2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah çok sancı cekmeden,sağlıklı bir şekilde kavuşursun minnosuna

Ay canım cintoniklime çok güzel bir heyecan sık sık haberdar et bizi de. Hareket et falan dediler mi saldılar mı seni kendi haline? Nasılsın bunun dışında?
Bol bol yürü sürekli hareket et dedi kuzum evet. İlk gün hadi hadi hemen gelsin dedim de. Durabildiği kadar dursa iyi olacak gibi. Topun üstündeyim paso, sabah akşam zaten yürüyüş yapıyorum uzun uzun köpüşle. Karnım aşırı aşağıda. Üstü bomboş kaldı

Normal dogum baslasin die mi bekletiyor doktor
Evet normali bekletiyor kuzum
A erken yapmış canım bence 38 de yapıyorlar bir sorun yoksa
Ya çok ağrım var diye gittim pzts. Alttan bıçak saplanır gibi arka arkaya ağrılarım oldu saatlerce geçmedi. Randevusuz gittim her şey bir anda gelişti. Belki o yüzden yaptı hiç fikrim yok

Hayirli haberler getir bize
Şimdi geldim eve kızlar tahlillerin cevabi yarın çıkar.Yeni doktorum bu detayli ultrasona gitmemi istedi son kez kendisi ultrasonla bakmadı başka hastaneye gitmem gerek onun için.Ama sezeryan tarihi verdi 7 nisan alırız dedi bebegi.Güncel yine ultrasona girince haber veririm nasil bebek diye.

Inşallah saglıkla kucagina alırsın normal dogumumu bekliyorsun şu an?

Evet canım sancı bekliyoruz. Şimdilik normal bekliyoruz. Hiç sancım yok ama. Ne olur hiç kestiremiyorum
Umarim dogumun kolay geçer bebişini kucagina aldiktan sonra kendine gelince burayada yaz merak ederiz inşallah ikinizde iyi olursunuz.
Sancı hafif başlıyor ilk önce sonra şiddeti artıyor bir anda şiddetli olmuyor.Yani her an başlaya bilir yavaştan.

Kasıklarımda ağrı var hep hafif. Neye benzediğini de bilmiyorum. Gelince anlarsın diyorlar. Bunun gibi mi acaba?

Kasıklarımda ağrı var hep hafif. Neye benzediğini de bilmiyorum. Gelince anlarsın diyorlar. Bunun gibi mi acaba?
Evet hafif oluyo ilk önce agrılar saatler geçmesi gerek dogumun sancisinin başlaması için.Adet agrisi gibi hiss edeceksin en son artık dogumun dayanılmaz sancisi geliyor o artık son radde zamanı geldi demek.Açılmada olucak bu esnada kac cm açılman var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…