2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bulunduğum ilde aldım canım. Trendyolda vardır diye düşünüyorum. Çorap için olanları eşim ve kendi çoraplarım için de kullanıyorum çok düzenli oluyor.
Benim aldıklarım çok uzun kıyafetler içinde kayboluyor resmen bu pembe olanlar çok güzelmiş direkt gözüküyor her sey

allah korusun inşallah kötü bir olay yaşanmamıştır ihtiyaç duyulmamıştır ama arkadaşın neyden memnun kalmış tam olarak? ihtiyaç anındaki süreçle ilgili bir memnuniyet söz konusuysa burada da paylaşır mısın

Yok ihtiyaç olmadı çok şükür. oğlu 6 yaşında 6 yıldır saklama ücreti, bilgi alma vs. Konusunda sorun yaşamadı. Bir de titiz bir insandır sağlık çalışanıyız zaten çok araştırdığına eminim yani o yüzden görüştüklerim arasından bunu tercih edicem eğer aldıracaksam.

Kendi aramızda eğleniyoruz bi terbiyesizlik yapan kalp kıran olduğunu düşünmüyorum yaptıysakta kendi aramızda kendi kendimize yaptık diğer topiklerde neler neler dönüyor neden sadece bizim üzerimizde baskı bu ban sistemi nisan anneleri olarak sadece bizim için mi var

Arkadaşlarımızı geri verin lütfen şu tabloyu sağlıkla doldurup çekilmek istiyoruz nedir bu celal
Kesinlikle şurda kimseye zararımız yok. Başka konulardaki gibi tartışma yok. Birbirimize en güzel desteği olmaya çalıştık gebelik süresince. Zaten doğumlarımıza çok az kaldı, sonraki süreçte de birbirimize iyi geleceğimize eminim. Arkadaşlarımız bir an önce gelsin

Afra bişi yazmamıştı ki neden ceza aldı anlamadım hıc yorumda bulunmamıstı

Cidden ya, yukarıda da yazdım ben şahsen bu durumun sebebini bi türlü anlayamadım. Bunca gebenin moralini bozdular

Ben bugün yazdıklarına baktım özellikle, bi kondom muhabbeti dönmüş sitede çıkan reklamlara gönderme yapmış. Yöneticiler iyice gıcık olmuş anlaşılan bu gruba ve konuşulan her şeye.

Ben bugün yazdıklarına baktım özellikle, bi kondom muhabbeti dönmüş sitede çıkan reklamlara gönderme yapmış. Yöneticiler iyice gıcık olmuş anlaşılan bu gruba ve konuşulan her şeye.
Sitede kondoma gelene kadar ne muhabbetler dönüyo. Sebep buysa çok saçma

Hali Msj kutunu acsana nie profiline giremiom ben

Kız kondomla ne alakası var millet kocasının içine nasıl boşaldığını anlatıyor burda bu mu sorun hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…