2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet insallah canım kolay gibi duruyır ama zor bir hareket aslında bir kere denemeye calısmıstm olmamıstı

Canımm ay kilosuna çok sevindim ya Darısı başıma.. bence de döner ama ev işi ödevi vermese iyiymiş kim silecek şimdi yerleri diye düşündüm
ay ben vileda ile yer silmekten bile nefret ederım, elde bezle cok daha gııcık ama mecburen yapıcam senin yarındı dımı kontrol=?

Ben de bugün kontrole gidiyorum kızlar
Benim karnım iyice aşağıya düştü resmen kayıyor git gide siz de farkediyor musunuz?
Çatı muayenesi olacak bugün çok tedirginim

Benim karnım iyice aşağıya düştü resmen kayıyor git gide siz de farkediyor musunuz?
Kaç haftalıksın? Karnın aşağı inmesi demek doğum yaklaştı demekmiş sanırım. En merak ettiğim şey çatı muayenesii. Haber ver bizlere

ay ben vileda ile yer silmekten bile nefret ederım, elde bezle cok daha gııcık ama mecburen yapıcam senin yarındı dımı kontrol=?
ay evet seni duyunca çok sevindim gaza geldim inşallah ben de şişmanlatabilmişimdir bebişimi, son 2 haftadır kendimi ağır hissediyorum zaten de bakalım bakalım göreceğiz

biter bitmez yaz mutlaka ayy merakta bırakma bizi, inşallah her şey çok iyi geçer

ay evet seni duyunca çok sevindim gaza geldim inşallah ben de şişmanlatabilmişimdir bebişimi, son 2 haftadır kendimi ağır hissediyorum zaten de bakalım bakalım göreceğiz
almıştır bence. benım doktor cok kılolu bır cocuk olmayacak dedı cunku boyu da uzun haftasına göre. ben zaten haftasbda olsun yeter diyorum asırı kıloluya gerek yok

Selam kızlar hastaneden bildiriyorum korkulu rüyam çatı muayenesi gerçekleşti az önce, acımıyor diyen net yalan söylüyor ya da iki üç kez doğurmuştur diye düşünüyorum kendimi kasmadım ama ona rağmen çok acıdı hocam yeter bırakın dedim bıraktı sağolsun. Ama öyle dayanılmayacakta bir şey değil tabi dişinizi sıkarsanız dayanırsınız gibi

bende yok suan dusukluk. korkma sakin olunca daha rahat gecıyormus. güzel haberleirni bekliyoruz :9

Kaç haftalıksın? Karnın aşağı inmesi demek doğum yaklaştı demekmiş sanırım. En merak ettiğim şey çatı muayenesii. Haber ver bizlere
Bu arada bende vajinusmustum 6 ay falan asla yenemedim sonra dilatörle çözdüm gibi ama tamamen asla bitmedi vajinal muayene bile zor benim için bu konuda profesyonel yardım almak gerek kesinlikle

Ya uygulamada 37 gözüküyor şuan geçen hafta kontrole gittiğimde de 36ydı yani. Doktor kaç haftalık olduk diye sorduğunda 36 demiştim ne 36sı 37 olmuşuz 38den gün alıyoruz dedi benim kafam yandı yani şuan 37 miyim 38 mi bilmiyorum bilen biri varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum
Son adet tarihi 10 temmuz
Haber vereceğimm çıkar çıkmaz

Eyvahlar olsun iyice tırstım skdkdkd

Bu arada bizim grubumuz neden popüler grup değil nasıl popüler grup olunuyor

Eğer bebeğin kafası aşşağıda ise hormonlardan baya esniyormuş orası ama bu da önemli benimki tam kafasını çevirmediği için esnek değildi
Benimki aşağıda kafası
Ama bir kere kendim perine masajı yapmayı denedim olmuyor sanki iyice hassaslaşmış ezişmiş büzüşmüş orası sünnetli çocuklar gibiyim skdkdk

Benimki aşağıda kafası
Ama bir kere kendim perine masajı yapmayı denedim olmuyor sanki iyice hassaslaşmış ezişmiş büzüşmüş orası sünnetli çocuklar gibiyim skdkdk
Eğer hala muayene olmadıysan tam o anda idrarını yapıyormuş gibi ıkın ilk kısmı kolay oluyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…