2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Jiletten sonra ağdaya gitmek de benim gözümü çok korkutuyor arkadaşım 37 haftalık oldu halen çatı muayenesi olmadı bu arada. Benim bildiğim 36 da falan yapılıyor

Merhabalar ben mayıs annesiyim de sizlerden İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptıran varmı acaba yaptırdıysanız ne kadara yaptırdınız
Bu cuma benim randevum var.dr um prof Dr Ali Ekiz e yönlendirdi.sanırım Avrupa yakasının iyi dr larından herkes çok memnun.peşin 2800 kartla 3000 tl imiş

Kızlar çıktım detaylıdan çok şükür her şey yolunda ama yüzünü çok zor döndü 2 defa git dolan gel diye çıkardı doktor beni ve o kadar bastırdı ki karnıma artık bu çocuğa dışardan zarar verebilir miyiz diye düşünmeyelim biz bişey yapamayız bi tane bile fotosu olmadı yüzünü hep kapattı elleriyle yaa ona üzüldüm bi ama sağlık olsundarısı diğer bekleyenlerin başına

kizlar bu arada kendine hastane icin lohusa takimi vs alan var mi ben simdi bile kendime trendyolun gomlekli penye pijamalarindan aldim karnim buyuyor L aldim rahat rahat giriyom hastanede de kullanirim diye dusundum. Ayni sekilde kimono ve sabahliklari da milla dan soyledim. Bol paca yuksek bel orme pantolonlari var onlari da kendim hastaneye giderken cikarken kullanirim diye dusundum. Lohusa takimi diye gecince fiyat cooook artiyorrr. Sizlerden uygun alan varsa bi tane sadece hastane icin alicam

Zaten normalde de uyunmuyor iyice uykusuz kalmışsındır Çok geçmiş olsun kuzum.

ben daha almadım canım. son günlere kadar nsıl kilo alcam belli değil diye biraz daha beklicem bi de nasıl bişey istediğime karar veremedm. alanlar atsın da bize de fikir olsun

Ben 2 pijama aldım. Trendyoldan aldığımı daha uygun fiyata almıştım pahalılanmış. Benim için %100 pamuk olması önemliydi. Doğumdan sonra da rahatça giyebileceğim pijamalar. Suwen'den aldığımın aynı sabahlığından da aldım. Trendyol'dan aldığımın altı bir tık bol oldu ama ileriki aylarda çok rahat ederim. Arkadaşlarım mutlaka 1 tane de gecelik al ilk doğumdan çıktığında geceliği giy dediler. 1 tane de gecelik bakmam lazım sanırım. Hemşireler gidip gelip akttan muayene falan ediyolar gibi bişi dediler. Rahat oluyormuş.

Bu arada kızlar emzik verip vermeme konusunda emin değildim ancak 2 yakın arkadaşımın biri emzik verdi diğeri vermedi bebek doğduğu gibi.

Emzik veren rahatladı, emzik vermeyen ise sürekli şikayetçi. Neyden şikayetçi olduğunu sorduğumda ise kendisini emzik gibi kullandığını söyledi bebeğinin. Tok olsa da sürekli memede kalmak istiyormuş bebek yoksa ağlıyormuş çok. Diğeri ise hastaneye götür emziğini mutlaka orada alışsın ben çok rahatım dedi.

Szi ne düşünüyorsun emzik konusunda? Ben vereceğim hastaneye götürüp.

ben daha almadım canım. son günlere kadar nsıl kilo alcam belli değil diye biraz daha beklicem bi de nasıl bişey istediğime karar veremedm. alanlar atsın da bize de fikir olsun
Ben bu ikisini aldım kızlar birde trendyoldann sabahlık alacağım wellsoftlardan

Eklentiler

• 1000010717.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000010718.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 68
Tutarsa eğer bende emzik vereceğim ya inşallah sever

Benim de hep aklımda bu soru var ve tavsiye edenler aynı söylediğin gibi rahat ama vermeyen ve sürekli bebesi ilgi bekleyen arkadaşım da mesela diyor ki "vermemekle en doğrusunu yapmışım hemen konuşmaya başladı (13 aylık) çevrede emzik verenlerinki tek kelime etmiyor." kendini rahatlatmak için mi söylüyor böyle bilmiyorum ama sanırım ben de vereceğim ya..

vermek istemiyorum aslında ama beni de emzik gibi kullanmasın. ama bomboş emziği de cok cok emmesi kötü geliyor. ben çok emzik emmişim uzun süre bırakamamışım. bıraktırmak da zor oluyor. biraz uzman görüşü araştırmayı düşünüyorum. emzik aldım yine de

Kız son ay ağırlaşınca nasıl gezcen onca şeyi yapıcan. Başla yavaş yavaş Yeni yıla girince kalıyor 3 ayımız.
He biliyorum diğerlerinde de öyle yaptım sekizinci ayda aldım hepsini bakalım ne zaman alırız kızım çok sabırsız sürekli elbise resmî atıyor bana ben onun kadar sabırsız değilim
ben valla dayanamadım her gördüğümü almaya başladım. buraya bakarken senin de hevesin gelir belki çocuk donsuz kalmasın
don önemli haklısın siz alın bence sizden görüp alırım

Yani emzik vermeyince de memeyi emzik yapıyormuş Belki belli bir aya kadar verip bıraktırılır bilemiyorum. Ben aslında sadece uykuya geçerken emziği vermek istiyorum. Uyumaya başlayınca da emziği ağzından alacağım bir sıkıntı yaşamaması için. Sürekli memede tutamam. Çok zor. Üstelik çalışan anne olunca daha zor. Annem bebişe bakarken arada sussun diye mecbur emzik vermesi gerekebilir.

benim de durumum seninle birebir aynı bakalım inşallah tutarlar ama çok alışmazlar

Ben de şu iki takımı aldım 42 beden. İkisi de belden bağlamalı olduğu için ayarlanabilir o yüzden tercih ettim

Eklentiler

• IMG_5343.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5344.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…