2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım kilosu boyu gayet yerinde bebişin sezaryen olmak kendi tercihin mi merak ettim bende sezeryan istiyorum da
Hayır canım kendi tercihim değil hem perinatoloğum hem de kendi doktorum tedaviyle olduğu için risk alma sezeryan yap dedi o yüzden bende onları dinledim yoksa normal olmasını tercih ederdim herhalde ama her doğumda olabilecek risklerden söz ettiler falan o kadar uğraştan sonra olan bir bebek olduğu için onları göze almak istemedik sezeryana karar verdik

Benimkide tüp bebek olduğu için doktor riske atmak istemiyor bende normal doğum istemiyorum pek zaten sezeryanla olucak benimkide buyuk ihtimalle

Yaşadım resmen teşekkür ederim Pazartesi 1cmdi. Yarın sabah tekrar bakacaklar. Haber veririm buraya da yazarım

Benimkide tüp bebek olduğu için doktor riske atmak istemiyor bende normal doğum istemiyorum pek zaten sezeryanla olucak benimkide buyuk ihtimalle
Benimde tüp bebek kızlar ama doktorum normal doğum diyo değişmezse tabi daha 33.haftadayım hiç risk falan bişeyden bahsetmedi belki doktordan doktora görüş farklılıkları vardır

Benimde tüp bebek kızlar ama doktorum normal doğum diyo değişmezse tabi daha 33.haftadayım hiç risk falan bişeyden bahsetmedi belki doktordan doktora görüş farklılıkları vardır
Canim benim de bakılınca hiç bir sorun yok herşey yolunda ama hem ben hem doktor sezeryan taraftarı normal doğum istemiyordum ben zaten belki istesem doktoru ikna ederdim ama istemiyorum

Canim benim de bakılınca hiç bir sorun yok herşey yolunda ama hem ben hem doktor sezeryan taraftarı normal doğum istemiyordum ben zaten belki istesem doktoru ikna ederdim ama istemiyorum
Tüp bebeklerde risk mi oluyomuş normal doğum onu anlayamadım varsa öyle bişey bende bi sorucam doktoruma yoksa senin doğum şekli isteğin tabi ki sana özel

Tüp bebeklerde risk mi oluyomuş normal doğum onu anlayamadım varsa öyle bişey bende bi sorucam doktoruma yoksa senin doğum şekli isteğin tabi ki sana özel
Normal doğumda oluşabilecek riskler sanırım extra bişey olduğunu düşünmüyorum canım benim ki 7 yıl sonra olduğu için doktor bekletmek istemiyor bende beklemek istemiyorum yoksa tüp bebek olup normal doğuran çok vardır illaki

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende 3 sene uğraştım sonuna geldik sıkıntısız olsun hepimizinki

Ben normal doguramicam bunu anladım ben çok panik atağım sanırım evde bekleyemezdim herhalde kucuck biseyde doktora koşuyorum ben
Ay yok kız yaparsın mart annelerinde birisi 3 cm.aciklikla 2 hafta bekledi ben o yüzden rahatım doktorum da eve yolluyor zaten 5 cm de falan yatış veriyorlar

Ay yok kız yaparsın mart annelerinde birisi 3 cm.aciklikla 2 hafta bekledi ben o yüzden rahatım doktorum da eve yolluyor zaten 5 cm de falan yatış veriyorlar
Yok yok ben yapamam inşallah sende tez zamanda kavuşursun kolay bir şekilde çok ağrı sızı olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…