Bide çok ac oldugu bi zamanda yapmadim yari ac oldugu bi zamanda yaptim cunku cok ac deneyince aglayip bagiriyodu memeyi tutturmaya calisirken . Keyifli bi zamanında yaptim
Sabahları göğsünüz iyice doluyken denediniz mi
Denemediyseniz bir süre sadece tek göğsünüzü emzirip diğerinin iyice sertleşmesini bekleyin o şekilde daha kolay tutturmuştum ben
Kızlar dün akşam saatlerinde birden kızımın vücudunda kırmızı kırmızı noktalar çıktı ve gözaltıları kızardı. Ve yüzü pütürlü temiz berrak bir cildi yok.
Sizde de böyle bir durum yaşayan var mı?
Kızlar dün akşam saatlerinde birden kızımın vücudunda kırmızı kırmızı noktalar çıktı ve gözaltıları kızardı. Ve yüzü pütürlü temiz berrak bir cildi yok.
Burnu tikanikkende huzursuz olup uyumuyolar kuzum amaaann benimkide kabiz bas bas bagirdi sabah ikincam diye mos mor oldu napcami sasirdim ter icinde kaldim vallahi.. korkuyoda insan bole olunca yalnizim napcami bilmiyom panik oluyom susturmaya calisirken bende agliyom evde aglaya aglaya dolaniyoz
Canımm gelmiş geçmiş olsun bizimkide öylee işte ağlıo gündüz uykusu nerdeyse yok gibii benimki memeyide üstt dudağı tam almıyormuş onu öğrendim üst dudağı tutturmaya çalışçam şimdide mamada veriyorum mecburen 2 yadaa 3 keree düşün dün yazmayı unutmuşum sanaa yazıyorken kalmış dalgınlıktan canımm
Canımm gelmiş geçmiş olsun bizimkide öylee işte ağlıo gündüz uykusu nerdeyse yok gibii benimki memeyide üstt dudağı tam almıyormuş onu öğrendim üst dudağı tutturmaya çalışçam şimdide mamada veriyorum mecburen 2 yadaa 3 keree düşün dün yazmayı unutmuşum sanaa yazıyorken kalmış dalgınlıktan canımm
Evimiz çok sıcak oda 30 dereceyi buluyor klima çalıştırıyoruz. 24-26 arasindayken tulum + zıbın giydiriyordum şu ara klima açıyoruz 27 falan sadece zıbın giyiyor
Görüşüyorum halen canım programı gerçekten uygulayabilsem inanki süt çoğalacak ama uygulayamıyorum artık başlıycam pompa sağım makinemin flanşı göğsüme uygun değilmiş ve bebek emiyor ama emerken yanlış emiyormuş üst dudağı aşağıda kalıp memee ucundan emiyormuş onuuu düzeltmeye çalışıyorum o kadar yoruluyorumki
Görüşüyorum halen canım programı gerçekten uygulayabilsem inanki süt çoğalacak ama uygulayamıyorum artık başlıycam pompa sağım makinemin flanşı göğsüme uygun değilmiş ve bebek emiyor ama emerken yanlış emiyormuş üst dudağı aşağıda kalıp memee ucundan emiyormuş onuuu düzeltmeye çalışıyorum o kadar yoruluyorumki
Haklısın canım çok yorucu emzirmek her şey çok yorucu ve yetişilmiyo asla gün yetmiyo. Benimkininde alt dudağı içerde kalıyo ama düzeltemiyorum bazen düzgün bazen içerde hala nasıl düzeltcem bilemiyorum bıraktım artık