Benimde tüp bebek kızlar ama doktorum normal doğum diyo değişmezse tabi daha 33.haftadayım hiç risk falan bişeyden bahsetmedi belki doktordan doktora görüş farklılıkları vardır
Aynen öyle, konuşmuştuk seninle. Tüp bebek, 6. Transfer az da değil, 36 yaş, 36. Haftadayım bugün ve daha tam doğum pozisyonu almadı, planlanan normal doğum. Migrenim var spinal için anezteziye gideyim mi dedim son kontrolde, doktorum size spinal yapmıcaz ki epidural, sezeryana dönersek de kombine epidural yaparız. O gin karar veririz, normal düşünün dedi. Sonuçta normalde de takip ediyorlsr ve sıkıntı olursa sezeryana geçiyorlar.
Valla benimki icerisini fazlasıyla seviyor galiba. Ben de gelmek istemezse diye korkuyorum çünkü beklenen tarihte de gelmezse suni sancı verecekler şekerden dolayı. Yani benim doğum 15 nisanda daha öncesinde olmazsa
Valla benimki icerisini fazlasıyla seviyor galiba. Ben de gelmek istemezse diye korkuyorum çünkü beklenen tarihte de gelmezse suni sancı verecekler şekerden dolayı. Yani benim doğum 15 nisanda daha öncesinde olmazsa
değişiyor bu. Benim ilk hamilelkte nişandan 24 saat sonra olmuştu dogumum. Ben evde bekliyodum nişandan sonra yoğun kanamaya dönünce gittim doğum başlamış dediler.
Ne guzel saglikla gelsin inşallah iyi olalım hepimiz.Artık pek bir zamanımız kalmadı dinlene bildiginiz kadar dinlenin zor olsa da biraz enerji toplamamiz lazım bebeklere iyi bakmak için gazlı bebekler olmazlar inşallah ilk zamanlar gaz baya zorluyor insanı.
değişiyor bu. Benim ilk hamilelkte nişandan 24 saat sonra olmuştu dogumum. Ben evde bekliyodum nişandan sonra yoğun kanamaya dönünce gittim doğum başlamış dediler.
Ne kadar süre sonra dogurdunuz peki? Yani doğumun geldiği bir şekilde anlasiliyor sanırım kan vs gelmesiyle. Bazıları sancıları saydım gitmedim uyudum sabah erken kalktım gittim falan diyor. Yani neye göre tam anlayacağız ben o konuda endiseliyim
Aynen öyle, konuşmuştuk seninle. Tüp bebek, 6. Transfer az da değil, 36 yaş, 36. Haftadayım bugün ve daha tam doğum pozisyonu almadı, planlanan normal doğum. Migrenim var spinal için anezteziye gideyim mi dedim son kontrolde, doktorum size spinal yapmıcaz ki epidural, sezeryana dönersek de kombine epidural yaparız. O gin karar veririz, normal düşünün dedi. Sonuçta normalde de takip ediyorlsr ve sıkıntı olursa sezeryana geçiyorlar.
Benim bildiğim epidural dediği şey sanciyi ağrıyı kesen olay. Yani normal doğumda da epidural olabiliyo. Sezaryende ise ya genel anestezi ya da kombine denilen spinal+epidural şekliyle oluyo ay o kadar karistirmislar ki şu kavramlari dün bütün günümü bunu anlamak için ayırdım
Benimde migrenim var bi kaç kişiden çok baş ağrısı yaptı hikayesi dinlediğim için spinal ve epiduralden korkuyorum aslında ama çok da düşünmek istemiyorum planlanan gibi de olmuyo her zaman akıştayım ya o an bi güç gelicek hepimize bence
Hiç bir fikrim yokkk sağlıklı olsun,
sağlıkla doğsun da
Benimde kafası yukardaydı o zaman baya zorlanıyodummm şimdi nerde bilmiyorum ama çok nadir vajinada ağrı oluyor
Benimde migrenim var bi kaç kişiden çok baş ağrısı yaptı hikayesi dinlediğim için spinal ve epiduralden korkuyorum aslında ama çok da düşünmek istemiyorum planlanan gibi de olmuyo her zaman akıştayım ya o an bi güç gelicek hepimize bence
Benim de var migren doğruluk payını bilmiyorum ama bunun için özellikle iğneden sonra başı oynatmamak gerektigini okumuştum. Ameliyat süresince ve sonrasında sabit tutunca başa etki etmiyormus diyollar.
Hiç bir fikrim yokkk sağlıklı olsun,
sağlıkla doğsun da
Benimde kafası yukardaydı o zaman baya zorlanıyodummm şimdi nerde bilmiyorum ama çok nadir vajinada ağrı oluyor
Benimkide en son yukarıdaydı ters gelişti şimdi döndümü bilmiyorum gerçi dönse bile fark etmiyor sezeryan olucam diye.
Doktor bebek büyüdükce vajinaya baskı yapa biliyor normal demişti ama insan rahatsız garip oluyor sanki bebek şimdi çıkıcak.