O grupta bende vardım canım seni hatırlıyorum ordan. Neler neler konuşuyoduk ne kaygılar tuttu mu tutmadı mı diye diye bugünlere geldikMerhaba kızlar ağustos tüp bebek transfer grubundan geldimdoğum 8 mayıs olarak hesaplanıyor ama bence Nisan'da olacak .bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda sata göre 16+5 im kilo boy ölçümlerine göre 17+4 çıktım sıkıntılı bir durum değilmiş. Nipt testim düşük risk çıktı (yaş 42) oradan da rahat bir nefes aldık . Bu arada bebeğim kız mış geç gelen mutluluk umarım devamı gelir ve umarım Allah her isteyen kadına kolaylıkla sağlıkla nasip eder iştahım çok açık maalesef 71.5 kg ile transfer oldum şuan 77 kg yum bir dahaki kontrole en azından kilo almamış olarak gitmek istiyorum. Karbonhidratı kesme kararı aldım . Hepimize sağlıklı ve sonu hayırlı gebelikler dilerim
Ya evet ve o kaygılar artık hiç bitmeyecek.annelik demek 7 24 kaygı demekmiş. Maşallah Allah sağlıkla huzurla oğluşunuza kavuşmayı nasip etsinO grupta bende vardım canım seni hatırlıyorum ordan. Neler neler konuşuyoduk ne kaygılar tuttu mu tutmadı mı diye diye bugünlere geldikbende 18+2 yim ama 19+2 çıktım bi hafta önden gidiyo benimde oğlum olucak inşallah doğumum da 20-28 nisan gözüküyo inşallah boğa burcu olur diyorum sağlıcakla doğsunlar inşallah
Kaçıncı haftadasin canım randevu 2-3 haftadan önce alınıyor diye duymuştum 19-20 de ariycam 22-23de de çektirmek istiyorum ama kimi ariycam bende karar veremedimvalla kaç gündür ona bakıp duruyorum. özgür bey içime siniyor gibi ama kararsızım. hem uzun uzun incelesinler hem de güzel bi bebiş fotosu versinler istiyorum. hala karar veremedim. 2-3 haftam var
Evet şimdiki kaygılar da başka şekil değiştirdiler asla bitmiyolar amaYa evet ve o kaygılar artık hiç bitmeyecek.annelik demek 7 24 kaygı demekmiş. Maşallah Allah sağlıkla huzurla oğluşunuza kavuşmayı nasip etsinben bu sene kız senesi herhalde diyordum ama bu grupta hatırı sayılır erkek Bebek bekleyen anneler de varmış burçlar kısmını pek düşünmemitim ama şanslı gebeleriz o korkunç yaz sıcaklarında gebelik yaşamayacağız ve bebeler buz gibi soğuklara da denk gelmeyecek
HoşgeldinMerhaba kızlar ağustos tüp bebek transfer grubundan geldimdoğum 8 mayıs olarak hesaplanıyor ama bence Nisan'da olacak .bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda sata göre 16+5 im kilo boy ölçümlerine göre 17+4 çıktım sıkıntılı bir durum değilmiş. Nipt testim düşük risk çıktı (yaş 42) oradan da rahat bir nefes aldık . Bu arada bebeğim kız mış geç gelen mutluluk umarım devamı gelir ve umarım Allah her isteyen kadına kolaylıkla sağlıkla nasip eder iştahım çok açık maalesef 71.5 kg ile transfer oldum şuan 77 kg yum bir dahaki kontrole en azından kilo almamış olarak gitmek istiyorum. Karbonhidratı kesme kararı aldım . Hepimize sağlıklı ve sonu hayırlı gebelikler dilerim
Hoşbuldum .amin canımHoşgeldinmaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Ağustos ayı transfer grubundan beraberdik zor süreçlerden geçtik bundan sonra herşey daha kolay ve keyifli olsun her birimiz için
