2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu çatı ağrısı dayanılmaz bir şey tuvalete zor gidiyorum ağrısından ağlıyorum artık nasıl geçecek bu ağrıyla 4 hafta
Bende aynı durumdayım 34 den beri çekiyorum hiç azalma olmadı, acaba normal doğum belirtisi ya da kolay olacağı anlamına mı geliyor bu herkeste yok çünkü

Benımde asagı taraflar 35+0 dan beri bi garip Allah sonumuzu hayrede

Bu çatı ağrısı dayanılmaz bir şey tuvalete zor gidiyorum ağrısından ağlıyorum artık nasıl geçecek bu ağrıyla 4 hafta
Bende bugün 38. Haftama girdim. 2 haftadır çok kötü ağrım var. Yürüyemiyorum arabaya zor biniyorum. Yatağa yatarken çatır çutur sesler geliyor. Çok zor geçiyor. Yarın kontrolüm var bakalım.

Bende aynı durumdayım 34 den beri çekiyorum hiç azalma olmadı, acaba normal doğum belirtisi ya da kolay olacağı anlamına mı geliyor bu herkeste yok çünkü
Bilmiyorum ki ama doğum bunun acısından zor değildir bence geçer mi ki acaba yoksa doğuma kadar böyle mi sürecek

Bende bugün 38. Haftama girdim. 2 haftadır çok kötü ağrım var. Yürüyemiyorum arabaya zor biniyorum. Yatağa yatarken çatır çutur sesler geliyor. Çok zor geçiyor. Yarın kontrolüm var bakalım.
Ay ne güzel siz sona daha yakınsınız bir an çnce oralara gelmek istiyorum arabaya inip binmek apayrı bi mesele zaten hele sabahları yataktan kalkabilmek şekilden şekile giriyorum

Merhaba, Bende 38+3 oldum bugün muayenem vardı. Nst bağlarlar yada çatı muayenesi olurum diye düşünmüştüm ama sadece ultrasyonla baktı haftaya gel dedi sancım felan yok ama genede sona yaklaştım bakmaması degisik ne zamandan sonra 3 günde bir felan oluyoki bilmiyorum da

classy benim planlanan doğum tarihi 2 Nisan olarak değişti bir aksilik olmazsa yani sürpriz yapmazsa o tarihte olacak tabloyu güncelleyebilir misin bugünkü nst sonucum bu şekilde çektirip doktoruma atıyorum . Devlet hastanesindeki doktor çok gecikmez alırlar dedi 10 gün kaldı dedim o kaşar kalmayabilir dedi bu sancılar fazla mı bilemedim ki . Çok fazla da hissetmiyorum zaten sancıları değişik süreci hayırlısıyla bitirseydik bu arada yarın 37.hatta bitecek inşallah

Benımde asagı taraflar 35+0 dan beri bi garip Allah sonumuzu hayrede
Ya cidden bu 35te bir şey oldu, bebiş mi irileşti acaba birden, sen hiç doktora sordun mu bu konuda bir şey

Canım güncelledim hemen ne güzel azcık kalmış kavuşmanıza

Güünaydııın Haftasonu olduğu için çok mutluyummmm , umarım hepimiz bu haftasonunu gönlümüzce dinlenerek güzelce geçiririz kocalarla başbaşa son günlerimiz iyi değerlendirelim, hem canım çocuğumla biran önce kavuşmak istiyorum, hem de bazen dizi falan izlerken kocama diyorum bak bi daha bu sessizliği bu huzuru kimbilir kaç sene sonra yakalayacağız çok garip..

2 haftadır çok enerjiktim dünden beri aşırı yorgunum sabah mutfağı topla kahvaltı hazırla derken kahvaltıdan sonra aşırı mayıştım. Sizde durumlar nasıl ❤

Kızlar ben yine coook uzun uğraşlar sonucu girebildim. Hesabıma kısıtlama mi getirildi çözemedim girmiyo asla sorabilicegim kim var biliyor musunuz? Bu arada 35.haftaya girdim kasik ağrılarım başladı 35.haftada büyüme atağı oluyormuş fazla buyuyolarmis o sebeple genelde ağrılı geçermiş haberiniz olsun. Hergun gelip sohbetlere katılmak istiyorum ama olmuyor. Bize ulaşın kısmından yazdım ama dönüş alamadım. Bi daha ne zaman girebilirim bilemiyorum. Hepinize ve bebislerinize bolca sağlık diliyorum

Yönetici Mune ablaya sora bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…