- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
E insanın aklı çıkıyor çok normal ki sakin kalamaman haklısın. Ben ilk üç ay boyunca haftada bir iki kere kanama yaşadığım için sakin kalmayı öğrenmek zorunda kalmıştım, buna rağmen hala en büyük korkularımdan biri tuvalete kalktığımda kan görmek. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Bir şey olmaz bir damla kandan, akıntın ağrın sızın yoksa bile dinlen bugün doktorundan gelecek cevabı bekleYok şükür bir şey gelmedi, tahriş falan mı oldu bilmiyorum iç çamaşırımda da yoktu bir şey, hiç sakin kalamıyorum böyle şeylerde ya
Amin inşallahBenim de aynı şekilde bakalım ne olacak sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Normal kuzum normal. Magnezyum verir doktor anlatırsanAy benim de öyle ya uzandığımda kalkarken belim çok ağrıyor sağa sola dönüş yaparken yatakta kasıklarım ağrıyor belimin ağrısı kalçama vuruyor satak gibi yürüyorum normal mi bilmiyorum ya
Valla bende baktim ama lohusa takimi yerine sabahlikli milla olur baska marka olur ayni pijamalarin buyuk bedenlerinden iki tane aldim aslinda yavas yavas giyilir yani gobuste buyuyorAz önce Kasım indirimlerini baktım lohusa pijama takımı falan, büyük indirim diye gösterdiği fiyat 511 liradan 497 liraya düşmüş, son 30 günün en düşük fiyatı yazıyor sjsjsjsj şaka gibi iyi kandiriyorlar
Benim normal bedenim s-m ben hangi beden almalıyım bilmiyorum , 164 boy 58 kiloyum 18 haftalik hamileyimValla bende baktim ama lohusa takimi yerine sabahlikli milla olur baska marka olur ayni pijamalarin buyuk bedenlerinden iki tane aldim aslinda yavas yavas giyilir yani gobuste buyuyor
Aha hemen hemen ayniyiz valla soyle bende 166 yim 59 oldum iste Su an M beden giyiyorum 36-38 giyiyordum oncedende ama oijamalari L aldim cokta farketmiyor bu arada m ile l arasi gobegim cikti biraz ondan l aliyorum ben hamile esyalari almadim kendi triko takimlarim vs vardi hala oluyor mesela m beden genis genis :) taytlarim sweatshirtler hepsi oluyor pijama rahat olsun diye aldim buyuk . Sadece kotlarimi giyemiyorum bi tane hamile jean i alicammmBenim normal bedenim s-m ben hangi beden almalıyım bilmiyorum , 164 boy 58 kiloyum 18 haftalik hamileyim
Kuzum fiyatları arttırmışlar amaKızlar pentide 1 alana 1 bedava var büyüyen memişlere duyurulur
Bence lohusa diye bakmayın. Çünkü lohusa olunca adı pahalanıyor. Ben trendyolmillanın pijamalarında emzirmeye elverişli büyük beden alcam meselaAz önce Kasım indirimlerini baktım lohusa pijama takımı falan, büyük indirim diye gösterdiği fiyat 511 liradan 497 liraya düşmüş, son 30 günün en düşük fiyatı yazıyor sjsjsjsj şaka gibi iyi kandiriyorlar
Yaa dünyanın en berbat hislerinden biri kaybetme korkusu galiba, bütün beyin iptal oluyor. Teşekkür ederim desteğinize kızlarE insanın aklı çıkıyor çok normal ki sakin kalamaman haklısın. Ben ilk üç ay boyunca haftada bir iki kere kanama yaşadığım için sakin kalmayı öğrenmek zorunda kalmıştım, buna rağmen hala en büyük korkularımdan biri tuvalete kalktığımda kan görmek. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Bir şey olmaz bir damla kandan, akıntın ağrın sızın yoksa bile dinlen bugün doktorundan gelecek cevabı bekle
Anammmm ben hiçbir şey almadim kıyafet falan varda bu tarz şeyler yok bendeAy neler aldın söyle kizzzben sayayım dur bebek arabası,park yatak,ateş ölçer,nebülizatör,oioi tabakları,Yataş juno reflü yatağı gibi olan küçük yatak var ya ondan da sipariş verdim bugün,1-2 tane Müslin,5-6 tane zıbın,1 tane pike battaniye şimdilik bu kadar sanırım evet
Bu duygularda yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana. Kendini rahatlatmak adına herkesin çözümü farklı oluyor işte, ben de yaptırmaya karar verdim mesela dün. Yöntemimiz ne olursa olsun sonunda sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızaSeni çok iyi anlıyorum canım bende daha rahat edemedim. Daha hiç bir şey almadım. Daha da niyetim yok şuan ablam gelecek belki o gaza getirir ama önümdeki haftayı ve randevuyu düşünmekten daha çocuğun doğumunu düşünemiyorum. Ne zaman rahatlarsam her halde o zaman bi çıkarım herhalde. O nedenle kendini birşeye zorunlu hissetme. Ben taramaların hiç birisini yaptırmadım merak da etmiyorum dedim en son. O nedenle seni yoracak ise hiç bulaşma.
