Teşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz haftayaydı dimi sizin kontrol 2 buçuk kiloyu aştık diye rahatladım bende prematüre sınırı oluyordu sanırım
Teşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz haftayaydı dimi sizin kontrol 2 buçuk kiloyu aştık diye rahatladım bende prematüre sınırı oluyordu sanırım
Bende çok düşünmemeye ve yıpratmamaya çalişiyorum kendimi yoksa toparlanamazdım galiba biz güçlü olacağız mecburuz güçlü olmaya
Biliyorum senin sürecin çok daha farklıydı ameliyat olmuştu galiba bebişin di mi şuan nasıl durumu
Sen yinede düzene bindirmeye çaliş sağdıkça süt artıyor yetmiyor diye düşünme zaten mideleri küçücük onların
Ameliyatı da atlatmış. Bundan sonra iyileşip toparlayıp sizinle eve gelecek inşallah Senin için de hamileliğin başından beri bir sınav gibi oldu. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz.
Benım de aynen. Ama ben bu ultrason ölçümlerine cok inanmıyorum cunku doğuranlar söylenenin cok altında ya da cok üstünde kilosu çıktığını söylüyor. Tam ölçüm olmuyor
Benım de aynen. Ama ben bu ultrason ölçümlerine cok inanmıyorum cunku doğuranlar söylenenin cok altında ya da cok üstünde kilosu çıktığını söylüyor. Tam ölçüm olmuyor