Çok sevindim baya kilo almış maşallah. Zaten uygulamadan baktım tam olarak bu kilolarda olması gerekiyor haftasıyla uyumlu <3. Bu hareket hamile yogasında da çok yaptırılıyor aşağı bakan köpek diye geçiyor. Ama sondaki bacak açmalar hariç. Daha çok var doğum zamanına inşallah döner tekrar doğum pozisyonuna <3
Ben de bugün kontrole gidiyorum kızlar
Benim karnım iyice aşağıya düştü resmen kayıyor git gide siz de farkediyor musunuz?
Çatı muayenesi olacak bugün çok tedirginim
Benim karnım iyice aşağıya düştü resmen kayıyor git gide siz de farkediyor musunuz?
ay evet seni duyunca çok sevindim gaza geldim inşallah ben de şişmanlatabilmişimdir bebişimi, son 2 haftadır kendimi ağır hissediyorum zaten de bakalım bakalım göreceğiz
ay evet seni duyunca çok sevindim gaza geldim inşallah ben de şişmanlatabilmişimdir bebişimi, son 2 haftadır kendimi ağır hissediyorum zaten de bakalım bakalım göreceğiz
almıştır bence. benım doktor cok kılolu bır cocuk olmayacak dedı cunku boyu da uzun haftasına göre. ben zaten haftasbda olsun yeter diyorum asırı kıloluya gerek yok
Selam kızlar hastaneden bildiriyorum korkulu rüyam çatı muayenesi gerçekleşti az önce, acımıyor diyen net yalan söylüyor ya da iki üç kez doğurmuştur diye düşünüyorum kendimi kasmadım ama ona rağmen çok acıdı hocam yeter bırakın dedim bıraktı sağolsun. Ama öyle dayanılmayacakta bir şey değil tabi dişinizi sıkarsanız dayanırsınız gibi
Bu arada bende vajinusmustum 6 ay falan asla yenemedim sonra dilatörle çözdüm gibi ama tamamen asla bitmedi vajinal muayene bile zor benim için bu konuda profesyonel yardım almak gerek kesinlikle
Ya uygulamada 37 gözüküyor şuan geçen hafta kontrole gittiğimde de 36ydı yani. Doktor kaç haftalık olduk diye sorduğunda 36 demiştim ne 36sı 37 olmuşuz 38den gün alıyoruz dedi benim kafam yandı yani şuan 37 miyim 38 mi bilmiyorum bilen biri varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum
Son adet tarihi 10 temmuz
Haber vereceğimm çıkar çıkmaz
Selam kızlar hastaneden bildiriyorum korkulu rüyam çatı muayenesi gerçekleşti az önce, acımıyor diyen net yalan söylüyor ya da iki üç kez doğurmuştur diye düşünüyorum kendimi kasmadım ama ona rağmen çok acıdı hocam yeter bırakın dedim bıraktı sağolsun. Ama öyle dayanılmayacakta bir şey değil tabi dişinizi sıkarsanız dayanırsınız gibi
Benimki aşağıda kafası
Ama bir kere kendim perine masajı yapmayı denedim olmuyor sanki iyice hassaslaşmış ezişmiş büzüşmüş orası sünnetli çocuklar gibiyim skdkdk
Benimki aşağıda kafası
Ama bir kere kendim perine masajı yapmayı denedim olmuyor sanki iyice hassaslaşmış ezişmiş büzüşmüş orası sünnetli çocuklar gibiyim skdkdk