2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişini evde kendi kendine tartan var mı acaba mantıklı mı , önce tartıya ben çıksam sonra onu kucaklayıp çksam aradaki fark onun kilosu olur mu ki düz mantık

Tebrik ederım saglıkla büyüsün inşallah suyun filan gelmemişti sanırım dimi ? suni sancı zor muydu ?
Çok teşekkür ederim. Amin yok ne suyum gelmişti, ne sancım. Sadece perşembe günü sanki nişanım gelmişti (Emin olamamıştım)
Yani tabi normal doğum sancısını bilmiyorum ancak suni sancının Kolay olduğunu söyleyemem ( ama açılmam bence hızlı ilerledi

Aralarda mama ver dedi mi? Üzme sakın kendini , yani nasıl bir tavsiyede bulundu kilo alması için?
Mamayı günde 3 keree ver emzir dedii canım ama mamayı ben günde 4 5 kere veriyorum arkadaşım ebeye kalsa aslında hiç mamaa verme diyordu banaa iyiki vermişim Varmı tavsiyeniz

Mamayı günde 3 keree ver emzir dedii canım ama mamayı ben günde 4 5 kere veriyorum arkadaşım ebeye kalsa aslında hiç mamaa verme diyordu banaa iyiki vermişim Varmı tavsiyeniz
Bence mamayı kesme evet sütün artana kadar ver , önce emzir sonra mama ver, mamayı yemeyince anlarsın zaten sütün yettiğini. O zaman kesersin. süt artırımı için ben Laktom isimli bir takviye kullanıyorum memnunum, bir kutu bitirdim bugün ikinciyi aldım , 1 ay dolana kadar takviye almayı bırakmayacağım en azından azalmasın .

Aminn arkadaşımm bende bestlak damla ve imom omega emziren anneler içinn olanı kullanıyorum arkadaşım laktomuda bi bakaım Mamayı dayıyorum mecbur canım yapçak bişey yok Hip combiotik kullanıyorum ama değiştirsemmiki önerebileceğiniz mamaa varmı yeterki sağlıkla ilerlesin tüm bebişler

Ben aptamil confirmil vermiştim ama doktor onu önerdi diye yani bi özelliği var mı bilmiyorum

Bebişini evde kendi kendine tartan var mı acaba mantıklı mı , önce tartıya ben çıksam sonra onu kucaklayıp çksam aradaki fark onun kilosu olur mu ki düz mantık
Ben bunu denedim de ben 5 kg falan fark çıkıyor, babasıyla deneyince farklı oluyor anlayamadım

Benim bebiş memelerim çok küçük olduğundan meme ucunu 5 dk falan anca tutabiliyor sonra hemen ucu gevşediği bollaştığı için tutamıyor, ben hâlâ slikon uç kullanıyorum maalesef
23 günlük olduk, çok yorgunum kızlar,hem zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hem de sanki hiç geçmiyormuş bitmez bir döngünün içindeymişim gibi geliyor.
Altını değiştir, emzir, gaz çıkar uyut, o sırada sen de uyumaya çalış yemek ye tekrar aynı döngü..
Annem hâlâ benimle beraber, bir yardım edeniniz yoksa çoook zor...
Ama bir gülüşü bütün dertleri unutturmaya yetiyor :)

Benimki de ilk 2 günde 300 gram kaybetti, ilk bir hafta içerisinde normalmiş bu durum sonra 12. Gün doğum kilosuna anca ulaşabilmişti

Memeni emzir,memeni sağ çıkanı ver biberonla sonra da mama ver dedi bana ebe. Mutlaka sağım yap canım emzirdikten sonra

Benimki de ilk 2 günde 300 gram kaybetti, ilk bir hafta içerisinde normalmiş bu durum sonra 12. Gün doğum kilosuna anca ulaşabilmişti
Benimkide aynı şekilde 3 günde 300 gram kaybetti bakalım ne zaman doğum kilosuna ulaşacak

Bunuu bende denicem yarın sabah

24 Nisan 2024 meyra doğdu

Minik kızım 3740gr doğdu tosunum. İlk gün mama verdim 2. Gün ılık duştan sonra sütüm azda olsa gelmeye başladı. Kiwinin süt sağma makinesi hayat kurtardı . Hem ucuz hem işlevi çok sayesinde artık mamasız emziriyorum meme uçlarını çıkardı. Ve bol hurma yiyorum herşey yolunda çok şükür sizde durumlar nasıl kızlar

Ben de mama destekli gidiyorum, 15 dk 15 dk emziriyorum ustune mama veriyorum aksamlari 90 cc mamayi nerdeyse bitiriyor:/ sabahlari sutum daha fazla oluyo mama daha az oluyo, mama olarak golden goat kullaniyoruz hastanede onermislerdi baska hic mama arastirmadim memnun kaldigimiz icin

Canım bende yazdırmamışım tabloya 39+1 de 22.04 tarihinde oğluşum doğdu classy

Anladım canım benim 10. Günde halen kiloo vermiş durumdaydı. Ama besleyemedim ve uykusunu ilk hafta böldüm saatt başıı emzir dedii diee hemşire İNŞALLAH Bizim bebişte alırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…