2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

simdi okudum tum konusulanlari kimse bir sey dememis bile neden diye soran herkesi banlamislar resmen saka gibi

şubat anneleri yöneticisiyim A Afratafrac ceza almış sebebini açıklarlar diye düşünüyorum geçici pasif yazıyor inşallah en kısa sürede gelir seviyorum seniii en kısa zamanda grubunun başına dönmeni diliyorum muhtemelen okuyorsundur burayı

Sitede kondoma gelene kadar ne muhabbetler dönüyo. Sebep buysa çok saçma

Kız kondomla ne alakası var millet kocasının içine nasıl boşaldığını anlatıyor burda bu mu sorun hiç sanmıyorum
Sorun kondom demiyom yav, girin bakın hele afranın son mesajlarına anlıcaksınız ne demek istediğimi. Reklamlara laf sokmuş ne kadar saçma olsa da çok çok budur sebebi

Merhaba. Maalesef arkadaşımız Afra kalıcı olarak ban aldı. Ama eminim görüyordur
teşekkürler.

Sorun kondom demiyom yav, girin bakın hele afranın son mesajlarına anlıcaksınız ne demek istediğimi. Reklamlara laf sokmuş ne kadar saçma olsa da çok çok budur sebebi
Arkadaşımız tamamen banlandı giremeyecek bir daha siteye bunlar bence gerekçe değil. Özgeee doğruyu söyle bana yoksa sen yöneticilerden biri misin

Eşeştiriye tahammülleri olması lazım ama site yöneticilerinin. Kimse kimseye hakaret etmedi sonuçta. Benim için geçerli bi sebep değil. Ayrıca bi açıklama bile yapmıyorlar. Burda herkes birbirinş merak ediyor artık, kaç ay olmuş. Hiç gerek yoktu.

Arkadaşımız tamamen banlandı giremeyecek bir daha siteye bunlar bence gerekçe değil. Özgeee doğruyu söyle bana yoksa sen yöneticilerden biri misin
Geçtiğimiz mayıs ayından beri afrayla birlikte gebe kalmaya çalışan onun bütün gruplarında bulunmuş kendisini de çok seven bi arkadaşıyım, yönetici değilim yani.
Herkes gibi ben de tahminde bulunmaya çalışıyorum. Bir şeyleri gerekçe göstermeye çalışmıyorum.

Sebep buysa, bana göre de geçerli bir sebep değil.

Ben bugün yazdıklarına baktım özellikle, bi kondom muhabbeti dönmüş sitede çıkan reklamlara gönderme yapmış. Yöneticiler iyice gıcık olmuş anlaşılan bu gruba ve konuşulan her şeye.
Aa dogru o tarz bısı dönmüştü haklısın.

Evett bayaa üzücü bu süreçte Hamileler ve psikolojikmende etkilenebilirler biz arkadaşlarımızı lütfen gerii üyeliklerinin aktif olmasını ricaa ediyoruz
Arkadaşlarımızla grupp dahaa akışında İlerliyor
Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin

MAŞALLAH SUBHANALLAH arkadaşım gelmiş geçmiş olsun sağlıkla sıhhatle ilerlersiniz bebişinle birlikte yanında olmaasınada bin ŞÜKÜR sevindim sağlıkla kalınn

Çok üzüldüm ya kaç kişi ban yemiş.. kaç aydır beraberdik burda her şeyimizi paylaştık dertleştik, sohbet ettik, doğumlarımıza şurda 2-3 hafta kaldı
Son anda böyle şeyler olması hiç hoş değil..

3 gün sonra mı dönecekler

Üyeliği pasif olan herkes kalıcı ban aldı kendileri kapatmadılar hesaplarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…