Ahahahahah valla gülüm şu yaşadığımız sancıları varya işte onlar düzenli geliyorsa gitmek lazım bi doktora yani araları önce çok sonra gittikçe azalıyorsa bi gidek götümüz ağrıyor yani ağrımıyor desem yalan olur
Orası en doruk noktası zaten o son ve durum noktası birden yükselip bebek çıktıktan sonra birden kesilen yer bebeğin çıktığını anlamıyorsun sen sadece sancı çekiyorsun
Ya o kramplar çok fena gerçekten Allah kolaylık versin ayağa kalkıp adım atınca geçiyor şahsen eşime masaj yaptırayım dedim deldi bacağımı töbe bidaha masaj falan yaptırmam yürü kız adım atınca geçiyor yamuk yumuk yürüyon ama bir süre geçiyor
Ahahahhahshs of ona ne gülmüştüm ya şu an yine sesli güldüm yazık yavrum benim kıyamam nasıl içi gittiyse tavuk göğsünü duyunca o ara hiç yiyemiyodu da tatlı bişiy
Ahahahahah valla gülüm şu yaşadığımız sancıları varya işte onlar düzenli geliyorsa gitmek lazım bi doktora yani araları önce çok sonra gittikçe azalıyorsa bi gidek götümüz ağrıyor yani ağrımıyor desem yalan olur
Evet ya o konuyu ciddiye almak lazım benim bugün bir tık sıklaştı mesela birde parmak izi gibiyiz ya herkesin farklı belki aenin bu hamileliğinde dötünden girecektir yani yadırgamamak lazım
Gerçekten çok komik bir akıl tutulması yaşamıştınız karşılıklı, ben eğlenmiştim hohoho diye göbeğimi tuta tuta gülmüştüm. Bir de normal hayatta böyle aşırı salakça bir şey söylendiğinde herkes bir susar ya, ulan gerçekten salak mı yoksa hiç mi anlamadı diye tartmak adına kısa bir es verilir, öyle gibi olmuştu karşılıklı iki üç mesaj dönmüştü biraz vakit geçmişti de biri canım o tavuk göğsü tatlı olan değil mi demişti ne demişti ahhahaha
Evet ya o konuyu ciddiye almak lazım benim bugün bir tık sıklaştı mesela birde parmak izi gibiyiz ya herkesin farklı belki aenin bu hamileliğinde dötünden girecektir yani yadırgamamak lazım
Ben bu kızımdan annesini çok yormadan gelmesini bekliyorum göte mi vurur belamı vurur bilmiyorum ama hızlı gelsin çok yormasın beni 38 ne eksik ne fazla o gün gelsin