2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben bilmeden yerleri silmiştim 2 hafta önce sonra bebek dönmüş gerçekten ama çok zordu o an bir gaza gelmiştim de silmiştim zaten son silişimmiş şuan tozlar havada uçuşuyor

neden çıkarıldı ki bizimki önceden bizimkide mi böyleydi
Bilmiyorum bu siteyi ondan soruyorum
Evet sabitliydi işte grupta ki son olaylardan sonra böyle oldu maalesef banlanma falan hiç girmeyecegim oralara konuşmakta yasak çunki konuşmamakta fayda var banlanırsınız.Konu açılmasın diye bilgi vereyim dedim.

listeye ekleyecektm ama sizin bilgiler hiç kayıt olmamış, dilerseniz il, yaş, bebişin cinsiyeti, karar verdiyseniz isim, son adet tarihini söylerseniz ben hemen ekleme yapabilirim
İstanbul yaş 36 erkek bulut sat15 temmuz teşekkür ederim

Acımıyor diyen net yalan söylüyor demen hoş olmamış, geçen de ben söyledim bana göre hiç acımadı ,demek ki kişiden kişiye göre farklılık gösteriyor. Ve ilk doğumum olacak. Şu olabilir ; senin doktorun baya kurcalamıştır, benimki 10-20 sanıye sürmüştü

Merhaba kızlar, bugün 37+5 olarak kontrol günümdü. Nst'de düzenli sancı çıkınca doktor açıklık muayenesi yaptı ve 1.5 cm açıklık var, sen yarın yine gel bir bakalım eğer açıklık ilerlemişse yatış verelim sana dedi. Aşırı heyecanlandım. Sizce bu açıklığı nasıl ilerletebilirim?

ayy hayırlısı olsun canım, youtube doğumu hızlandıran egzersizler yaz çıkıyor orada, açılma hareketleri vs vs böyle şeyler yazınca

Bu arada ben bilmeden yerleri silmiştim 2 hafta önce sonra bebek dönmüş gerçekten ama çok zordu o an bir gaza gelmiştim de silmiştim zaten son silişimmiş şuan tozlar havada uçuşuyor
ciddi misn 1 kere silmeyle mi döndü süpermiş

Ben sadece gerçekçi olmak istedim hiç acımamış olması bana inandırıcı gelmedi az veya çok ama bi miktar da olsa acımıştır mutlaka diye böyle söyledim

Ayy ben de çok heyecanlandım senin yerine. Benim de yarın randevum var 37+1 olacak yarın. Sancı hissediyor muydun peki, açıklık varsa doğumun başlaması mı gerekiyormuş?

Ayy ben de çok heyecanlandım senin yerine. Benim de yarın randevum var 37+1 olacak yarın. Sancı hissediyor muydun peki, açıklık varsa doğumun başlaması mı gerekiyormuş?
Evet canım sancı hissediyorum hep ama ağrı olmadığından yalancı sancı gibi düşünüyordum. Megersem bazen ağrısız da olabilirmiş, düzenli olması doğum sancısı olarak sayılabilmesi için yeterliymiş. Açıklık ilerliyorsa ve bebek boy kilo olarak da iyiyse doğum başlatılabilir dedi. Bebiş 3150 Gr 51 cm, hafta olarak da 37+5 olduğumdan doğumu olumlu buldu

normal dogum dimi bu arada ?

yaa ciddi miisn ay hayırlı olsun sımdıden saglıkla gelır bebiş ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…