Sen iyi sağım yapıyorsun canım ben günde 4 kez falan yapabiliyorum anca 1, 1-5 poşet anca çıkarıyorum, yemek düzenim de yok, bebeğim yetişkin yoğun bakımda, durumu da ağır. Psikolojik olarak da çok zorlanıyorum, inanıyorum ama iyi olacak
Bende çok düşünmemeye ve yıpratmamaya çalişiyorum kendimi yoksa toparlanamazdım galiba biz güçlü olacağız mecburuz güçlü olmaya
Biliyorum senin sürecin çok daha farklıydı ameliyat olmuştu galiba bebişin di mi şuan nasıl durumu
Sen yinede düzene bindirmeye çaliş sağdıkça süt artıyor yetmiyor diye düşünme zaten mideleri küçücük onların
Çok şükür bebişimin durumu iyi
hala burundan nefes veriliyor, enfeksiyon değerleri de geriledi biraz ve doğum kilomuzu geçtik. Çok hareketli yenidoğan ünitesinin en yaramaz bebişiymiş
hala burundan nefes veriliyor, enfeksiyon değerleri de geriledi biraz ve doğum kilomuzu geçtik. Çok hareketli yenidoğan ünitesinin en yaramaz bebişiymiş
ay çok sevindim huzurlu ve mutluluk dolu bir ev hayatı diliyorum size bebişinle bizi haberdar et arada müsait olunca nasıl gidiyor her şey, emzirme, uyku ritüelleri vs vs
40kilo hamile kalıp normal doğum yapan varmı zayıflae normal dogumu yapabilirmi kansızlık var takviye kullanyrm bebeğim suan ters ama dönerse normal doğum istiyorum dayanbilirmiyim o sancıları agrı eşiğimde düşük bebeğim dönmezsd sezeryan zeten mecburi 36 haftakıgz suan 51kiloym
Bu gun 36+0 olduk ve kontrol günümdü.
İlk nst bağlandım.
Her şey yolunda çıktı çok şükür
Kasılmalarımın sancılarımın olduğunu söyledim ama çok normal olduğunu artık emeklilik vakti geliyor dedi doktorum :)
Haftaya çatı muayenesi yapılacak.
Şimdilik bizden haberler bu kadar
Bu gun 36+0 olduk ve kontrol günümdü.
İlk nst bağlandım.
Her şey yolunda çıktı çok şükür
Kasılmalarımın sancılarımın olduğunu söyledim ama çok normal olduğunu artık emeklilik vakti geliyor dedi doktorum :)
Haftaya çatı muayenesi yapılacak.
Şimdilik bizden haberler bu kadar
kısa mı suruyor canım sancıların? bana da salı gunu gıdınce 35+0 oluyorum perine masajını anlatacagım dedı. nst ya da çatı muayenesınden bahsetmedı henuz.
Şu bir iki gündür aniden belimden kasıgımdan sancı giriyor ama kısa süreli ve sürekli değil çok şükür.
Çok normal olduğunu söyledi.
Ben 36 da girdim ilk nst ye sanırım her doktor gidişatı göz önünde bulundurarak bir tarih veriyor bazıları 32. Haftada başladı değişkenlik gösterebiliyor.
35+0dan merhabaa bizde kontrolden geldik yeni 2.750 gram 49 cm olmuş benimde çatı ağrısından dolayı nstye aldı ama sancı çıkmadı 37de gel dedi son haftalar geçmiyor gerçekten hızlansın istiyorum
35+0dan merhabaa bizde kontrolden geldik yeni 2.750 gram 49 cm olmuş benimde çatı ağrısından dolayı nstye aldı ama sancı çıkmadı 37de gel dedi son haftalar geçmiyor gerçekten hızlansın istiyorum
Teşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz haftayaydı dimi sizin kontrol 2 buçuk kiloyu aştık diye rahatladım bende prematüre sınırı oluyordu sanırım