Ya ben biliyordum böyle olacağını bir girdim baya kişi ban yemiş
Dini konular yasak ban geliyor.Ysrv isimini tam yazamadım üye dini konudan ban aldı dün konu burayada taşındı yöneticilerle ilgilide konuşma gidince belliydi sonu böyle olacağı devam ederseniz yine banlanırsınız arkadaşlar sakin.
Ya ben biliyordum böyle olacağını bir girdim baya kişi ban yemiş
Dini konular yasak ban geliyor.Ysrv isimini tam yazamadım üye dini konudan ban aldı dün konu burayada taşındı yöneticilerle ilgilide konuşma gidince belliydi sonu böyle olacağı devam ederseniz yine banlanırsınız arkadaşlar sakin.
Ay kızlar nolmuş grubumuza çok üzüldüm. Bir de kalıcı ban yediler falan demişsiniz inşallah öyle değildir gelirler geri. Burda ne güzel ortam kurduk aylardır birbirimize her konuda destek oluyoruz şimdi sıra en çok destek olacağımız zamana gelmişken ne hale gelmiş grup çok üzüldüm gerçekten
Kızlar bısı sorcam bugun doktorum 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı ya perine masajını da tarif edicem dedi. Bunu uygulamalı anlatmaz dimi şimdi geldi aklıma ?
Kızlar bısı sorcam bugun doktorum 2 hafta sonra tekrar kontrole cagırdı ya perine masajını da tarif edicem dedi. Bunu uygulamalı anlatmaz dimi şimdi geldi aklıma ?
Bu kadar köklü bir sitenin "al sana, sen de mi konuştun vurun zincire" modu hiç hoş ve profesyonelce değil, he sitenin kurallarına aykırı bir durum söz konusuysa tabii ki amenna, kuralları da arıyorum bulamıyorum nerede bu sitenin kuralları, Bi yerde yazıyordur illa ki okumak farz oldu amin.
MAŞALLAH SUBHANALLAH arkadaşım gelmiş geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle ilerlersiniz bebişinle birlikte yanında olmaasınada bin ŞÜKÜR sevindim sağlıkla kalınn