2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba maşallah yirim tipini bizde 12+6 yız, bizde 6.5 santimiz

Oksapar vurmaya giderken okudugum mesaj hepsini bıraktım
Ben napacam sonuna kadar vurcam
Bende senle aynıyım canım yalnız değilsin doktor peşin peşin söyledi, hatta hemen raporlu yapalım dedi hemen yazdı, 3-5 kutu yazıyor veriyor elime progestan ı bari bıraksaydım diye eleme yapıyorum ilaçlar arasında artık

Merhaba , beni de ekler misin ? Yaşım 22 sat 17 temmuz kese 5+1 kalp atışı 6+3 cinsiyeti henüz öğrenemedim

Ay maşaAllah canım ya sevindim senin adına çok şükür Rabbim sıkıntılarını gidermiş hamdolsun sağlıkla kucağına almayı da Rabbim nasip etsin
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi

Merhaba Ben haftalar önce yazdım sanıyordum yazmamışım beni de ekler misin canım Hali
Bende tüp bebek annesiyim varisim olduğu için oksaparı son ana kadar kullanacağım. 12+1 bugün 9 gün sonra ikili test ve cinsiyet öğrenmek için randevumuz var

SAT: 26 Haziran
KESE:4+2
KALP ATIŞI:6+4
15 haftalık hamileyim cinsiyeti daha belli değil
Hali ekler misin ??

Bir de kan ile ilgili bir kaç şey duydum bundan ötürü de korktum ben de. Farklı bir doktordan daha randevu alıp bir de başka bir akıl alacağım sanırım bunları da soracağım neye göre diye
benim doktorum 16. hafta bitene kadar ben vitamin vermiyorum dedi şimdi de regnesis max içiyorum sadece bu vitaminler bebek içn değil anne için:)

Aynısı bana da oldu su ankı doktorum zaten tup bebek bence bırakma hatta aksam 2 tane fitil al dedi doktorumuz aynıydı sanırım bana da son 2 hafta 1 tane kullan bırak demıstı
Sen nasıl devam edeceksin cnm aramızda bir iki hafta var sanki

Yıllar yıllar sonra bu sitede bizde eski olacağız. Çocuklarımız belki de üniversiteye gidiyor ya da evlenmiş olacak. Ve ben bu siteyi ilk kez gördüğümde 2007 den konuşmalar bile vardı ve onlar da hamile oldukları icin çok heyecanliydilar çok korkunç ama zaman çok hızlı akıyor. Yaşlanıyoruz 2007 de benim yaşımda (25) doğuran biri vardı, kadın şimdi 41 yaşında ve oğlu da 16 yaşında. Gerçekten çok urkunc. Ve bazılarımız karninda şuan torunlarını da taşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…