Sat tam 40 hafta olarak hesaplıyor sezeryan olursa tabi doktorlar tutmuyo o kadar benimde sata göre 26 nisan çıkıyo sezeryan olursa 10 nisan gibi doğar diye düşünüyorum
ay öyle mi dersin benim de 24 nisan , 36+0'da kontrolum var artık doktor söyler herhalde fikrini sezeryan mı normal mi daha uygun diye, ayyy 10 nisan bile çok erken geldi şimdi birden, ben de 15-21 nisan haftası mı olur acaba demiştim
hahahah di mi , o şekilde hissetmeden başlasa bitse keşke her şey, sonucunu yaz bize mutlaka. Zaten bir şey kalmamış maşallah bu hafta olmasa bile 1-2 haftaya bebişin kollarında olurrr
Kontrolden geldimm bebiş 3 kilo olmuş ama ne açıklık var ne de kanala inmiş beklicez diyor haftaya da muayenem var bakalım tam bişeler kesinleşir artık diyodum gene olmadı
ay öyle mi dersin benim de 24 nisan , 36+0'da kontrolum var artık doktor söyler herhalde fikrini sezeryan mı normal mi daha uygun diye, ayyy 10 nisan bile çok erken geldi şimdi birden, ben de 15-21 nisan haftası mı olur acaba demiştim
sezeryanda 38. Haftada alıyor genelde doktorlar bekletmeden senin iki haftan kalmış gibi benimde kontrolüm 36 haftada ama ben yarın gideceğim ya duramıyorum yarın 35 oluyor tam
evet dediğin gibi nasıl doğmak istediklerini bebişlerimiz seçiyor biz değil :) sağlıklı olduktan sonra hıc onemı yok normal ya da sezeryan olmasının ne güzel cok az kalmıs kavusmana, bitti mi hazırlıkların ?
sezeryanda 38. Haftada alıyor genelde doktorlar bekletmeden senin iki haftan kalmış gibi benimde kontrolüm 36 haftada ama ben yarın gideceğim ya duramıyorum yarın 35 oluyor tam
Kontrolden geldimm bebiş 3 kilo olmuş ama ne açıklık var ne de kanala inmiş beklicez diyor haftaya da muayenem var bakalım tam bişeler kesinleşir artık diyodum gene olmadı
Bunu doktor bize soruyor mu? Biz mi seçiyoruz yani bi de epidural seçeneği var ya.. bende de migren var geçen gün bir arkadaş yazmıştı ya kafanızı sakın oynatmayın diye ben de onu aklıma yazdım
Amin canım hepimizinki inşallah Çatı kemiklerim ağrıyor ben kanala inmiştir kesin dedim ama yok. Ara ara adet ağrıları gibi ağrılarım oluyor karnım aşağıda evet inik
Bunu doktor bize soruyor mu? Biz mi seçiyoruz yani bi de epidural seçeneği var ya.. bende de migren var geçen gün bir arkadaş yazmıştı ya kafanızı sakın oynatmayın diye ben de onu aklıma yazdım
Ben bugün sordum anestezi uzmanı ile görüşüp karar verirsin ona dedi migren ne derece şiddeti ne onu anestezi uzmanı ile tartışıp karar verebilirsiniz dedi ben spinal öneriyorum ama dedi
Yani benim ablam ilk doğumunu spinal olmuştu daha sonra çok baş ve bel ağrısı çekti uzun bir süre ikinci doğumunda genel anestezi istedi onda daha rahattı doğum sonrası bende çok kararsızım bu konuda