2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu kızımdan annesini çok yormadan gelmesini bekliyorum göte mi vurur belamı vurur bilmiyorum ama hızlı gelsin çok yormasın beni 38 ne eksik ne fazla o gün gelsin
Sipriş mi veriyon kız az pişmiş olsun çift lavaş olsun ama gönlüne göre olsun tabi

Hani senin göbüş dedin herhalde kız burda da işte iç karnım mi geniss ben mi büyüdüm anlayamadm sjsjsj
Maşallah annem öyleymiş son aylara kadar ki de bilmezmiş ne güzel işte maşallah

Şuan nisan annelerinde yazılan mesajlara yetişemiyorum herkes burda mı loooo hafiften bi yanık kokusu gelmeye başladı beyinden

Sipriş mi veriyon kız az pişmiş olsun çift lavaş olsun ama gönlüne göre olsun tabi
Valla biraz öyle oluyor diyorum 3bucık kilo üstü olma abini 4 kilo doğurdum çok zordu sen doğ ben sana kilo aldırırım

Valla biraz öyle oluyor diyorum 3bucık kilo üstü olma abini 4 kilo doğurdum çok zordu sen doğ ben sana kilo aldırırım
4 kilo normal doğum mu yaptın kız? MaşaAllah sen onu yaptıysan sana bunlar vız gelir tırıs gider hehhheeeeeyyytttt

Ya göbeğime dogru iyice yukari çekeyim derken cart diye lastiği elimde kaldı bsjsjsbdhwh
Ben artık tüm lastikleri göbeğimin altında kıvırıp biriktiriyom ya bi gün yolda yürürken pantolonum düşmezse iyi.

Bide bazen otururken ya da yatarken guldugumde kasıklarıma acayip acı saplanıyor. İnsanın da iyice gulesi geliyor adama bı yandan güldürme diye kızıp bağırıyorum bı yandan gülmeye devam ediyorum bı yandan acıdan agliycam geçen gün pozisyon buldum kendime dört ayak şeklinde dizlerimin üstünde yere kapaklaninca acımıyor, krize girince öyle gülüyorum ben de geçene kadar hshsahahah

nE?! Siz donunuzla napıyonuz hanımlar ya, nisan anneleri ve yırtık don fenomeni dkkfkd
Yalnız bugün de benim kilodun lastiği elimde kalmıştı şimdi gülerken aaaaa dedim nasıl leş gibi bi grup olduk biz ya don dayanmıyor orgazm yapacamışız bide daha donumuzun lastiğine sahip çıkamıyoruz.

Shdkjdkdjdk dört ayak üstünde gülme krizine girmek yapılacaklar listesine eklendi

Yaa teşekkür ederim sevindim
Ahhahah benzer bi yorumu da annem bana yapmıştı aman ondan da eksik kalma çocuk karışmaz hastanede her yerine yazdırmışsın ismini demişti
Kişiselleştirilmiş ürünler nedense daha da derin bir bağ oluşturuyor bende

Kadın enseden tutulunca kendini kedi bellemiş kdkdkd

Daha kahkahalı bi emoji yok mu ya şu mesaja seri kahkaha bırakasım var djkdkfkfk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…