Kizlar merhaba , cok agir bir grip geciriyorum.gozumu acicak takatim yok. Eritme c vitamini var evde icebilir miyim sizce bi sakincasi var midir? Portakal suyuda sktm ama bugun cidden takatim sifir
Kizlar merhaba , cok agir bir grip geciriyorum.gozumu acicak takatim yok. Eritme c vitamini var evde icebilir miyim sizce bi sakincasi var midir? Portakal suyuda sktm ama bugun cidden takatim sifir
Merhaba dr ve eczaci tarafindan efervesan yani suda cozunen tabletlerden vitamin kullanmamak yönünde uyarilmistim paylasayim dedim....varsa kivi de tuketebilirsin...acil sifalar dilerim
Merhaba dr ve eczaci tarafindan efervesan yani suda cozunen tabletlerden vitamin kullanmamak yönünde uyarilmistim paylasayim dedim....varsa kivi de tuketebilirsin...acil sifalar dilerim
Çok geçmiş olsun ben ilk gebeliğimde 9. Haftada covid olmuştum sadece redoxon efervesan 3 lü etki c d çinko olan tabletini kullanmıştım. Çok iyi gelmişti. Toparlamıştım hemen.
Kuzum senin nasıl gidiyor hamişlik. Sen bebiş isteyenlerde takılıyorsun daha çok ara da görüyorum buraya da gel yahu, burayı da canlandıralım artık. Valla en cansız grup Nisan grubu, diğerlerine bakıyoruz Mayıs bile coşkulu
Kızlar üşenmedim herkesi etiketledim. Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu