Jiletten sonra ağdaya gitmek de benim gözümü çok korkutuyorAslında dış tarafla hiç işleri yok. Orman gibi gitsek de umursamıyorlarmış. Biz takıyoruz. çok, elde değil. Ama artık eğilmek zorlaşmaya başladı. En fazla bu ay da jilet yapabilirim sonrası meçhul.
32. haftada sonra mı yapılıyordu bu çatı muayenesi acaba? Ona göre belki 32-33 gibi 1 seferlik ağda yaptırırım.
Bu cuma benim randevum var.dr um prof Dr Ali Ekiz e yönlendirdi.sanırım Avrupa yakasının iyi dr larından herkes çok memnun.peşin 2800 kartla 3000 tl imişMerhabalar ben mayıs annesiyim de sizlerden İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptıran varmı acaba yaptırdıysanız ne kadara yaptırdınız
Zaten normalde de uyunmuyor iyice uykusuz kalmışsındırGeçen hafta fellik fellik gezdiğim, popomun üstüne oturmadığım için bu hafta ayı gibi hasta oldum kızlar. Ben oldum olası böyle ayarsızdım zaten, az yürüyüş yapıyim diye çıkıp kendimi yirmi bin adım atmış bulmak imza hareketim adeta. Kendinize dikkat edin ve bir gün geziyorsanız bir gün dinlenin mutlaka. Hastayken gece uyumak çok zor çünkü, üzülürüz.
E iyi 36. haftadan sonraysa o çatı muayenesi. O zamana kadar freedomJiletten sonra ağdaya gitmek de benim gözümü çok korkutuyorarkadaşım 37 haftalık oldu halen çatı muayenesi olmadı bu arada. Benim bildiğim 36 da falan yapılıyor
ben daha almadım canım. son günlere kadar nsıl kilo alcam belli değil diye biraz daha beklicem bi de nasıl bişey istediğime karar veremedm. alanlar atsın da bize de fikir olsunkizlar bu arada kendine hastane icin lohusa takimi vs alan var mi ben simdi bile kendime trendyolun gomlekli penye pijamalarindan aldim karnim buyuyorL aldim rahat rahat giriyom hastanede de kullanirim diye dusundum. Ayni sekilde kimono ve sabahliklari da milla dan soyledim. Bol paca yuksek bel orme pantolonlari var onlari da kendim hastaneye giderken cikarken kullanirim diye dusundum. Lohusa takimi diye gecince fiyat cooook artiyorrr. Sizlerden uygun alan varsa bi tane sadece hastane icin alicam
Ben 2 pijama aldım. Trendyoldan aldığımı daha uygun fiyata almıştım pahalılanmış. Benim için %100 pamuk olması önemliydi. Doğumdan sonra da rahatça giyebileceğim pijamalar. Suwen'den aldığımın aynı sabahlığından da aldım. Trendyol'dan aldığımın altı bir tık bol oldu ama ileriki aylarda çok rahat ederim. Arkadaşlarım mutlaka 1 tane de gecelik al ilk doğumdan çıktığında geceliği giy dediler. 1 tane de gecelik bakmam lazım sanırım. Hemşireler gidip gelip akttan muayene falan ediyolar gibi bişi dediler. Rahat oluyormuş.kizlar bu arada kendine hastane icin lohusa takimi vs alan var mi ben simdi bile kendime trendyolun gomlekli penye pijamalarindan aldim karnim buyuyorL aldim rahat rahat giriyom hastanede de kullanirim diye dusundum. Ayni sekilde kimono ve sabahliklari da milla dan soyledim. Bol paca yuksek bel orme pantolonlari var onlari da kendim hastaneye giderken cikarken kullanirim diye dusundum. Lohusa takimi diye gecince fiyat cooook artiyorrr. Sizlerden uygun alan varsa bi tane sadece hastane icin alicam
Ben bu ikisini aldım kızlar birde trendyoldann sabahlık alacağım wellsoftlardanben daha almadım canım. son günlere kadar nsıl kilo alcam belli değil diye biraz daha beklicem bi de nasıl bişey istediğime karar veremedm. alanlar atsın da bize de fikir olsun
Tutarsa eğer bende emzik vereceğim ya inşallah severBu arada kızlar emzik verip vermeme konusunda emin değildim ancak 2 yakın arkadaşımın biri emzik verdi diğeri vermedi bebek doğduğu gibi.
Emzik veren rahatladı, emzik vermeyen ise sürekli şikayetçi. Neyden şikayetçi olduğunu sorduğumda ise kendisini emzik gibi kullandığını söyledi bebeğinin. Tok olsa da sürekli memede kalmak istiyormuş bebek yoksa ağlıyormuş çok. Diğeri ise hastaneye götür emziğini mutlaka orada alışsın ben çok rahatım dedi.
Szi ne düşünüyorsun emzik konusunda? Ben vereceğim hastaneye götürüp.
