2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 1 ya da 2 nisana planlı sezeryan gibi duruyor, eğer bebiş geri dönmezse makatta kalırsa. 10 gün kaldı yani 37+3’üm şu anda. 38+5 ya da 38+6’da doğacak, doktor 38 dolsun 39’a yaklaşsın dedi. Heyecanla birlikte bir korku da sardı bakalım nolcak. Hakkımızda hayırlısı, sağlıkla kavuşalım yeter

Günaydınnlarr bende son sessiz sakin günlerimin tadını çıkarıyorum öğlene kadar uyuyorum valla bidaha bu uykuları bulumıcam çünkü, ben doğum sancısının çatı ağrısndan çok daha şiddetli olacağını düşünüyorum şu an bacaklarımı hafif ayırsam bile içerideki kemiklerim sızlıyor doktor Mangezyum iç iyi gelir dedi ama bana derman olmadı

Ayy doktor bana 28-29 mart dedi ama bende 1 ya da 2 nisan istiyorum sezeryanı 39 olsun istiyorum Çünkü kiloda yanılmalar oluyormuş şu an 3 kilo dedi bana en azından 3.300 falan olsun istiyorum

Kızlar siz kaç kilo aldınız ben 77 olmuşum şok oldum görünce hamile kalmadan önce 57 kiloydum çevremdekiler ne güzel hiç kilo almadın diyor hatta bana da o kadar almışım gibi gelmiyor ama tartıda +20 kilo çıktı dkskkskskssksk

Benim şimdilik 9 ama cidden çatlamak üzereyim yerim yok yani sizce karnım aşağı inmiş mi

Bende 58 le kaldım 8 kilo almışım şimdiye kadar. 35. Haftadayım 10 kilo ile kapatırım diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler de yeterki.

Ben 60 ile başladım şu an 74 olmuşum doktor çok kilo almışsın deyip duruyor ama etrafımdaki herkes karnın olmasa hamile olduğun belli değil diyor iki hamile taytı ile geçirdim tüm gebeliğimi çok şükür ödemim falan da yok ama anlamadım ben bu işi nereye gidiyor bu kilo ben anlamıyorum

Ben de 9 kılo aldım 35 hafta bitmek üzere ama hıc agırlık hissetmiyorum üzerimde

Bende 58 le kaldım 8 kilo almışım şimdiye kadar. 35. Haftadayım 10 kilo ile kapatırım diye düşünüyorum. Sağlıkla gelsinler de yeterki.
Ay ne güzel zaten hastaneden çıkana kadar 7-8 kilo gidiyormuş yani direkt eski kilona dönersin

Ya bana da doktorum ödem olmadığı için kiloyu sorun etmedi bende anlamadım ki nereye aldım bu kiloyu inşallah doğumdan sonra eski halimize döneriz hayatımda 70leri ilk kez görmüşken doğuma kadar 80ide görecek gibiyim yoksa

Ben de 9 kılo aldım 35 hafta bitmek üzere ama hıc agırlık hissetmiyorum üzerimde
9 kilo çok iyi ama zaten bebeğin ağırlığı suyu vs kaç kilo yapıyor maşallah rekor bende sanırım grupta

9 kilo mu çok iyi ben 6. Ayda falan 9 kilodaydım heralde aşağı doğru duruyo sanki
Ama benim boyum 160 ve şuan karnım çatlıcak gibi gepgergin bundan sonra kilo alırsam kendime alırım herhalde

Ben de 12 kilo aldım 34 de durdu kilo almam sizde de mi öyle oldu? 56 ydım 68 im şuan

55 le hamile kaldım şuan 65 im 18 gün kaldı doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…