2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Civili ben beğeniyorum baya. Geçen indirimle kolsuz çıtçıtlı body denk getirdim tanesi 28 liraya 5 tane aldım hepsiburadadan. Geldi malları çok güzel pamuklu

Ben civilden toplu alışveriş yaptım malları çok güzel yumuşacık ve pamuklu ettafımdakiler de önermişti öyle aldım baya bişey

Yan yatırma desteği aldım 49tlye ya gerçekten çok uygun. Alez aldım anne yanı için 100tl. Organik reyonları falan var onlar da uygun piyasaya göre.
Güle güle giysin bebişleriniz kızlar. Haftasonu durağım belli oldu civil

Aiyy avokado gerçekten kurtarıcı olabilir. Ben sabah kahvaltıda azıcık zeytinyağı, süzme peynir ve domates salçasıyla karıştırıp ekmek üstü yiyorum. Hem çok lezzetli hem çok faydalı. Belki de demir hapına rağmen günlük tuvalete çıkabilmemi o sağlıyodur

Benim bi süredir şeffaf beyaz arası kokusuz akıntım vardı. Bugün doktora söyledim direkt mantar ilacı verdi. Biraz üzüldüm ama kullanıcam

Güle güle giysin bebişleriniz kızlar. Haftasonu durağım belli oldu civil
Babymalla da uğramalısın. Organik uzun kollu,kısa kollu krem rengi zıbınlar, minik altlar var muhteşem kumaşı. 50tl gibi bir şey. Bir hafta anca giyiyor dediler diye uygun aldım.10 tane 1-3m. 10 tane 3-6m. Pazen kumaş battaniyeler var yine o fiyatlarda babymallda.Müslin iki adet aldım martta soğuk olur diye. Hastane için orta kalınlıkta örme battaniye civilden aldım . Kışlık battaniyesini babymalldan aldım. ( Battaniyeler babymallda pahalı bilsem civilden alırdım) Bir de ince nohut battaniye aldım bimde yakalamıştım.Şimdi uyku tulumu araştırıyorum. Demem o ki gezip araştırıp almak iyi oluyor. Ben boş olduğum için takılıyorum oralara indirim falan yakalarsam yazarım.

Benim bi süredir şeffaf beyaz arası kokusuz akıntım vardı. Bugün doktora söyledim direkt mantar ilacı verdi. Biraz üzüldüm ama kullanıcam
aaa önlem amaçlı mı verdi acaba, şeffaf beyaz arası kokusuz akıntıda sorun yok diye biliyorum ben

Evet ya bizde salı günü fiyat aldık 21.000 şuan ama zam gelcek diyor. Herhalde nisana kadar 30.000 olacak.Birde erkek bebek olunca yeni doğan sünneti düşünüyoruz, doğumun ertesi günü oluyormuş… onun fiyatını da eklersek 40-50 bi gecede hastaneye bırakcaz sanırım hayırlısı…

ben 2013 yılında ilk memur olduğumda 23.000’e araba aldıydım. sanırım o zaman doğum ücreti 250 lira falandı 10 sene ya 10… sadece.

Kızlar ayrıntılı ultrason ücretleri ne durumda, kaçlı fiyatlara teklifler buldunuz
Daha yeni bir merkezden oda nakit olduğu takdirde 2800 fiyat aldım. Nakit değilse 4500 dü sanırım Antalya da Perinatolog çok yok maalesed

Aaa daha salı günü doktorum ısrarla kaşıntı ve ağır koku varmı var ise fitil vercem dedi anca öyle veriyorum yoksa akıntın hep olcak dedi. Koku ve kaşıntı yoksa korkma dedi. Niden verdi ki acaba hemen

Bende hergun avokado yiyorum ve demir hapına rağmen bende kabızlık yaşamadım yaşasın avekeydoolar

Canım neden doktora gitmiyorsun?
Canım üçüncü gebeliğim bir çok rahatsızlığım var ve gebelikle bağlantılı gitsem ilaçta yazmayacak olur öyle normal cümlelerini duymaktan bıktım idare ediyorum bir şekilde kan hapı ve OMEGA vitamin ile idare ediyorum cmt Dr kontrolüm var kafama takılanları ona soracam.

