geçireceğim. Gelsinler yardım etsinler dedim ama KV evi kendi evi zannediyor. Ben onların evine gidince açlıktan ölsem bile dolabını açmam. Bu herşeyi karıştırıyor, yerini değiştiriyor. Kendi evi gibi takılıyor sıfır çekinme, ben onun evine gidince camı açarsam kapat der kapatırım aç der. Bulaşıkları yıkarım öyle koyma şöyle koy der.
Kp desen birini hasta görsün kendisini daha çok hasta ilan ediyor, ah oh tuh diyip dolanıyor evde ve sürekli boğazını temizliyor sesli bi şekilde içim dışıma çıktı artık 3 günde isyanlardayım.

Kocama desem kavga edeceğiz içimde tutsam bana zarar veriyor. Bu grup iyi ki var ya, iyi ki varsınız kızlar, insan içini bi dökünce öyle rahatlıyor ki anlatamam.

Siz 2 ay bende KV olayları dinleyeceksiniz sanırım,🤣 hakkınızı helal edin şimdiden🌸

Normalde kimseden yardım istemem ama artık çok zorlanıyorum ütüler birikti camlar kirli kv ye söyledim şu işlerim kaldı diye bana yeni alınan her şeyi yikiyormusun ne gerek var dedi bi de mutfağın camını kendin silebilirsin heralde dedi hiç yardım edeyim falan yok bende kelime kalmadı artık 😂 Dün ilk defa çok ağırlaştım yürüyemiyorum yoruldum diye ağladım benim direnç 34. Haftaya kadarmış gerisi dağ gibi büyüdü gözümde

cok iyi :) bir kadın bir erkek dizisi vardı ya orada kadın hamıleyken sex ıstıyordu sureklı, kocası da yapamam kızım sacmalama cocuk benle tanısmadan şeyimle mi tanısacak dıyordu cok komıktı aklıma sıreklı o gelıyor :KK70:
Benim koca da öyle düşünüyor sanırım, yoksa bi erkek aylarca yapmadan nasıl durabilir ve daha 3 ay gibi bi süre de yapmayacağız 🤷

Normalde kimseden yardım istemem ama artık çok zorlanıyorum ütüler birikti camlar kirli kv ye söyledim şu işlerim kaldı diye bana yeni alınan her şeyi yikiyormusun ne gerek var dedi bi de mutfağın camını kendin silebilirsin heralde dedi hiç yardım edeyim falan yok bende kelime kalmadı artık 😂 Dün ilk defa çok ağırlaştım yürüyemiyorum yoruldum diye ağladım benim direnç 34. Haftaya kadarmış gerisi dağ gibi büyüdü gözümde
Eline mi yapışır acaba yardım ediverse. Şimdi yapmak istemez ama bebek doğunca da her halta karışmaya çalışırlar, boğazlayabiliyor muyuz bu KV leri ya

en ayar olduğum şeydir yardım etmeyen kaynana
iş yerinde bi erkek arkadaşın lafı var en iyi kaynana ölü kaynana :skandal:

Valla aynisi bende de var kuzu bu kasilmalar yalanci sanci karisik bisi mis doktora sordum normal dedi yaklasiyor dogumlar o yuzden
Ne yaşıyosak normal galiba artık kuzum ben hangisi sancı hangisi kasılma anlamıyom saldım gitti ya kasılma mı acaba diye düşünüyodum hep ama artık haftalarımız çok tehlikeli değil ya valla bıraktım peşini

Anladım canım doktorun verdiğine göre vardır bir bildiği. Gecer sıkıntın inşallah

Kordon kanı saklatmayı düşünüyo musunuz kızlar

Kızlar biraz önce sarı uzun sümüksü bir akıntı geldi benden yoğun ilk defa. Sizin akıntılarınız buna mı benziyor? Bugüne kadar losyon gibi beyaz ya da şeffaf su gibi olurdu. Doktoruma sorsam mı acaba. İçinizden sorup doktoru normal diyen oldu mu?

