2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Size son aylarınızda sürüneceksiniz görürsünüz demiştim demi başlamışsınız kaplumbağa gibi dönememeye, donunu yırtanlar olmuş nihahahah daha duruuuun
sırf ağzına laf vermemek için altıma sıçsam bokumun üstüne oturmaya devam eder burda kuyruğu dik tutarım ha, karı terminatör gibi hepimizi mimlemiş ahhahah

bende kalkarkensola donuk yattigim icin kocama dogru dönmüş oluyorum . Tuvalete gidis yolu yakin diye sagina yatiyom yatagin ama sol tarafa uyudugum icin de gece cisine kalkinca ozellikle donemiyom saga sjdjdjjff kocami itiyom bacagimla destek almak icin . (Bi de horlaya horlaya tosur tosur uyudugu icin uyuzzz oluyom , bi guzel heryerine basa basa guc aliyom skndjdjd ) iyi misin diyo he he donemedim de diyom

Gelinin bugun cok yumrukladi tekmeledi bi durmadi acikcasi benim yuzumden ceviz cok yedm hahaha damadim napiyor
Uiyy yesinler ellerini ayaklarını yani sen ye başkası yemesin bi tek annesi az bişey babası da yiyebilir damadın çok keyfine düşkün götünü sağa atıyor sol bomboş yamuk yumuk yatıyor

Ya nolacak ondan kötü hissediyorsun, eee dönemiyorsun da şimdi sen biraz anlatsana puhh
Ulen sen sanki donebilion da hahashsbshs bana mi nispetlenion valla cirarim he mahfolmusum zaten yururken ordek yuruyusu otururken yatarken nefes alip vermekte zorlaniom tek rahat ettigim an osurdugum an karusel shshsj r

Uiyy yesinler ellerini ayaklarını yani sen ye başkası yemesin bi tek annesi az bişey babası da yiyebilir damadın çok keyfine düşkün götünü sağa atıyor sol bomboş yamuk yumuk yatıyor
Bal midir seker mu ? masallah masallah esim de yiyorda bu aralar strestimizden eksin meksin yok bizde hsshsh

sırf ağzına laf vermemek için altıma sıçsam bokumun üstüne oturmaya devam eder burda kuyruğu dik tutarım ha, karı terminatör gibi hepimizi mimlemiş ahhahah
Biliyorum bunların güzellemeci başı sensin zaten ama biliyorum yatakta sağdan sola dönerken ıhıhıhıkısksksk seslerini, o an aklına ben geliyorum küçük bir küfür savuruyorsun hsjsjsk

Bal midir seker mu ? masallah masallah esim de yiyorda bu aralar strestimizden eksin meksin yok bizde hsshsh
Ulen bunu yazınca aklıma annen arı mı bal gibi çocuk yapmış diyen karı geldi aklıma ay biri de benim oğluma diyecek mi acep bal gibi olduğum doğrudur da

Ulen sen sanki donebilion da hahashsbshs bana mi nispetlenion valla cirarim he mahfolmusum zaten yururken ordek yuruyusu otururken yatarken nefes alip vermekte zorlaniom tek rahat ettigim an osurdugum an karusel shshsj r
Ben demedim ki öyle ben de dönemiyorum, herkes ağlayacak yok öyle dünya

Ya ben bi video izlemiştim kadın gülüyor anne karnındaki bebeğin girdiği halleri gösteriyor da bebek resmen küfretti ya o enerjiyi aldım bebekten dur bulabilirsem atayım
Ben ultrasonda doktorun esprisine gülmüştüm bi kere, bildiğin tink tink tink tink ileri geri gitmişti eheheh

Yok kız benim oğlan fosur fosur uyuyor şükür beni o konuda yormuyor. Ama geceler artık cidden zor olmaya başladı 2 günde ağırlaştım, dayak yemiş gibi uyanıyorum
Gerçekten birden ağırlaşıyor insan bir sabah uyaniyorsun birden bir şişme ağırlık gelmiş insanlıktan çıkmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…