2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın 9:45 de randevum var çatı muayenesi var uyuyamıyorum heycandan resmen 37+6 dr bide 3-4 cm açıklığın var yakında doğurursun diyomuss ayy ne iyi olur he
Çatı muayenesinin gerginliği beni bayıltacak artık ya.. doğumdan bu kadar korkmuyorum ama o muayeneyi düşündükçe kasılıyorum. Nasıl geçti senin

Benim doğum 10 Nisan kısmet olursa

normal dusunuyorsun o zmaan dımı ?
Açıkcası normal yapmak isterim. Sonrasında toparlanması, ayağa kalkması daha kolay diye düşünüyorum. Ama öyle bi ısrarım da yok. Doktorum neyi uygun görürse öyle olsun isterim. Çatın dar diyebilir, başka şeyler olabilir sezeryana dönebiliriz. Hoş normal doğumda, sezeryanda beni biraz korkutmuyo değil. Sadece süreç doğal olsun. Planlı değil doğal sürecinde gelsin isterim. Ama dediğim gibi en sağlıklı ne olacaksa da öyle olsun.

Aaa bunu duymamıştım hiç bunu da sorayım ben anestezi ile görüşürken

Bende bunu şöyle biliyorum ameliyat süresi boyunca belden yukarısının hareket etmemesi gerekiyor kafa dahil spinal olursa eğer hareket edilirse sıkıntı olabiliyormuş

Arkadaşlar bebişlerin hareketleri nasıl benim bazen solda bir kıpırtı şeklinde arada hıçkırıç bazen dalgalanma ama canımı acıtmıyor vs normalmi doktorda hareket takibi yaptırıyor stres sebebi 24 saattee 10 hareket diyor mesela bir hareket ediyor 3 dakika sonra 2. Hareket atıyorum 3 saat sonra tekrar gibiii ayy öle yapçağına çağırsana demii haftada bi göbüşte aşırı büyümedi benim normal büyüdü ALLAH sağlıkla kucaklamalarımızı Nasip etsin Bebişleri Çok Aminn

Canım kızlar,

Bazı mesajları okudum, merak ettikleriniz var, ben normal doğup sancısı çekip, zorunlu sezeryan olan biri olarak söyleyeyim ki, çatı muayenesinden korkmayın, defalarca kez çatı muayenesi oldum, kasmayın, bazısında kanama olabiliyor bu doktora bağlı, hocam yavaşça yapar mısınız derseniz, hassas davranacaktır

Hastanede pompa yasak, ilk gün masaj yapıp, elle sağım yaptırıyorlar, benim hastanede emzirme danışmanlığı vardı, özel hemşireler gelip süt sağımı için 2 saatte bir uyandırdılar, acıyor evet, çıkmıyor çünkü, zorluyorlar. O ilk gelen süt önemli ama zaten pompaya gelmez kızlar o. Çok az damla damla geliyor

Aklıma gelenler bunlar. Merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz ayrıca

Benim de aynı şekilde, yani düzenli değil bi sağda bi solda veya popomda hıçkırıyor bazen 3 saat kıpırtı yok sonra birden hareketleniyor falan

Siz ilk doğumda spinal mi olmuştunuz ne gibi etkileri oldu size bize biraz bilgi verseniz
Ben sezeryandan çok güzel çıktım gerçekten kendimdeydim yani tek sıkıntı çok kilo aldığım için mi bilmiyorum spinal ığneyi takarken 3 kere ığneyi yer bulmak için delmek zorunda kaldılar o yüzden çok baş ağrısı çektim yoksa herşey çok güzeldi Böyle yumuk yumuk görüyorsun kesinlikle bayılmamalı o anı yaşamalı

Peki yine de hemşire yardımı ile acıtarak da olsa o ilk süt geldi mi ilk gün ? Yoksa 1-2 gün sonra mı geldi?

34+6yım benim ilk ama kendim sezeryan istiyorum normalden korkuyorum
Benim bir arkadaşim vardı kendi hep der canım çok tatlıdır diye ve normal doğum yaptı kişinin vücuduna bağlı bence ben çok istedim Allah nasip etmedi kordon boynundaydı o halde bekledim su azaldı bekledim en son kritik seviyede su azalmış kordon boyunda kısa çocugu riske atamayız dediler ve sezeryan oldu bakalım sizin için hayırlısı neyse o olsunn

Benim de aynı şekilde, yani düzenli değil bi sağda bi solda veya popomda hıçkırıyor bazen 3 saat kıpırtı yok sonra birden hareketleniyor falan
Evett canımm sürekli harelet etmiyor mesela bazıı bebekler aşırı hareketli bazıları dahaa sakin olabiliyor normal sanırım hıçkırık da oluyor evett bende çözemedim doktor 24 satte 10 hareket diyor neyee göree kimee göree anlamadım İNŞALLAH sağlıkla ilerleriz

Teşekkür ederiz güzel bilgiler için o halde hıc sağma makinesi koymayalım cantaya.

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımda normal yada sezeryan önemi yok sonuna geldik artık sayılı günlerimiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…