2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar banyoya giricem üşütmekten çekiniyorum tekrar temizlik içinde jilet yapıcam 1 haftayı geçti ama enfeksiyondan çekiniyorum elimde bir kullanımlık monurol şasede var antibiyotikli şasee kullanıcam amaaa korkuyorum resmen banyodan Sebamed in intens yıkama sadece bikini bölgesi yıkaması nı aldım 3.8 ph lı düşük olduğu içinn Ph dahaa iyi geldi ve venusun turuncu jiletini ne diyorsunuz acaba banaa cesaret verinn

Merhaba Detaylı için devletten nasıl aldınız randevu acaba yaklaşık 10 gündür uğraşıyorum bulamıyorum hep detaylı bakılmıyor yazıyor . Hangi hastaneydi doktorunuz birde ?
Perinatoloji için direkt randevu alınmıyor.ilk önce kadın dogumcunun kayıt acmasi lazım.

Merhaba tüp bebekten dolayı başka bir gruptaydım. Kanamam olmuştu tutundu tutunacak derken korkular içinde bir süreç geçirdim. 21+4 haftadayım ikili üçlü testlerim yaştan dolayı risk vermişti. Fetal DNA yaptırdım temiz çıktı. Cinsiyeti de orda öğrendim erkek olarak. Bugün detaylı ultrasona girdim. Hatta iki doktora göründüm ayrı ayrı. Double aortik ark anomalisi çıktı. Umarım doğru yazmışımdır. Yani kalpte sıkıntı yok ama soldan gitmesi gereken damar her iki taraftan gidiyor. Yemek ve soluk borusuna baskı yapma durumu olabilirmiş. Doğduğu anda ilaçlı anjiyo kesinlikle yapılması gerekiyor ve kvc olan bir hastane de doğum önerildi. Ağla ağla bir hal oldum. Eğer baskı görülmezse takip edilecek baskı algılanırsa ameliyat olup damarlar arası açılarak yemek ve soluk borusu rahatlatılacak denildi. Evet bu anomali kesinleşti ama duaya ihtiyacım var bitik durumdayım en azından doğduğunda yanlış görmüşüz aaaaa yokmuş deseler ya da bilmiyorum onun hayatını etkilemese başka birşey düşünemiyorum. Küçücük bedeniyle ameliyat olma ihtimali ya da anjiyo yapılması aklım almıyor. Neden diye sorgulayıp sonda saçmalama Allah onu böyle yaratmış diyorum. Uzun yazdım içimi döktüm. Ne olur dua edin. Çok korkuyorum. Çocuğum yok birini sekiz haftalıkken düşük yaptım. Allah oğlumu tüp bebekle nasip etti şimdi. Ne olur yanılmış olsunlar ve ne olur sağlıkla kucağıma alayım. Dua bekliyorum .

Neyden korkuyosun canım çok mu soğuk banyon. O zaman önce eşin girsin. Ben çocukları yıkarken önce kendim yikaniyorum buharıyla ısınsın banyo diye. Böylelikle üşümüyorlar. Benim de enfeksiyon devam ediyor çok su içemiyorum midem almiyo çok zorluyorum not alıyorum ne kadar içtiğimi bileyim diye ama en fazla 8 bardak oluyo gün sonunda o da yeterli gelmiyor sanırım.

Perinatoloji için direkt randevu alınmıyor.ilk önce kadın dogumcunun kayıt acmasi lazım.
O aşamayı geçtim çoktan açıldı kayıt ancak dediğim gibi detaylı ultrason yapılmıyor şeklinde notlar düşülmüş o yüzden randevu alamıyorum sormak istediğim başka bir yolu var mı gidip hastaneden mı rica etmek gerekiyor acaba diye.

Merhaba Detaylı için devletten nasıl aldınız randevu acaba yaklaşık 10 gündür uğraşıyorum bulamıyorum hep detaylı bakılmıyor yazıyor . Hangi hastaneydi doktorunuz birde ?
Ben zeynep kamil hastanesınde ayşe betül albayrak doktoruna almıştım her gün saat 10da yenileniyor ben mesela bugünden arayıp hangi doktora randevu olduğunu soruyorum saat 9:55de arayıyordum düşmüyordu uygulamada kadın polinikliği alt dal olarak anental seçip doktoru seçip 9:59da bekliyordım öyle aldım ama 2hafta sonrasına veriyor birde ben şanslıydım kendi doktora denk geldi bugün gebe okuluna girtim aynı binada kapı açıktı doktor adı latife yazıyordu bakan kişi erkekti öylede olabilir şansa kalmış

