Ben bu kızımdan annesini çok yormadan gelmesini bekliyorum göte mi vurur belamı vurur bilmiyorum ama hızlı gelsin çok yormasın beni 38 ne eksik ne fazla o gün gelsin
Bide bazen otururken ya da yatarken guldugumde kasıklarıma acayip acı saplanıyor. İnsanın da iyice gulesi geliyor adama bı yandan güldürme diye kızıp bağırıyorum bı yandan gülmeye devam ediyorum bı yandan acıdan agliycam geçen gün pozisyon buldum kendime dört ayak şeklinde dizlerimin üstünde yere kapaklaninca acımıyor, krize girince öyle gülüyorum ben de geçene kadar hshsahahah
Yalnız bugün de benim kilodun lastiği elimde kalmıştı şimdi gülerken aaaaa dedim nasıl leş gibi bi grup olduk biz ya don dayanmıyor orgazm yapacamışız bide daha donumuzun lastiğine sahip çıkamıyoruz.
Bide bazen otururken ya da yatarken guldugumde kasıklarıma acayip acı saplanıyor. İnsanın da iyice gulesi geliyor adama bı yandan güldürme diye kızıp bağırıyorum bı yandan gülmeye devam ediyorum bı yandan açıdan agliycam geçen gün pozisyon buldum kendime dört ayak şeklinde dizlerimin üstünde yere kapaklaninca acımıyor, krize girince öyle gülüyorum ben de geçene kadar hshsahahah
Yaa teşekkür ederim sevindim
Ahhahah benzer bi yorumu da annem bana yapmıştı aman ondan da eksik kalma çocuk karışmaz hastanede her yerine yazdırmışsın ismini demişti
Ahshahah kız aklıma gelince bile krize giriyorum çok saçma oluyor gecenin ikisinde yataktan kalkıp dört ayak üstünde gulmemin geçmesini bekliyorum kahkahalarla adam şok sgsgsgshahah
Bide bazen otururken ya da yatarken guldugumde kasıklarıma acayip acı saplanıyor. İnsanın da iyice gulesi geliyor adama bı yandan güldürme diye kızıp bağırıyorum bı yandan gülmeye devam ediyorum bı yandan acıdan agliycam geçen gün pozisyon buldum kendime dört ayak şeklinde dizlerimin üstünde yere kapaklaninca acımıyor, krize girince öyle gülüyorum ben de geçene kadar hshsahahah
Yalnız bugün de benim kilodun lastiği elimde kalmıştı şimdi gülerken aaaaa dedim nasıl leş gibi bi grup olduk biz ya don dayanmıyor orgazm yapacamışız bide daha donumuzun lastiğine sahip çıkamıyoruz.