2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bu oğlanlar az degıl fokur fokurlar masallah

Evet ben 19+3 um bu hafta baya arttı mesela
Benim oğlum da 1 hafta önden gidiyomuş 19+1 yazıyo kağıtta bakalım ne zaman artıcak insan sürekli hareket etsin istiyo

Benim oğlum da 1 hafta önden gidiyomuş 19+1 yazıyo kağıtta bakalım ne zaman artıcak insan sürekli hareket etsin istiyo
Benım de cuma 19+0 dı 19+6 onden gıdıyor demisti benım de onden ay bi de hareketlerı sertlestı masallah cok degısık duygular:)

Benım de cuma 19+0 dı 19+6 onden gıdıyor demisti benım de onden
Çoğu bebek böyleymiş hatta 2 hafta falanda olabiliyomuş önden gitmesi normal dedi doktor

Eternal_8

Kızlar madem öyle hele bir anlatın bu ingilizce yi nasıl çözerim. Var mı elinizde şöyle basit temel ingilizceden çocukların seveceği kitaplar pdf ler bana yollayı verin sevabına.
Kaynak o kadar çok ki aslında ama önemli olan doğru kullanmak, plan doğrultusunda ilerlemek. Ya da sürekli haşır neşir olacaksın dizi, film gibi.. Düzenli ilerlemezsen arada bir bakmakla fazla bir yol katedemezsin ama biraz temelin varsa gündelik konuşmalar vs istersen bir telegram grubu var sadece ingilizce pratik yapmak için yazarak ya da sesli şekilde pratik yapıyor gruba katılan kendini geliştirmek isteyenler. Onun linkini atabilirim

Ha bebeğiniz için ingilizcede nasıl bir yol izlerim derseniz benim insta sayfam var özel derse yönelik ama bebeğimle kavuştuğumuzda inşallah içeriğimi nasıl iki dilli çocuk yetiştirilir (how to raise a bilingual child) şeklinde değiştirip günlük bebeğimizle kullanabileceğimiz kalıplar videolar şarkılar paylaşacağım inşallah. Şimdiden hangi materyali bebeğime ingilizce şekilde nasıl kullanırım diye heyecanlanıyorum O zamanlar yine buradan sizlerle de paylaşırım o günleri sağlıcakla görelim de

İyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra geldim. Bizde 19+2 olduk bizde çok hareketliyiz :) kızımdayken böyle değildi. Erkek baya hareketli oluyor galiba kaç gündür durgundu küçük bey bugün çikolatalı pudingden sonra yerinde duramadı Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasib etsin

Biz de karı koca matematikçiyiz. Şimdiden sınav için paylaşımlarımızı yaptık inşallah sağlıkla doğsunlar

Biz de karı koca matematikçiyiz. Şimdiden sınav için paylaşımlarımızı yaptık inşallah sağlıkla doğsunlar
Hashhahaah matematik öğretmeni velilerim istisnasız hepsi çociklerini okuldaki matematik öğretmeninin başına atıyorlar haberiniz olsun bütün öğretmen anne babalar için geçerli gerçi bu kendi çocuklarıyla uğraşacak halleri zamanları kalmıyor sanırım, ilerde düşeceğimiz durum bu gibi bizlerin

vallaji korkmuyor değilim. Sonuçta okulda yoruluyoruz. Ama bir yandan da ya yapamazsa diye korkuyorum öğrencilerime göre Einstein doğuracakmışım

Kızlaaaar uzun zamandır yoktum nasılsınız??? Üşenmedim yaklaşık 15 sayfayı okudum herkes duygusal bu haftalarda anladığım kadarıyla bende benzerim demekki normal arkadaş, akraba konusunda yazanlarla da benzer durumdayım insanın enerjisini emcukleyen kişilerden uzak durması gerek gerçekten hiç bencil birisi değilimdir ama bu dönemde sadece kendisini düşünen kişileri bende sallamıyorum aman çokta purt banane en mutlu günlerimde, en heyecanlı günlerimde bile kendilerini düşünenlerden BANANE :) enerji vermeye geldim size bugün daktır kontrolü var accık sonra gitcem inşaAllah 19. Haftadan sevgilerle bu arada kasık ağrıları bende de var ama oğlişi hissettirdiği için ağrılarımla barıştım. Kültür de temiz çıktı nedeeeem şimdi sürekli enfeksiyon ama üremiyormuş 2 ileri bir geri Bana herşey oğlişi hatırlatıyor modunda geziyorum. Bu arada benimki baxen bir hareketleniyor tık tık tık kıpraşıyor ama bazen sessiz değişiyor maşaAllah Hadi accık enerjik olalım hamdolsun bugünümüze