Aynı şekilde uğraşıyorum ama bir türlü detaylı bakılmıyor haricinde bi randevu göremedim. Zeynep kamilden diğer hastanelerden hep bakıyorum ama işte. Kimin baktığının da hiç önemi yok aslında ama bi türlü denk gelmedi

Bugünden arayın detaylı ne zaöan var diye 2hafta sonra var der yarın sabah 10da arayın der sen sadece doktor ismini öğrenebilir miyim diye sor aramayı düşürmek zor oluyor 9:59 da uygulamada bilgileri gir hazır bekle

Şu şekil saat 10 out olmaz randevu ara kısmına bas çıkıyor hızlı olman lazım ama hemen bitiyor

Eklentiler

• A7DFC6E2-1AA0-447C-B86E-8398A21F182D.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 58
Ben ümraniyeyi aramıştım ordanki doktorun bakması için muayene olman lzımmış

Canım Allah yardımcın olsun inşallah her şey çok yolunda ilerler bu kötü ihtimaller asla gerçekleşmez Rabbim bebişine sana sağlık sıhhat nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah

O yıkama jelleri bana hiç iyi gelmiyor ya. O bölgeyi olabildiğinde az ve sadece suyla yıkamak en iyisiymiş

Benim cocum sabh beni uyandiriyoe 9-9.30 gibi cok sukur butun gun hareket ediyor ayaktayken bile tepisiyor sonra kosa kosa tuvalete gidiyorumm gece son sovlarini babasina yapiyor ve uyuyoruz

Anladım canım banyo aşırı soğuk değil ılıkk ama ben normaldede üşüyen bir insanım ve en son enfeksiyon tahlilimi banyo ve jilet yaptığım günden bi kaç gün sonra verdim o sebeple panik oluyorum ama o gün jilet için 45 dakika kalmıştım ve suyuu sıcak bizee yaramıyor diee soğuğa yakın ılıkk yıkanmıştım öncesinde gripp atlatmıştım ve vajinal muayne olmuştum rahim ağzıı ölçümü içinn Enfeksiyon tahlilinden 1 hafta kadar öncee o gün bayaa üşümüştüm incecik taytla çıkmıştım o sebeple bir korku oluştu bende Hangisi sebep oluyor bilemediğimden canım
Ama haklısın öncee ısıtıp sonra girmek mantıklı ve alt bölgemi de olduğu kadar jiletle temizlerim 45 dakika kadar kalmamalıyım ayyy saoll canım biraz da olsaa rahatladım İNŞALLAH sağlıkla ilerlesin bebişler

O yıkama jelleri bana hiç iyi gelmiyor ya. O bölgeyi olabildiğinde az ve sadece suyla yıkamak en iyisiymiş
Haklısın canımm bende eskii yıkama jelii vardı bayadır evdeydi gratiste falan satılıyor onlaa yıkamıştım bidaha o duş jelini kullanmam aldığımı arkadaşım hamileyken kullanmış 5.5 ph mış onunn hatta benim aldım yeni çıkmış 3,8 ph Ama dediğin doğru jileti jelsiz yapsak olurmu hiç denemedim

Aslında enfeksiyonun bi çok nedeni olabilir ama üşütmekten olduğunu düşünüyorsan daha kisa tutmalısın evet cabucak halledip çıkmalısın o zaman. Benim de ayaklarim cok üşüyor. Sıcak tutmaya çalışıyorum ama atlatırız inşallah hayırlısıyla

Kızlar 26.haftamdayim iki gündür akşam saatlerinde alt karnimda birden sertleşme hissediyorum. Yatarken problem olmuyor ama ayağa kalkınca egildigimde vs sertleşiyor. Ağrı falan yok. Normal mi bu?

Aminn canım benim Monurol denedinmi tek kullanımlık şasee ben bir adett içtim bir adett dahaa kullanıcam mesela hafifletti arkadaşımıda hafifletti hamilelikten öncee enfeksiyon oldumu hatırlamıyorum hiç baktırmadım bilee ama hamilelerin çoğunda olabiliyormuş arkadaşım suyuu 8 bardağı içmeye çalış bence prilam vs kullanmıyormusun ben mecbur kullanıyorum bulantıma prilam iyi geliyor iç çamaşırınıda temiz tutmak gerekiyormuş nereye kadar yapabilirsek artık sağlıkla ilerlesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…