İçiniz nasıl rahat edecekse onu yapın zaten herkesin parmak izi gibi herşeyi herkesin duyguları ve başa çıkma yöntemi farklı. Sanırım biz tüp bebekten geldiğimiz kayıplar yaşadığımız için yorulduk bir tık fazlasını istemedim. Normal yolla olsaydı bilemiyorum belki daha farklı düşünürdüm. Zaman mekan yaş şartlarda etkiliyor tabi insanı. Amin amin amin Sağlıklı doğsunlarda biz şimdiden anneliğin zorluklarına alışmaya başlıyoruz bir o kadar da değerli ve güzel bu zorluklarBu duygularda yalnız olmadığını bilmek iyi geliyor insana. Kendini rahatlatmak adına herkesin çözümü farklı oluyor işte, ben de yaptırmaya karar verdim mesela dün. Yöntemimiz ne olursa olsun sonunda sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
Ay bende kıyafet alamıyorum neler aldın kıyafet olarak ? Tam doğduğu sıra uzun giymesi lazım e hemen bir kaç ay sonra yaz geliyor 6. Ayı sonbahar kışa denk geliyor gibi kafamda oturmuyor bir türlüAnammmm ben hiçbir şey almadim kıyafet falan varda bu tarz şeyler yok bende
Mesela e bebekte indirim var Şuan ama bedenler direk 3 ay 6 ay şeklindeAy bende kıyafet alamıyorum neler aldın kıyafet olarak ? Tam doğduğu sıra uzun giymesi lazım e hemen bir kaç ay sonra yaz geliyor 6. Ayı sonbahar kışa denk geliyor gibi kafamda oturmuyor bir türlümesela 0.3 kaç tane ve nasıl almak lazım 3.6 kaç tane uzun mu kısa mı alacağız vs çok uzun ve karmaşık bir soru oldu umarım anlatabilmişimdir
Canım benim çok güzel anlatmissin ama sana bu konuda kıyafet alacaklar yardımcı olabilir benim 2020 de sadece iki ay yasayan bebeğim vardı vefat etti rabbim buna sağlık verirse bu da kız ve kıyafetlerini giydirecem diğer bebeğim yoğun bakım da kaldı kıyafetlerini giydirmek nasip olmadı buna olur inşallahAy bende kıyafet alamıyorum neler aldın kıyafet olarak ? Tam doğduğu sıra uzun giymesi lazım e hemen bir kaç ay sonra yaz geliyor 6. Ayı sonbahar kışa denk geliyor gibi kafamda oturmuyor bir türlümesela 0.3 kaç tane ve nasıl almak lazım 3.6 kaç tane uzun mu kısa mı alacağız vs çok uzun ve karmaşık bir soru oldu umarım anlatabilmişimdir
Kuzu burda okuduğum kadarıyla 0-3 ay az giyiliyormuş 7-8 tane 0-3 ay yeter bence onları uzun kollu tulum şeklinde alırım sanırım iç zibinlarini kısa kollu alabiliriz 3-4 tane,3-4 tane de uzun zıbın. Gerisini de yazlık alırım diyorum ekime kadar yaz ve çoğu marka mesela küçük kalıp 3-6 kalıpla başka bir markanin 6-9 kalıbı aynı oluyor 3-6,6-9 yazlık beğendiğim şeyleri buna göre alırım heralde ya ay ne bileyim beğendiğimi aliyorum işteAy bende kıyafet alamıyorum neler aldın kıyafet olarak ? Tam doğduğu sıra uzun giymesi lazım e hemen bir kaç ay sonra yaz geliyor 6. Ayı sonbahar kışa denk geliyor gibi kafamda oturmuyor bir türlümesela 0.3 kaç tane ve nasıl almak lazım 3.6 kaç tane uzun mu kısa mı alacağız vs çok uzun ve karmaşık bir soru oldu umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?