2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız siz de kocalarınıza kendinizi yatakta mangal gibi çevirttiriyo musunuz? Ben Türkiye’deyken kendim dönebiliyodum acaba naz mı yapıyorum?
Yap kız yarasın çevirsin işi ne

benimki çeviremez şuan 2 ye 5 olduğum için gücü yetmez

Yap kız yarasın çevirsin işi ne

benimki çeviremez şuan 2 ye 5 olduğum için gücü yetmez
Shdkjdkd ya bu sabah 7’de çığlık atarak uyandım bacağıma kramp girdi diye. Adam uyandı çevirmeye çalışıyo beni yoook diyorum bacağımm sonra ben döndüm kıçımı uyudum o uyuyamadı tatilinin içine etmiş bulundum

Kız siz de kocalarınıza kendinizi yatakta mangal gibi çevirttiriyo musunuz? Ben Türkiye’deyken kendim dönebiliyodum acaba naz mı yapıyorum?
Ahhaahahhdhsh debelenip duruyorum ters dönen kaplumbağa gibi o halimi görünce dur dur debelenme nefesin kesilecek diyor çeviriyor sağolsun

Bana burada kizlardan biri tavuk göğsü yemek bebeğe kilo aldiriyormus doğru mu sencw diye sormustu. Ben demiştim ki, bilmiyorum ben şekerden dolayı yiyemiyorum vgxkgxkgx
Ahahahhahshs of ona ne gülmüştüm ya şu an yine sesli güldüm yazık yavrum benim kıyamam nasıl içi gittiyse tavuk göğsünü duyunca o ara hiç yiyemiyodu da tatlı bişiy

Bana burada kizlardan biri tavuk göğsü yemek bebeğe kilo aldiriyormus doğru mu sence diye sormustu. Ben demiştim ki, bilmiyorum ben şekerden dolayı yiyemiyorum vgxkgxkgx meğer kız bildiğin et olanı soruyormus
Ahahahahah ama senin odak noktan o ya sürekli normal öyle anlaman
Hakikaten ama dalga geçmiyorum; Sağ lop sol lop kapattı devreler yandı. Arkadaşlarım dalga geçiyor baya bildiğin artık mala anlatır gibi anlatıyorlar bişeyi

Ya o kramplar çok fena gerçekten Allah kolaylık versin ayağa kalkıp adım atınca geçiyor şahsen eşime masaj yaptırayım dedim deldi bacağımı töbe bidaha masaj falan yaptırmam yürü kız adım atınca geçiyor yamuk yumuk yürüyon ama bir süre geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…