2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde oyleydi 2 kg almistim iyiydi yani bu ay cok fena istahin artti deniyorun tutmayi ama bilemiyorum nasil olacakk

Bursa ihtisas araştırma hastanesine yönlendirdi doktorum detaylı ultrason için daha önce giden var mı kaan beye ... Devlette renkli ultrason görüntüsü veriyorlar mı detaylıda yoksa illa özele mı gitmem gerekiyor ?

Merhaba kızlaaaaaaar , beni hatırlayan vardır aranızda kan tahlili negatif çıkıp sonrasında ikizlere gebe olduğunu öğrenen Çok şükür …
bana doğum tarihi verilmedi,bende sormadım. Hesaplarıma göre mayıs başı ama ikizler beklemez bence. 17+3’üz ,22. Haftada detaylı ultrasonu 2. Kez yapacağız. Aramızda ikiz bekleyen var mı cinsiyetlerimiz bir kız bir erkek

Benim de açıldı aynen. Şimdi akşam yemeğinden sonra atıştırmayı falan kestim. Sabah güzel kahvaltı yapıyorum. Öğlen yemeğimi yiyiyorum. Öğle ve akşam arası meyve tüketiyorum. Akşam yemeğimi yiyip günü noktalıyorum. Sakız aldım akşamları çiğniyorum Bir de karbonhidratı azaltıp proteini ve sebzeyi artırmak lazım. Şeker ve karbonhidrat tükettikçe hamilelikte doymak bilmeyiz yoksa.

Bebis hareketleriniz ne durumda canlar :)
Ben artık her geçen gün daha fazla hisseder oldum. Gün içerisinde 1-2 defa net belli etmeye başladı. Aslında onlar daha çok hareket halindelermiş de artık tam neresi denk geliyosa ya da nasıl bir pozisyondaysa sadece o anlarda hissediyorum sanırım. Hala öyle tekme gibi değil tabi minnak minnak.

Bir gün hissediyorum iki gün hissetmiyorum korkutuyor bebito
Çok normal, korkulacak bir durum yok. İleriki aylarda hele daha büyüyükçe hissetmezsek iyice paranoyaklaşırız. Biraz salmaya çalışın, her şeyin yolunda olduğunu düşünün

Ay inanmıyorum, kan tahlili negatif çıktı ama ikizlere mi hamilesin? yok artık. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah kuzucum.

Valla benim yaptığım araştırmalara göre ikiz anneleri gerçekten çok erken doğum yapıyorlar. 32. haftadan sonra patır patır doğumları başlayanlar var ve maşallah hepsininki de sağlıklı hiç bir sıkıntıları yok. İnşallah seninkiler olabildiğinde içeride kalırlar Ama ben de tahmin ediyorum ki Mayıs ayını görmezsin.

NE zaman gidiceksin canım? Ben de bursa fakülteye gidicem ama kimse bilmiyor renkli veriyor mu diye. Bana fakültede normal ultrasonda kağıt vermiyorlar, detaylı da vermezler gibi geliyor.

Bence benim artık hissettiklerim gaz değil hep bebeğin olduğu tarafta karnımın iç derinlerinde bişey hareket ediyor gibi hisler oluyor. Bi kere de tıktık hissettim gibi. Ama işte yine de net değil gibi

Günaydın kızlar,

Siz de gece kramp oluyor mu 5. Ay bitimiyle kramplar oluşmaya başladı ben de sancıyla uyanıyorum Magnezyum da kullanıyorum aslında
Pilates yaptığım gün ağrım olmuyor benim. Magnezyum da kullanmıyorum şu an. Pilates yapmasan da gün içinde aklına geldikçe ayaklarına flex point hareketi yap, krampları azaltıyormuş

10 gündür nerdeyse her gün hissediyorum artık ilk hissettiğimde hiç karıştırmadım acaba gaz mı diye gerçekten çok net farklı. Başta ufak başladı dün resmen tekme gibiydi. Çok güzel bi his

Hanımlar merhaba. Sol gözümde ara ara hafif bulanık görme gibi bir şeyler oluyor. İnternetten baktım hamilelik hormonlarından olabiliyormuş. Bunu yaşayan var mı?

Benim aksamlari baya disardan belli oluyor yukseliyor vurdugu yer esimde rahatca hissediyor gercekten cok guzel duyguymus bende 20+4 um baya baya hissediyorm . sabah aksam gunaydin iyi geceler aciktim zamanlari kipir kipir

Benim aksamlari baya disardan belli oluyor yukseliyor vurdugu yer esimde rahatca hissediyor gercekten cok guzel duyguymus bende 20+4 um baya baya hissediyorm . sabah aksam gunaydin iyi geceler aciktim zamanlari kipir kipir
Ayyy ne güzel benim daha 18+3. Demek ki iki hafta sonra dışardan da belli olabilir benim de

Ben detaylı için gittiğimde bu fotoyu zor çekti doktorum. Elini yüzüne götürüyo falan. Ama her gittiğimde poz yakalıyo bi şekilde sağolsun. İnsan çok merak ediyo, gerçi ultrason anında izlemek daha iyi geliyo. Bunda ayakları falan o kadar belliydiki bi sonraki kontrolü beklemek zor geliyo. Ama bi yandan hareket hissetmeye başlama rahatlığı geldi iyi ki, hissetmediğim zaman 2 hafta da bir bahane bulup gitmeye çalışıyodum

Eklentiler

• 20231129_115621.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 41
Al benden de o kadar resmen gözüm dönüyor bu nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…