2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Tek derdimiz olmuş götümüzdeki don, gelmiş bacağını yana aççam da yavaş yavaş rahatlacam da. Ben lastiğin derdindeyim, gerçek hayat bu bsjsbwhavwh

Gülerken doğurma fobisi yükleniyordu. yalnız çocuğu da mahvettik içerde kesin sövüyor şuan bize
Ay benimki ben gülünce kuduruyo bence o da eğleniyo ki kahkaha atınca serotonin neyin salgılamıyo muyuz neşeli bebekler çıkcak bu gruptan hep bak gör

Büyük ihtimalle öyle olur geçen hafta nasıl çektiysem atleti yırtıldı bir uyandı noldu diye atletin çürümüş aşkım bişey yok dedim geri uyudu
Ay tüm mesajlara gülmekten doğuracağım şimdi dhshshdhd özellikle buna bittim ya
Benimki beni bi daha sinir ederse tutup ben de donunu veya atletini yırtayım en azından hırsımı almış olurum ne yapayım gebeyim ben dönemiyorum derim

Tek derdimiz olmuş götümüzdeki don, gelmiş bacağını yana aççam da yavaş yavaş rahatlacam da. Ben lastiğin derdindeyim, gerçek hayat bu bsjsbwhavwh
Hayaller hayatlar tabi gerçi pnu düşünmesi bile kramplara gark ediyor şuan beni ağrılar giriyor bi düşünemedim nedense kafamda oturtamadım o halde nefes neremizden çıkcak onu düşünürken beynimiz yanıyor bu nasıl rahatlık arkadaş

Ay ben kasıtlı yapmamıştım ama bu da çok iyi fikirmis çok beğendim

Ay benimki ben gülünce kuduruyo bence o da eğleniyo ki kahkaha atınca serotonin neyin salgılamıyo muyuz neşeli bebekler çıkcak bu gruptan hep bak gör
Ya ben bi video izlemiştim kadın gülüyor anne karnındaki bebeğin girdiği halleri gösteriyor da bebek resmen küfretti ya o enerjiyi aldım bebekten dur bulabilirsem atayım

Çarşamba kuzum rutin kontrolüm var. Bizim hastane 35. Hafta nts ye almaya başlıyormuş ama bakalım doktor gerekli görürmü aşım da var ogün olaylar olaylar yani hep iyi ol kuzu emi sen
Bende carsamba gunu gidicem tevafuk oldu bakalim.ne olacak 35 haftaya girdim bugun itibariyle bende nst baglar belki benide sende iyi ol cnm.benim
G Gamgusar nasılsın canım moralmanların daha iyi mi
Moralmanim bugun sakin canim benim senin nasul

Ben demiştim onu da baktım bu ikisi anlaşamıyor

Bende carsamba gunu gidicem tevafuk oldu bakalim.ne olacak 35 haftaya girdim bugun itibariyle bende nst baglar belki benide sende iyi ol cnm.benim

Moralmanim bugun sakin canim benim senin nasul
Aaaa maşaAllah o zaman sarılalım sıkı sıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…