İnşallah kalbini ferahlatacak güzel sonuçlar alırsın, dua edeceğim. Ama doktor korkma dediyse de korkup stres yapma, büyük ihtimalle onun dediği gibi bir sorun olmayacaktırMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmadım herşey yolundaydı çok şükür. Bugün kontrole gittim 1.ay olmuştu neredeyse çok şükür detaylı ultrason çekildik ufacık bir sorun çıktı sağ beyin damar genişliği 10 mm sinirdaymis 3 4 gün sonra tekrar gideceğim uzman bir doktora gerileyebilir ilerleyebilir sabittir kalabilir korkulacak birşey yok ilerleyeceğini düşünmüyorum kafana takma dedi ama bi boşluğa düştüm inanın dua edin lütfen sonuçlarım güzel çıksın 21+4 teyim şuan
18deyim bu hafta. Ben de 22de çektiririm diyorum. Cuma günü kendi doktoruma danıştıktan sonra aramalara başlıcam. Sana da söylerim istersen. Benim devlette bi randevum var ama özelde de olsun istiyorumKaçıncı haftadasin canım randevu 2-3 haftadan önce alınıyor diye duymuştum 19-20 de ariycam 22-23de de çektirmek istiyorum ama kimi ariycam bende karar veremedim
Normaldir diye düşünüyorum çoğu kişininde 5. Aydan sonra cıkıyormuş canım18inci haftadayim benimde hiç büyümedi canım hiç kiloda almadım normaldir inşallah
Evet bir heves oluyo ama demekki iç karnımız geniş iyi olsunlar da hiç önemli değilBebiş 100 gramdan 200 grama nerdeyse bir ayda geliyor düşün 100 gramlık değişim dışardan görünür müben şu an 19.haftamdayım son 1 haftadır ufak ufak çıkmaya başladı karnım o da kıyafetten belli olacak kadar değil hala. Yattığımda karnım düz değil artık şişkin, ordan diyorum karnım çıktı diye yani insan hemen çıksın istiyor ama anlıyorum seni
Çok teşekkür ederim inşallah söylediği gibi olur ve herşey güzel olurİnşallah kalbini ferahlatacak güzel sonuçlar alırsın, dua edeceğim. Ama doktor korkma dediyse de korkup stres yapma, büyük ihtimalle onun dediği gibi bir sorun olmayacaktır
Ben de 1 defa oldu sağ bacağımda. Geçenlerde de resmen sancım var gibiydi rahmimde acı hissedip durdum ara ara. Onun dışında huzursuz bacak sendromum daha fazla arttı hamilelik ile birlikte. Ancak magnezyum baya fayda ediyor. Her gün istisnasız yaşadığım migren ağrımı alıp attı. Sanırım her geçen ay daha fazla artacak bunlar okuduğm kadarıyla. Bebek büyüyüp biz ağırlaştıkça bu tarz sıkıntılar daha fazla baş gösteriyor sanırım.Günaydın kızlar,
Siz de gece kramp oluyor mu 5. Ay bitimiyle kramplar oluşmaya başladı ben de sancıyla uyanıyorumMagnezyum da kullanıyorum aslında
Hep gece oluyor yatarken bacak agrısı başlıyor baya uykuya dalmaya zorlanıyorumGünaydın kızlar,
Siz de gece kramp oluyor mu 5. Ay bitimiyle kramplar oluşmaya başladı ben de sancıyla uyanıyorumMagnezyum da kullanıyorum aslında
Ben de 1 defa oldu sağ bacağımda. Geçenlerde de resmen sancım var gibiydi rahmimde acı hissedip durdum ara ara. Onun dışında huzursuz bacak sendromum daha fazla arttı hamilelik ile birlikte. Ancak magnezyum baya fayda ediyor. Her gün istisnasız yaşadığım migren ağrımı alıp attı. Sanırım her geçen ay daha fazla artacak bunlar okuduğm kadarıyla. Bebek büyüyüp biz ağırlaştıkça bu tarz sıkıntılar daha fazla baş gösteriyor sanırım.
Hep gece oluyor yatarken bacak agrısı başlıyor baya uykuya dalmaya zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?