- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
BEn katlanır çamaşır sepeti aldımkızlar bebiş küveti aldınız mı siz
Ben bundan aldım. Baya sert açması da kapaması da. Ya da bana sağlam geldi bilmiyorum.evet ben de onlardan almayı planlıyorum. bazıları kaliteli değil galiba hemen katlanıyor su dökülüyor gibi yorumlar okumuştum. ondan alıp deneyen var mı merak ettim
Benim arkadaşım kullanıyor denemedim ama kendisine bunu söylediğimde üzerine kenarlardan kuvvet uygulanmalı ki katlansın benim 10 ay da hiç katlanmadı dedievet ben de onlardan almayı planlıyorum. bazıları kaliteli değil galiba hemen katlanıyor su dökülüyor gibi yorumlar okumuştum. ondan alıp deneyen var mı merak ettim
Aminnn İNŞALLAH canım benim aynen yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikAy inşallah ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikson demlerimizi de sıkıntısız atlatalım. senin de tüp bebekti galiba di mi ? Neden hala progestan kullanıyorsun canım.
Ay ben tüp bebiş ilaçlarımı çok sevmiştim ama progestandan nefret gelsin yaakıntı progestandan dolayı da çok oluyordu
Rica ederim ne demekYaa ahahahçok güldürdün beni birde kocişin çamaşır getiriyo demek ha bravo valla akşama kocama atacak tribi buldum teşekkür ederim kuzum
Merhaba Detaylı için devletten nasıl aldınız randevu acaba yaklaşık 10 gündür uğraşıyorum bulamıyorum hep detaylı bakılmıyor yazıyor . Hangi hastaneydi doktorunuz birde ?Kızlar bugün detaylı ultrason randevum vardı devletteydi zar zor randevu bulmuştum şansımı denemek adına gittim ve şansımı da kullandım asistan yoktu doktor kendisi baktı 11:30du randevum 12ye kadar herşeyine baktı ağzını buynunu her yerini gördüm çok hareketlenmedi kalbine nazal kemiğini tam göremedim dedi biraz yürüyül yap kahve gelan için dedi öğleden sonra tekrar geldi ozamanda gittim 15 dakikada öyle baktı bimsürü de ultrason kağıdı verdi ama siyah beyaz hiç bir sorun yok dedi o yüzden başka yere gitmeyi düşünmüyorum detaylıya doktor baya iyiydi ayşe betül albayrak istanbul anadolu tarafında olan varsa bilgilendiriyim sonrasında da ona takip li olmayı düşünüyorum gebelik şekeri içinde gğn aldık 2hafta sonraya çok özlemiştiö bebemi yarım kilo olmuşuz bile hatta geçiyor
Canımm wc konusunda sorma mecbur bol su içiyorum enfeksiyon vardı azaldı Hamdolsun Ama tamamen bitsin die uğraşıyorum jilet yapmaya korkuyorum şuann mecbur fazla tüylenmedende yapmam üşütmememde gerekli bir adet daha monurol kullanıcam antibiyotik toz şasee su içmekten wc ye abone oldum sayılır bitsinde enfeksiyon içiçez mecbur arkadaşımKegel egzersizleri yapın kızlar, o egzersizleri hamile olmasak da yapmalıyız zaten yaslandigimizda o tarz problemlerle karşılaşmamak için. Oradaki kasları çalıştırıyor çünkü. Arada aklınıza geldikçe 3er defa 3 saniye sıkıp bırakın.
Bir de cisinizi yaparken dik oturun ve ayaklarınızı ördek gibi birbirine bakacak şekilde tutun. O zaman nasıl desem çiş kalmıyor, hepsi çıkıyor, bu sekilde bir dahaki çiş mesaisine olan arayı uzatabilirsiniz ^^
Bu arada bu sıralar o perine masajini çok duyuyorum, hatta weledanin ona özel yağı var. Ama doğum yapmış kadinlardan ise yaramıyor diyeni de cok. Ben yine de aklıma gelirse ve üşenmezsem yapicam.
evet bu tarz şeyler işte okuyunca ben de emin olamadımBen normal eve çamaşır sepetli kovalı aldım kovası su doldurunca değince aniden katlanıyor çamaşır sepeti öyle değil ama o aetinde kovasında aniden katlanma olur diye düşünüyorum
bende bunun aynısından var çeyize diye almıştım, çamaşırlara kullanıyorum. ama bebişi nasıl yıkıcaz içindeBen bundan aldım. Baya sert açması da kapaması da. Ya da bana sağlam geldi bilmiyorum.
PlastArt Gri Katlanır Çamaşır Sepeti Büyük Boy 40 Lt - Fiyatı, Yorumları
PlastArt Gri Katlanır Çamaşır Sepeti Büyük Boy 40 Lt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yıkama filesi ya da köpüğü alacağım. Normal küvette de gerekiyor malum. Filenin üstüne bebişi koyup yıkarım.bende bunun aynısından var çeyize diye almıştım, çamaşırlara kullanıyorum. ama bebişi nasıl yıkıcaz içinde
ben de öyle yaparım olmadı. bizde duşakabin var ve biraz dar. yıkamaya alışınca belki slingle beraber gireriz. önce onu yıkar eşime veririm sonra kendimi yıkarım diyorumYıkama filesi ya da köpüğü alacağım. Normal küvette de gerekiyor malum. Filenin üstüne bebişi koyup yıkarım.
Kız ben bebeme don bile almadım dahakızlar bebiş küveti aldınız mı siz
O da mantıklı. Arkadaşım da bebesiyle giriyordu banyoya küvetle falan uğraşmadan hızlıca yıkayıp veriyodu eşine.ben de öyle yaparım olmadı. bizde duşakabin var ve biraz dar. yıkamaya alışınca belki slingle beraber gireriz. önce onu yıkar eşime veririm sonra kendimi yıkarım diyorum
Kız son ay ağırlaşınca nasıl gezcen onca şeyi yapıcan. Başla yavaş yavaşKız ben bebeme don bile almadım dahaböyle bi çift çorap bile almadım hiç hevesli değilim şuna son ay alırım inşallah burdan izliyorum kim ne alıyor ne yararlı diye
ben valla dayanamadım her gördüğümü almaya başladım. buraya bakarken senin de hevesin gelir belkiKız ben bebeme don bile almadım dahaböyle bi çift çorap bile almadım hiç hevesli değilim şuna son ay alırım inşallah burdan izliyorum kim ne alıyor ne yararlı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?