Benim herhangi bi şey yemeyle alakasız oluyo hareketleri ya. Çikolata hele hiç kıpırdatmıyo benimkini. Probiyotikler de aynı şekilde. Sadece şunu gözlemledim ben hareketliysem yoğunsam o da kıpır kıpır. Evde dinlendiğimde o da sakin. Uyum sağladı banaÇok haklısın ben de saldım. Bak bir de ne zaman probiyotik yesem içeride mma dövüşü oluyor. Tek gözükmese biriyle dövüşüyor diyecem. Ev yapımı turşu, yoğurt yiyince coşuyor yavru. Çikolata kahve bile bu kadar coşturmuyor. Yiyenler de bi dikkat etsin bir bende mi böyle oluyor
Demir ilacına başladığım hafta sadece bir defa wc ye gidebildim ki ben diyetisyene gidiyorum kabızlık çok olduğu için hamilelikte ona yoğunlaşıyoruz ona göre beslenme ayarlıyoruz hiç olmuyordum ama başlayınca dikkate rağmen kabız oldum… diyetisyenim de demişti demir ilacı kabızlığı artırıyor diye bugün kontrolüm vardı magnezyuma başlaman iyi olmuş çünkü bağırsakları çalıştırır dedi.Aa hangi demir kabızlık yapıyormuş? Ben 2 haftadır kullanıyorum tam tersi çalıştırdı benim bağırsaklarımı. Şaşırdım şimdi
Benim aktifliğimle ters orantılı çocuğumBenim herhangi bi şey yemeyle alakasız oluyo hareketleri ya. Çikolata hele hiç kıpırdatmıyo benimkini. Probiyotikler de aynı şekilde. Sadece şunu gözlemledim ben hareketliysem yoğunsam o da kıpır kıpır. Evde dinlendiğimde o da sakin. Uyum sağladı bana
Her yerde ya. sağ,sol,kasık,göbek deliğiKızlar 21+5im bebeğimin hareketlerini göbek hizasında hissediyordum şimdi kasıklarımda hissediyorum normalmi acaba
Hmm anladım. Kabızlık çok zor ya ishali bile bi şekilde idare ediyoruz amaDemir ilacına başladığım hafta sadece bir defa wc ye gidebildim ki ben diyetisyene gidiyorum kabızlık çok olduğu için hamilelikte ona yoğunlaşıyoruz ona göre beslenme ayarlıyoruz hiç olmuyordum ama başlayınca dikkate rağmen kabız oldum… diyetisyenim de demişti demir ilacı kabızlığı artırıyor diye bugün kontrolüm vardı magnezyuma başlaman iyi olmuş çünkü bağırsakları çalıştırır dedi.
Benim de artık göbek yakınında çoğunlukla ama mesela hareket hissetmesem de aşağıda olduğunu 2 yudum su içtikten 10 dk sonra tuvalete koşmamdan anlıyorumKızlar 21+5im bebeğimin hareketlerini göbek hizasında hissediyordum şimdi kasıklarımda hissediyorum normalmi acaba
Lifli gıdalar ile hallediyorduk aslında hiç olmuyordum ama bu demir ilacı beni mahvetti gerçekten zor çıkar oldum. Ki dediğim gibi dikkat etmemize rağmen kefir içmekten anam ağladı ki hiç sevmiyorum kefiri.Hmm anladım. Kabızlık çok zor ya ishali bile bi şekilde idare ediyoruz ama
Ay hemen deniceeeem inşallah benimki de böyle olur. Çok eplenceli içerde dövüşmesi hehehehÇok haklısın ben de saldım. Bak bir de ne zaman probiyotik yesem içeride mma dövüşü oluyor. Tek gözükmese biriyle dövüşüyor diyecem. Ev yapımı turşu, yoğurt yiyince coşuyor yavru. Çikolata kahve bile bu kadar coşturmuyor. Yiyenler de bi dikkat etsin bir bende mi böyle oluyor
Köpeğim göbeğime yatıyor, göbeğim titreyince bir bana bakıyor bir göbeğime bakıyor şoklanıyor hayvanAy hemen deniceeeem inşallah benimki de böyle olur. Çok eplenceli içerde dövüşmesi heheheh