Benim de hep aklımda bu soru var ve tavsiye edenler aynı söylediğin gibi rahat ama vermeyen ve sürekli bebesi ilgi bekleyen arkadaşım da mesela diyor ki "vermemekle en doğrusunu yapmışım hemen konuşmaya başladı (13 aylık) çevrede emzik verenlerinki tek kelime etmiyor." kendini rahatlatmak için mi söylüyor böyle bilmiyorum ama sanırım ben de vereceğim ya..Bu arada kızlar emzik verip vermeme konusunda emin değildim ancak 2 yakın arkadaşımın biri emzik verdi diğeri vermedi bebek doğduğu gibi.
Emzik veren rahatladı, emzik vermeyen ise sürekli şikayetçi. Neyden şikayetçi olduğunu sorduğumda ise kendisini emzik gibi kullandığını söyledi bebeğinin. Tok olsa da sürekli memede kalmak istiyormuş bebek yoksa ağlıyormuş çok. Diğeri ise hastaneye götür emziğini mutlaka orada alışsın ben çok rahatım dedi.
çok güzelmiş güle füle kullan. hamile bölümünden değil dimi, büyük beden mi aldın?Ben bu ikisini aldım kızlar birde trendyoldann sabahlık alacağım wellsoftlardan
vermek istemiyorum aslında ama beni de emzik gibi kullanmasın. ama bomboş emziği de cok cok emmesi kötü geliyor. ben çok emzik emmişim uzun süre bırakamamışım. bıraktırmak da zor oluyor. biraz uzman görüşü araştırmayı düşünüyorum. emzik aldım yine deBu arada kızlar emzik verip vermeme konusunda emin değildim ancak 2 yakın arkadaşımın biri emzik verdi diğeri vermedi bebek doğduğu gibi.
He biliyorum diğerlerinde de öyle yaptım sekizinci ayda aldım hepsini bakalım ne zaman alırızKız son ay ağırlaşınca nasıl gezcen onca şeyi yapıcan. Başla yavaş yavaşYeni yıla girince kalıyor 3 ayımız.
don önemliben valla dayanamadım her gördüğümü almaya başladım. buraya bakarken senin de hevesin gelir belkiçocuk donsuz kalmasın
Yani emzik vermeyince de memeyi emzik yapıyormuş Belki belli bir aya kadar verip bıraktırılır bilemiyorum. Ben aslında sadece uykuya geçerken emziği vermek istiyorum. Uyumaya başlayınca da emziği ağzından alacağım bir sıkıntı yaşamaması için. Sürekli memede tutamam. Çok zor. Üstelik çalışan anne olunca daha zor. Annem bebişe bakarken arada sussun diye mecbur emzik vermesi gerekebilir.Benim de hep aklımda bu soru var ve tavsiye edenler aynı söylediğin gibi rahat ama vermeyen ve sürekli bebesi ilgi bekleyen arkadaşım da mesela diyor ki "vermemekle en doğrusunu yapmışım hemen konuşmaya başladı (13 aylık) çevrede emzik verenlerinki tek kelime etmiyor." kendini rahatlatmak için mi söylüyor böyle bilmiyorum ama sanırım ben de vereceğim ya..
Yok kuzum hamile bölümünden değil normal gömlek pijamalaardan pentinin kalıbı biraz büyük zaten o yüzden birini M birini L aldım inşallah olurçok güzelmiş güle füle kullan. hamile bölümünden değil dimi, büyük beden mi aldın?
benim de durumum seninle birebir aynı bakalım inşallah tutarlar ama çok alışmazlarYani emzik vermeyince de memeyi emzik yapıyormuş Belki belli bir aya kadar verip bıraktırılır bilemiyorum. Ben aslında sadece uykuya geçerken emziği vermek istiyorum. Uyumaya başlayınca da emziği ağzından alacağım bir sıkıntı yaşamaması için. Sürekli memede tutamam. Çok zor. Üstelik çalışan anne olunca daha zor. Annem bebişe bakarken arada sussun diye mecbur emzik vermesi gerekebilir.
Ben de şu iki takımı aldım 42 beden. İkisi de belden bağlamalı olduğu için ayarlanabilir o yüzden tercih ettimkizlar bu arada kendine hastane icin lohusa takimi vs alan var mi ben simdi bile kendime trendyolun gomlekli penye pijamalarindan aldim karnim buyuyorL aldim rahat rahat giriyom hastanede de kullanirim diye dusundum. Ayni sekilde kimono ve sabahliklari da milla dan soyledim. Bol paca yuksek bel orme pantolonlari var onlari da kendim hastaneye giderken cikarken kullanirim diye dusundum. Lohusa takimi diye gecince fiyat cooook artiyorrr. Sizlerden uygun alan varsa bi tane sadece hastane icin alicam
Çok güzeller bende beğendimBen de şu iki takımı aldım 42 beden. İkisi de belden bağlamalı olduğu için ayarlanabilir o yüzden tercih ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?