2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay cok sinirlenesim geliyor kendımı zor tutuyorum hormonlarında bitmiyor derdi

Teşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz haftayaydı dimi sizin kontrol 2 buçuk kiloyu aştık diye rahatladım bende prematüre sınırı oluyordu sanırım
Evet, sizin geçmiş artık. Hem 35. Hafta hem 2500’ün üzeri. Doğsa bile artık küvöze girmez. İnsan o noktadan sonra çok rahatlıyor.

Yorgunluk ve kasık ağrısı 35’ten sonra otomatik yükleniyor ya. Çok şiddetli değilse normal demişti doktor bana.
sanırım oyle 35+2de başladık bakalım hayırlısı

Teşekkür ederim inşallah sizdende güzel haberleri bekliyoruz haftayaydı dimi sizin kontrol 2 buçuk kiloyu aştık diye rahatladım bende prematüre sınırı oluyordu sanırım
evet ben de o kiloyu duymak istiyorum ya, haftaya çarşamba bakalımmm

Öyle evet, ameliyat oldu, zor zamanlar geçiriyoruz, deniyorum süt sağmayı. Senin bebeğin neden hastanede, erken doğduğu için mi

Ay cok sinirlenesim geliyor kendımı zor tutuyorum hormonlarında bitmiyor derdi
neye sinirleniyosun boşver sakin olmaya calıs müzik dinle bebiş de keyiflensin

Öyle evet, ameliyat oldu, zor zamanlar geçiriyoruz, deniyorum süt sağmayı. Senin bebeğin neden hastanede, erken doğduğu için mi
Ameliyatı da atlatmış. Bundan sonra iyileşip toparlayıp sizinle eve gelecek inşallah Senin için de hamileliğin başından beri bir sınav gibi oldu. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiniz.

benım 33+0 da 1900 gramdı , salı gidicem 35+0 da bakalım kac olmus 2100 fılan anca olmustur heralde
Benim de seninle aynı ya biz benzer gidiyoruz, boyu uzundu ama biraz zayıftı ama normal demişti doktor

Benim de seninle aynı ya biz benzer gidiyoruz, boyu uzundu ama biraz zayıftı ama normal demişti doktor
Benım de aynen. Ama ben bu ultrason ölçümlerine cok inanmıyorum cunku doğuranlar söylenenin cok altında ya da cok üstünde kilosu çıktığını söylüyor. Tam ölçüm olmuyor

Benım de aynen. Ama ben bu ultrason ölçümlerine cok inanmıyorum cunku doğuranlar söylenenin cok altında ya da cok üstünde kilosu çıktığını söylüyor. Tam ölçüm olmuyor
Bence de , önemli olan ciğerlerin gelişmesi herhalde sonrasında biz onları tombişleştiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…