Ay ben bu KV kp ile 2 ayı nasıl aynı evde geçireceğim. Gelsinler yardım etsinler dedim ama KV evi kendi evi zannediyor. Ben onların evine gidince açlıktan ölsem bile dolabını açmam. Bu herşeyi karıştırıyor, yerini değiştiriyor. Kendi evi gibi takılıyor sıfır çekinme, ben onun evine gidince camı açarsam kapat der kapatırım aç der. Bulaşıkları yıkarım öyle koyma şöyle koy der.
Kp desen birini hasta görsün kendisini daha çok hasta ilan ediyor, ah oh tuh diyip dolanıyor evde ve sürekli boğazını temizliyor sesli bi şekilde içim dışıma çıktı artık 3 günde isyanlardayım.

Kocama desem kavga edeceğiz içimde tutsam bana zarar veriyor. Bu grup iyi ki var ya, iyi ki varsınız kızlar, insan içini bi dökünce öyle rahatlıyor ki anlatamam.

Siz 2 ay bende KV olayları dinleyeceksiniz sanırım,🤣 hakkınızı helal edin şimdiden🌸
gercekten zormus bu sekılde. o sana nasıl acıkca soyluyorsa şöyle yerlestır böyle yerlestır dıe bence sen de cekınmeden söyle, düzenini bozamaz sonucta. kendını strese sokma valla kibarlık yapınca da deger olmuyor yapmayınca da olmuyor . benım de en nefret ettıgım sey boğaz temızlemek, geğirmek, yerken ses cıkarmak fılan. esımın aılesınde cok var ben asla katlanamıyorum, eşim hemen anlıyor zaten o da sevmez ama cok bısı dıyemıyor. bız uzak oturdugumuz ıcın nadır gorusuyorz ona da ses cıkaramyor ınsan. ama hep sunu düşünüyorum o zmanlarda. kendı annemız babamız o tarz seyler yapınca onlara nazımız gecıyor hemn uyarıyoruz offf fılan dıyoruz ama karsı tarafınkıne ses cıkaramıyoruz :)

Kızlar biraz önce sarı uzun sümüksü bir akıntı geldi benden yoğun ilk defa. Sizin akıntılarınız buna mı benziyor? Bugüne kadar losyon gibi beyaz ya da şeffaf su gibi olurdu. Doktoruma sorsam mı acaba. İçinizden sorup doktoru normal diyen oldu mu?
canım benım genelde beyaz şeffaf oluyor az mıktarda o da. normaldır bence bu dönemde ama yıne istersen sor.

Eline mi yapışır acaba yardım ediverse. Şimdi yapmak istemez ama bebek doğunca da her halta karışmaya çalışırlar, boğazlayabiliyor muyuz bu KV leri ya
en ayar olduğum şeydir yardım etmeyen kaynana
iş yerinde bi erkek arkadaşın lafı var en iyi kaynana ölü kaynana :skandal:
Bilmiyorum değişik bir insan kendisi diyorum acaba hiç kızı yok erkeklerle dura dura düz mantık mı düşünüyor yardım et demedi yardım etmeyim diye mi düşünüyor .. mesela ona göre eltim 5 ay önce 3. Doğumunu yaptı bebeğe hiçbir şey yapmamış şimdi benim ilk çocuğum olcak benimkine de bi şey yapmayacakmış niye çünkü diğerinin çocuğuna bi şey yapmamış haksızlık olurmuş ee onun ilk 2 çocuğuna yaptığı nolcak susa susa dert bağladım 😒

Kızlar bişi soracağım. Bebiş şayet başı yukarıda ise hala 36. 37. haftada falan yine de bu ördek yürüyüşü, aksak gebe yürüyüşü filan bunları yapmak gerekiyor mu?
Benim bildiğim ve simge hocaninda dedikleri uzerinee soyle diyim kuzum. Bebek donmezse once donsun diye bazi hareketler oneriyolar. Cunku bu senin yazdiklarin bebegi kanala soksun ve duzgun pozisyonda girsin kanala diye ama bebis tersse once duzeltip sonra bunlari oneriyolar yanilmiyorsamm

Back
X