Selam kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim regle 1 gün kala beta 37.2 çıktı erken öğrenmenin stresindeyim şuan ... sağlık ocağına hamileliğimi benim mi söylemem lazım kendi doktorum izinde bir de artışa kaç gün arayla baktırmalıyım kadın doğum doktoruna ne zaman gitmeliyim
Biz bugün hastaneye tekrar gittik sata göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5+1 aranızda geç döllenme yaşayan var mı haftaya salı da inşallah kalp atışını duyacağız
Bugün benimde doktor randevum vardı. 19 milim olmuş kesesi, geçen hafta 6 milimmis, çok şükür büyümüş haftaya pazartesi tekrar çağırdı, bebeği görebilmek için... Bebeği görebilirsem bir takım testler yapacağız dedi.
Bugün benimde doktor randevum vardı. 19 milim olmuş kesesi, geçen hafta 6 milimmis, çok şükür büyümüş haftaya pazartesi tekrar çağırdı, bebeği görebilmek için... Bebeği görebilirsem bir takım testler yapacağız dedi.
Yok ya baska agrim yok kasik agrisi var hala biraz o kadar , ama kabiz degilim kuru kayisida yiyorum cok komik gorunuyor karnim . Hormonlara bagli bagirsaklar ve mideylr alakali degisiklikler oluyormus o yuzden boyle oluyormus sanirim cok tesekkur ederimmm
Evet azalıyormuş , Benimde şiş biraz devam ediyor , ama kasık ağrılarım geçti benim sadece göğüslerimde bi dolgunluk var haricinde hiç bi şey yok inşallah her şey yolundadır
Evet azalıyormuş , Benimde şiş biraz devam ediyor , ama kasık ağrılarım geçti benim sadece göğüslerimde bi dolgunluk var haricinde hiç bi şey yok inşallah her şey yolundadır