Biz e bebek gittik bi kere. Bi de babymall gitmiştik aynı şekilde. Sur yapıdaki kitikate ve minycenter güzel ama pahalı geldi bana. Civil hep duyuyordum ama bi gidememiştim, ürünleri iyi mi? Lcwaikiki birkaç ürünü de hoşuma gitti bu arada.Köpeğim göbeğime yatıyor, göbeğim titreyince bir bana bakıyor bir göbeğime bakıyor şoklanıyor hayvanBu arada dün civile gittim ilk defa ne kadar ucuzmuş ya. Ben babymall hm falan bakıyordum makas çok açık. var mı bildiğin başka mağazalar nilüfer tarafında
Canım demir ilacı ne başladınız. İlk ferrum yazmıştı bana o bağırsaklarımı baya bozmuştu. feriferin kaşık formuna başladım yakın zamanda bunda sorun yaşamıyorum.Lifli gıdalar ile hallediyorduk aslında hiç olmuyordum ama bu demir ilacı beni mahvetti gerçekten zor çıkar oldum. Ki dediğim gibi dikkat etmemize rağmen kefir içmekten anam ağladı ki hiç sevmiyorum kefiri.magnezyum arkadaş kafam kadar ilaç ağrılarım için verdi doktor ama bu nemiş. Ama evet son aylarda kabızlık artıyormuş dikkat etmemiz lazım dedi. İnşaAllah kimse olmasın zor dediğin gibi
Civili ben beğeniyorum baya. Geçen indirimle kolsuz çıtçıtlı body denk getirdim tanesi 28 liraya 5 tane aldım hepsiburadadan. Geldi malları çok güzel pamukluBiz e bebek gittik bi kere. Bi de babymall gitmiştik aynı şekilde. Sur yapıdaki kitikate ve minycenter güzel ama pahalı geldi bana. Civil hep duyuyordum ama bi gidememiştim, ürünleri iyi mi? Lcwaikiki birkaç ürünü de hoşuma gitti bu arada.
Evet aslında ama annelik işte insan tedirgin oluyorBenim de artık göbek yakınında çoğunlukla ama mesela hareket hissetmesem de aşağıda olduğunu 2 yudum su içtikten 10 dk sonra tuvalete koşmamdan anlıyorumhatta ara ara aşağı doğru vurduğunu düşünüyorum. Büyüdüler artık karnımızın her yerinde bi parçaları var
Ben civilden toplu alışveriş yaptım malları çok güzel yumuşacık ve pamuklu ettafımdakiler de önermişti öyle aldım baya bişeyBiz e bebek gittik bi kere. Bi de babymall gitmiştik aynı şekilde. Sur yapıdaki kitikate ve minycenter güzel ama pahalı geldi bana. Civil hep duyuyordum ama bi gidememiştim, ürünleri iyi mi? Lcwaikiki birkaç ürünü de hoşuma gitti bu arada.
Civilden Yelek,örme battaniye, minnak pijamalar bir de peluş oyuncak aldım tüysüz. Baya uygun geldi fiyatları iyi de görünüyor. Kitikateden bebek bakım çantası aldım yeşil, şişme. MükkkkkBiz e bebek gittik bi kere. Bi de babymall gitmiştik aynı şekilde. Sur yapıdaki kitikate ve minycenter güzel ama pahalı geldi bana. Civil hep duyuyordum ama bi gidememiştim, ürünleri iyi mi? Lcwaikiki birkaç ürünü de hoşuma gitti bu arada.
Durduydu burda hareketlı dedım dedım 2 gun durdu suphelenırken sımdı bıraz geri geldıBebis hareketleriniz ne durumda canlar :)
Yan yatırma desteği aldım 49tlye ya gerçekten çok uygun. Alez aldım anne yanı için 100tl. Organik reyonları falan var onlar da uygun piyasaya göre.Ben civilden toplu alışveriş yaptım malları çok güzel yumuşacık ve pamuklu ettafımdakiler de önermişti öyle aldım baya bişey
çok komiksinizKızlar an itibarıyla o kocaman, baş parmağım kadar olan magnezyum ilacına başladım. Demir ilacı kabızlık yapıyormuş magnezyum bağırsakları çalıştırıyormuş içerde dövüşüyorlar zannımca şuan bi sesler geliyor bakalım hangisi kazanacak. Şahsen magnezyumu tutuyorum kabızlık zor çünkü
Benımde oyle oldu yukardaydı basta sımdı asagıda hıssedıyorumKızlar 21+5im bebeğimin hareketlerini göbek hizasında hissediyordum şimdi kasıklarımda hissediyorum normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?