2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

32.8mm vajinal ölçümle. Doktor sadece ağır kaldırma diye uyardı. Gelecek ay birdaha olcelim 30a kadar kisalmissa ilaca başlayalım dedi. Ben de günluk işlerimi yaparken bile gerilmeye başladım

Bana da öyle demişlerdi benimde çok az çıktı 23. Haftam şuana kadar iki kez jilet ile aldım tek tük vardı onlarda da
Demek ki çekmemek lazım jiletle devam artık karnım iyice büyüyünce kuaföre giderim mümkün değil ulaşamam aşağıya

Evet bu doğru lazerden sonra ağda yapmak çekmek çoğaltır tüyleri bizzat işin içinden biri olarak söylüyorum
Ahaaa işte aradığım teyitli bilgi saol canım hiç almadım ağdayla zaten hep jiletle devam ettim çoğalmadı çok fazla

Benim de öyle ya epilasyonluyum ama hamilelikle birlikte tekrar çıkmaya başladı. Eşim ben alırım diyo görcez bakalım nolcak.
Benim eşim de ben alırım diyo da bu kadar samimiyete gerek var mı bilemedimşaka bir yana kuaföre gitmek istemezsem ilk tercihim eşim olcak tabi mecbur

32.8mm vajinal ölçümle. Doktor sadece ağır kaldırma diye uyardı. Gelecek ay birdaha olcelim 30a kadar kisalmissa ilaca başlayalım dedi. Ben de günluk işlerimi yaparken bile gerilmeye başladım
Benimde sadece kendini çok yorma diye dedi. Bizde dikkat edelim hiçbir sıkıntı çekmeyiz inşallah

23hafta olacağım zaten koyulaştı artı belki göbeğim büyüdü belkide Allah korusun göbek fıtığı
Hamilelikte normal kız dışarı çıkması bazılarında erken çıkıyor benim göbek deliğim çok çukurdu o yüzden belkide yavaş yavaş çıkıyordur

Vallahi öyle ya bacağımın üst bölümünü ağda ile alırım ama arka bölümü ne durumda göremiyorum sürekli kuaföre de gidemiyor insan ayna karşısına geçme zamanı geldi
Bari hamilelikte çıkmasalar ya regl olmamak gibi olsa 9 ay

Bari hamilelikte çıkmasalar ya regl olmamak gibi olsa 9 ay
Ay vallahi öyle ne olacaktı saçlar beyazlamasa kıllar çıkmazsa ne olacaktı benim bebek eşi aşağıda diye vajinal baktı iyi ki temizlemiştim hem öyle kötü olmuş kılsız olsa ne olacak r kömür mübarek

Ben her ihtimale karşı hazırlıklı gidiyim amaaan kadın olmak çok zor ya kılı tüyü bitmez kararması bitmez acısı bitmez benim bi de tüp bebek görmeyen kalmadı neyse bebelerimiz sağlıklı olsun hepsini halledicez tek tek inşallah

Renginin koyulaşması hamilelik ile mi ilgili

Afedersiniz kızlar ama bişey sorcam
Hapşırınca 5 6 damla kadr idrar kaçıran var mıııı benm 1 2 dir başıma geliyor bu durum nedir böyle

Hapşırınca 5 6 damla kadr idrar kaçıran var mıııı benm 1 2 dir başıma geliyor bu durum nedir böyle
Ben de idrara çok sıkışıksam eğer hapşırınca öksürünce kaçırıyorum bazen normaldir bence çünkü iyice idrara sık çıkmalar başladı

Normal sanırım. Bir kaç yerde okumuştum bebek büyüdükçe mesaneye baskı artıyor.

Benim eşim de ben alırım diyo da bu kadar samimiyete gerek var mı bilemedimşaka bir yana kuaföre gitmek istemezsem ilk tercihim eşim olcak tabi mecbur
Bence son aylarda eşlerden yardım almalıyız bu konuda ya. Çok uzamadan sık sık yaptırırız böylece daha az utanırız belki duymuşsunuzdur bi de kesisiz doğum için perine masajı var. Onu da hamileyken oraya eğilemeyeceğimize göre eşlere yaptırcaz mecbur. Bunlar bence eşlerin doğumda yanımızda bulunması kadar önemli ve güzel şeyler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…