Kızlar günaydınlar gece kalça ağrısından artık uyuyamaz oldum sağa sola yatmaktan kaba etim bile ağrıyor. Hamile değilkende sağa sola yatardım ağrımazdı şuan resmen kalça kemiğime iğneler batıyo napıcaz böyle yüzümde de güneş kremi kullanmama rağmen hafif lekelenme başladı işte bana en büyük darbeyi bu vurdu. 2.hamileliğini yaşayanlar leke olupta sonradan geçiyo mu biliyo musunuz yaşayan var mı?

Gittiğim hastane 1650. Başka bir hastane 1800 dedi. Radyoloji uzmanlarının baktığı merkezler 1250 civarı. Ben perinatologdan randevu aldım 2200. 1250-2500 arası sorduğum yerler (Bursa)

Benim gittiğim hastane doğum hastanesi, kendi içlerinde varmış bu işi yapan, dışarıdan bir yere gitmeyeceğim o yüzden 1700TL dediler.

Daha yeni bir merkezden oda nakit olduğu takdirde 2800 fiyat aldım. Nakit değilse 4500 dü sanırım Antalya da Perinatolog çok yok maalesed
Benim bulunduğum ilde perinatolog yok, çevre illere bakmaya çalışıyorum oralarda da pek yok, bi tane özel klinik bulduk 2.500 TL diyo pahalı geldi bana ya bilemiyorum napıcam

Sabır kuzum, geçecek bu günler. Ben de sırt üstü ve yüzüstü yatmayı o kadar çok özledim ki anlatamam. Benim de artık yan taraflarım rahatsız. Kollarım falan uyuşuyor.

Benim bulunduğum ilde perinatolog yok, çevre illere bakmaya çalışıyorum oralarda da pek yok, bi tane özel klinik bulduk 2.500 TL diyo pahalı geldi bana ya bilemiyorum napıcam
Kim inceliyor acaba sordunuz mu? Ben de uzmanı değilim ama kendi doktorum önerdiği isimlerin uzmanlıklarını sayarak yazmıştı kağıda ben de oradan önemli olduğu kanısına vardım. 2500 az değil dediğiniz gibi

Günaydın kızçeler. Bugün 19+2 deyim. Gece karnımın ortasında güçlü bir tekme hissettim gibi oldu. Ama uyku sersemi olduğum için rüya mı gerçek mi algılayamadım. Sabah ise uyandım elim karnımda tv bakıyorum. Birden tekmeyi elimde hissettim küçük bir pıt Aşırı mutlu oldum. Bugüne kadar hiç böyle hissetmemiştim üstelik daha hissetmem diyordum kendime. Bir arkadaşım ilk defa eliyle 7. ayda hissetmiş. Ancak onun karın bölgesi yağı fazlaydı. Sanırım benim az olmasından kaynaklı bilemiyorum.

Canım kendi doktorun bu işlemi yapıyo mu diye sorabilirsin. Ben kendi doktoruma gittim detaylı için, bir aksilik görüp yönlendirseydi öyle gidecektim perinatoloğa. Yine daha cüzzi ekstra ücret ödedim. Yarım saat civarı baktı diyebilirim, organlarına, uzuvlarına, kan akışına, benim serviks uzunluğuma vs. Bir sorun olmadığını söyledi, yönlendirmediği içinde perinatoloğa gitmedim.

Canım devlet hastanesinin kendi perinatoloğu yok mu acaba baktın mı? Orada ücretsiz çekiliyormuş üstelik.

Kuzu bu detaylıda o servisk uzunluğuna filan karından mı bakıyolar yokdsa alttan da muayene ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…