Benim de aynen migrenim var. Ben doktora sordum, migrenimi de söyledim. Migren engel değil ama spinal baş ağrısı yapabiliyor. Kombine epidural yaparız, anesteziyle konuşup dedi. Zaten ağrı kesici de veriyorlar. Normal doğumdakigibi epidural yapıp içine başka ilaçlar eklemek yani.
Benim de aynen migrenim var. Ben doktora sordum, migrenimi de söyledim. Migren engel değil ama spinal baş ağrısı yapabiliyor. Kombine epidural yaparız, anesteziyle konuşup dedi. Zaten ağrı kesici de veriyorlar. Normal doğumdakigibi epidural yapıp içine başka ilaçlar eklemek yani.
geçen gun bızım grupta bırı yazmıstı hatırlıyor musunuz ? oradakı püf noktası bebek alınırken kafanı hıc cevrmeden sabıt beklemek gerekıyormus, cevırırsen narkoz yayılıyormus sanırım. her doktor da bunu söylemıyormus.
Bu arada geçen birisi yazmıştı göbek deliğiyle ilgili, bence o doğru
Benim bebeğimin ayakları yukarıda kafası yandayken bakınca göbek deliğimi görüyordum. Düzdü, hafif dışarıydı. Makata döndü yeni öğrendim ve 5 gün önce oldu. O günden beri göbek deliğim azıcık içeri girdi, artık göremiyorum
geçen gun bızım grupta bırı yazmıstı hatırlıyor musunuz ? oradakı püf noktası bebek alınırken kafanı hıc cevrmeden sabıt beklemek gerekıyormus, cevırırsen narkoz yayılıyormus sanırım. her doktor da bunu söylemıyormus.
hahahah harika cesaret , ben de çok isterim düşününce çok duygusal bir an o anda yanımda olsun ama cidden ben bile kendimi unutmak istiyorum o pozisyonda o yüzden istemiyorum kimse girmesin
Benim bebeğimin ayakları yukarıda kafası yandayken bakınca göbek deliğimi görüyordum. Düzdü, hafif dışarıydı. Makata döndü yeni öğrendim ve 5 gün önce oldu. O günden beri göbek deliğim azıcık içeri girdi, artık göremiyorum
Benimde bugün kontrolüm vardı. 36+2. Herşey normal dedi doktorum. Baş geliş pozisyonunda fakat kanala girmesi için bol bol yürüyüş ve ilişki tavsiye etti bakalım Normal mi sezaryan mı diye sordu. 38 de çatı muayenesi dedi.
Benimde bugün kontrolüm vardı. 36+2. Herşey normal dedi doktorum. Baş geliş pozisyonunda fakat kanala girmesi için bol bol yürüyüş ve ilişki tavsiye etti bakalım Normal mi sezaryan mı diye sordu. 38 de çatı muayenesi dedi.
Hiç sorma, geri gelmen çok iyi olduu Yorucu sürecin bitmesine çok sevindimmm, çoğu arkadaşımız banlandı hesapları kapandı burası sessiz sakin oldu hiç konuşulmaz oldu sorma , bi burası vardı stres attığımız ne hallere düştük. Ama şimdi yeniden nisan grubumuzu canlandırmaya çalışıyoruz
herkes birden neden banlandı ki? Ayy ne güzeldik hep birlikte ya.. dönüp eski yazışmaları bir okuyayım en iyisi, hangi sayfaları okumalıyım acaba inşallah herkes tekrar bir araya gelebilir
35. Haftadan merhaba bu arada kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik astık, doğum çantası kısmen hazır. Ev temizliği de tamam. Vakit yaklaştıkça hem korku hem heyecan artıyor nasıl olacak bu doğum işi ben korkmaya başladım son günlerde