2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısı olsuun çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallaaah

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah yavaş yavaş başlıyoruz çok az kaldı bebişlere kavuşmamıza

Valla ciddi ciddi cuma alacak kendimi hep Nisan'a hazırlamıştım tuhaf duygular içindeyim sağlıkla gelir inşallah kronik migrenim olduğu için anestezi uzmanı tetikler spinal genel uyutucam dedi
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin bebişini. İstanbuldasın galiba hangi hastaneye gidiyorsun

classy sat 3 temmuz yaş 31 yarın sezeryan günüm erkek bebek sabah 8 de ameliyata alınacak dua edin kızlar
canımm sağlıkla kucağına al, sonrasında da bize güzel haberler ver inşallah

Bugün R Ranaz 'ın doğumu varmış planlı, listede gördüm şimdi.. Oldu mu acaba ? Her şey yolunda mı? Bize de bilgi ver sevgili Ranaz meraklardayız

Çatı muayenesinden çıktım kızlar
Ben bu kadar acıyacağını tahmin etmiyordum, bayağı kastım kendimi kasınca daha da acıdı ama çok kısa süren bir acı dayanılmayacak gibi değil.
Bebek 3300 gr olmuş. Baş aşağı duruyor ama kanala girmemiş. Gebelik şekeri olduğu için ben de 38den sonra bekletmeyelim dedi.
Nst de de çok az sancı çıktı. Ördek yürüyüşü yap, squat yap, yerleri sil, pilates topu üzerinde zıpla dedi.
Hareketlerini say dedi çok önemli dedi benden bu kadar haberler kızlar
He bir de haftaya suni sancıyı bir konusalım dedi.

Benimde11 temmuz. Sanırım uygulamalar bitirdiğimiz haftayı söylüyor. Yani şey gibi düşün. Yeni doğmuş bebeğe 3 aylık 5 aylık diyoruz. 1 yıl sonra 1 yaşında diyoruz ya. Sende şuan 36yı bitirdin aslında 37 nin içindesin. Bitirince 37 haftalığım diyosun öyle bişeyler işte

Ay kıyamam başından beri nasıl katlandın buna inanılmaz bir ağrı bu atel iyi geliyomuş bi alıp deniyim diyorum sen de denedin mi
Yok denemedim canım ya Dr yapacak bir şey yok demişti öyle ağrıyı çeke çeke yaşıyorum 10 Nisan da planlı doğumum var kırkın çıkınca geçer demisti Dr

Ay çok heyecanlı sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…