Son düzenleme:
Kızlar günaydın kadar yoğunum ki misafirler var Kaynanam Kayınpederim yardıma gelmediler tabikide kayınpeder hasta onun için geldiler akşam olsunda yatağa girip uyuyayım diye dua ediyorum oturduğumda kalkınca acı çekiyorum ayaktayken ayak tabanım ağrıyor ağrılı bi hamilelik geçiriyorum bebeğim iyi olsun geçer bu günler inşallah aminnnn

Güzel haberlerle gel inşallah Ben de ekseriyetle okuyorum ama yazamıyorum +1, güzel haftalar bizim olsun hep

Gunaydin kizlar bir haftadir Simge Dumanla dogum egzersizleri yoga ve pilates yapiyorum ben derslerine katiliyorum ucreti karsiliginda online olarak . Nefes egzersizleri vs vs her sey var dogum olumlama . Size tavsiyem kesinlikle derslere katilamam diyorsaniz bile videolari izlemeniz ben 20+3 um bi takim bel agrilarim vardi rahatliyorum ve keyfim yerine geliyor sayesinde cok fazla normal dogumunu rahat yapan var ya da sezeryan sonrasi cabuk toparlayanlar var link birakiyorum belki bakmak istersiniz

Ben de dün ilk defa youtube da 2. trimester diye yazıp viode açıp azıcık hareket ettim ve çok iyi geldi. Öyle normal spor gibi yaptırmıyorlar zaten. Ancak Yine de etkili oldu çünkü aylardır hareketsiz kala kala hamlaşmışım. Şimdi her gün değil ama kendimi iyi hissettikçe haftaya 2-3 yapayım istiyorum 2-3 haftaya belki artırırım süresini de.

Kızlar selaaaam bugün oğlişi gördük çok şükür herşey yolunda 272 gr, 20 cm oluvermiş maşaAllah. 19 haftalık görünüyor ortalama dedi haftasıyla uyumlu imiş. Yine arkasına döndü totosunu, suratını da 2 eliyle kapattı doktoru yine uğraştırdı. dedim ya çocum hayalı olcak yada inat tetanoz aşısı için bilgi aldım 33. Haftadan sonra biz 3 lü vuracağız dedi anneden bebeğe boğmaca aşısı geçmesi için doğuma yakın vurcaz önceden bir tane daha gereksiz dedi. 21. Haftada ise ayrıntılı ultrason için randevu alacağım inşaAllah. Öyle söyledi. Kasık ağrıların çok normal olacak kaşıntılı ve kokulu idrar gelmediği sürece endişe yok dedi. Kuyruk sokumu için magnezyum vereyim dedi. Bu şekilde belki sorularınızı giderir diye ayrıntılı yazdım. Allah’ım herkese güç kuvvet sağlık, minnaklara da sağlık versin Rabbim korusun onları da hepimizi de

Bu arada ***Eşime de kaç kişi herhalde Değişiyor cinsiyet diye haberim yok doktora soruyor erkek mi emin miyiz değişmedi demi emin olalım da biz diye çok kız, erkek umursadığından değil de onu da korkutmuşlar sanırım değişir diye ilk defa bugün öğrendim

maşallah her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. aşıyı 33te yapılacağını ilk defa duydum ben de doktoruma bir sorayım. bir de kuyruk sokumuna nolmuştu? benim de geçen haftadan beri üzerine oturamıyorum acısı-ağrısı var, öyle bir şey mi?

Teşekkürler canım cümlemizin bebişleri sağlıklı olsun ben önceden araştırmıştım sağlık ocakları 2 li vuruyor tetanoz ve difteri ancak boğmaca önemli bir aşı diye. Bugün doktorumun da paralel konuşması kalbimi mutmain yaptı çok şükür. Bebek 2 aylık olana kadar korumasız kalıyor doğuma yakın boğmaca vurulması bebeği de koruyor dedi aynen araştırdığım gibi konuşması hoşuma gitti bende ses etmedim bilmiyormuş gibi davrandım kuyruk sokumumdan yürüyemiyordum kuzu ben tipimi görsen tam komedi idi kasıklarımın ağrısı için de magnezyum yazayım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…