Zaman çok az kaldı bu zamana kadar da üzerine düşmedim. Bu gün 3 yer ile görüştüm. Biri daha çok içime sindi diyebilirim. Daha önce kordon kanı saklatan arkadaşımın memnun kaldım demesi etkiledi. Fakat eşimde seninle aynı düşüncede olduğu için kafam karıştı. Araftayım bu konuda. Yarın doktoruma sırf bunu sormak için uğramayı düşünüyorum.
allah korusun inşallah kötü bir olay yaşanmamıştır ihtiyaç duyulmamıştır ama arkadaşın neyden memnun kalmış tam olarak? ihtiyaç anındaki süreçle ilgili bir memnuniyet söz konusuysa burada da paylaşır mısın
allah korusun inşallah kötü bir olay yaşanmamıştır ihtiyaç duyulmamıştır ama arkadaşın neyden memnun kalmış tam olarak? ihtiyaç anındaki süreçle ilgili bir memnuniyet söz konusuysa burada da paylaşır mısın
Yok ihtiyaç olmadı çok şükür. oğlu 6 yaşında 6 yıldır saklama ücreti, bilgi alma vs. Konusunda sorun yaşamadı. Bir de titiz bir insandır sağlık çalışanıyız zaten çok araştırdığına eminim yani o yüzden görüştüklerim arasından bunu tercih edicem eğer aldıracaksam.
Kendi aramızda eğleniyoruz bi terbiyesizlik yapan kalp kıran olduğunu düşünmüyorum yaptıysakta kendi aramızda kendi kendimize yaptık diğer topiklerde neler neler dönüyor neden sadece bizim üzerimizde baskı bu ban sistemi nisan anneleri olarak sadece bizim için mi var
Kesinlikle şurda kimseye zararımız yok. Başka konulardaki gibi tartışma yok. Birbirimize en güzel desteği olmaya çalıştık gebelik süresince. Zaten doğumlarımıza çok az kaldı, sonraki süreçte de birbirimize iyi geleceğimize eminim. Arkadaşlarımız bir an önce gelsin
7 8 ay burda derdimizi mutluluğumuzu paylaştığımız bi gruptan doğum yapmamıza bir kaç hafta kala üyeleri neden cezalandırdınız hepimiz şuan hassas dönemdeyiz ve birbirimizden haberdar olmak istiyoruz açıklama yapın lütfen Mune
Kesinlikle şurda kimseye zararımız yok. Başka konulardaki gibi tartışma yok. Birbirimize en güzel desteği olmaya çalıştık gebelik süresince. Zaten doğumlarımıza çok az kaldı, sonraki süreçte de birbirimize iyi geleceğimize eminim. Arkadaşlarımız bir an önce gelsin
Ne ara 1 ay oldu ya maşallah benim yeğenim de erken doğmuştu sanki 1600-1700 kilo olunca vermistiler tam da hatırlayamadım ablama sormam lazım tekrar inşallah en kısa zamanda tamamen kavuşursunuz canım
Ben bugün yazdıklarına baktım özellikle, bi kondom muhabbeti dönmüş sitede çıkan reklamlara gönderme yapmış. Yöneticiler iyice gıcık olmuş anlaşılan bu gruba ve konuşulan her şeye.
Ben bugün yazdıklarına baktım özellikle, bi kondom muhabbeti dönmüş sitede çıkan reklamlara gönderme yapmış. Yöneticiler iyice gıcık olmuş anlaşılan bu gruba ve konuşulan her şeye.